Megszünt
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Ez a(z) Megszünt petíció automatikusan generált fórumtémája
Vendég |
#262012-05-22 23:05Az a társadalom, amely nem gondoskodik az elesettjeiről, egy napon arra ébred, hogy nem tud tükörbe nézni, emígy azt sem látja majd meg, micsoda ragyák vannak önnön ideológiáktól szaggatott testén. |
Vendég |
#272012-05-22 23:20Rokkant vagyok!Képtelen munka,90-óta betegség és sok be kerül orvosságot,beszedtem folyamatos orvosságot!Két gyerekem is siket! Ez szomorú rossz élet szintvonal! Domokos Anikó :-((( |
Nyög díjas |
#282012-05-22 23:20150 000 forintot ne haladja meg senkinek a nyugdíja |
Vendég |
#292012-05-22 23:56Vissza kell állitani azt a törvényt,hogy csökkent munkaképességü hetente maximum 20 vagy 30 órát dolgozhat.Azokat a társainkat,akik még birnak rendszeresen dolgozni,és találtak is munkát,túloráztatják,agyonhajtják. |
Vendég |
#302012-05-23 00:48Gyalázat ami ebben az országban történik, beteg elesett, kiszolgáltatott emberekkel!!! Jelen hatalom, "Hitlerünk" nem ezt igérte a választások előtt. Bízom benne a "jó isten" megbünteti, pártkatonáival együtt azért amit a rokkantakkal tesz. Pártkatonái is mindenre rábólintanak gondolkodás nélkül, csak azért, hogy közel legyenek a husosfazékhoz. Nincs még egy ország, ahol eltörölték a rokkantsági nyugdíjat, és a biztosítást. Senki nem tudhatja előre, mikor lesz beteg, vagy balesetből kifolyólag mikor rokkan meg. Nem irigylésre méltó a beteg rokkant ember helyzete. Gondolkodni nem tudó, primitiv, irigy embereket lehet olyan butaságokkal etetni, amit a hatalom a rokkant emberekkel kapcsolatban szajkóz. Kitartartás sorstársaim! |
Vendég |
#312012-05-23 06:38remélem hogy sikerülni fog |
Janik40 |
#32 Re:2012-05-23 08:24Jóreggelt!
Kedves vendég, igazad van de ha visszaállítják akkor is ott van a ha!!!!!!!!!!!! Hol kap munkát!?? |
Vendég |
#332012-05-23 08:30Remélem sokan leszünk holnapután!!! |
Vendég |
#342012-05-23 08:57Hajrá!! |
Vendég |
#352012-05-23 09:17Van a rokkant nyugdíjasok között sok "potya-utas" de azt meg nem akarják kiszűrni, ilyen-olyan alapon , pedig ott kell kezdeni !Így egyszerűbb, fűnyíró módszerrel, de ez gyalázat !! Bajszi |
Vendég |
#362012-05-23 09:31Egyet értek! Sajnos én is a felül vizsgálatomra várok! |
György Szántó |
#37 Kocsival indulók!2012-05-23 09:54Sziasztok! Lehetne, felajánlásokat tenni. Aki kocsival jön, és lenne még nála hely, esetleg olyanok is eljutnának a tüntetésre, akiknek esélyük sem lenne. Illetve, erre az E-mail címre lehet írni, pár sorban, ha szeretnél ott lenni, de egészségügyi,vagy és, anyagi, vagy egyéb okból nem tudsz eljönni! eljottemvolnahatudnekjarni@gmail.com Köszönettel: Szervezők |
Vendég |
#382012-05-23 09:56Szép napot mindenkinek.Nagyon jó lenne ha végre történne változás sok embert érintő rossz,kegyetlen nem átgondolt döntést hozott a kormány.Nem elég naponta elfogadtatni magunkat az egészséges emberekkel most még a maradék erőnkkel azért küzdünk,emberek vagyunk mi is egy toll vonással mindent elvesznek tőllünk,önként kérjük felűl vizsgálatot persze hogy ott is újra megalázzanak.Emberek kiszolgáltatva várják mi lesz a hátra levő kis életükben.A gyerekeinknek sincs sajnos munkájuk,minket akarnak vissza vezetni a munka világába,és közben nem dolgozhatok mert ha dolgozom elveszítem a járadékot.A kettő eggyütt nem éri el a minimál bért.Adózom keményen, több módját megszavazta a parlamenti képviselők.Itt egy teljesen új emberekkel új kormányt kellene Magyarország szégyenei mind ott van.Őket azért választották meg az emberek a döntéssükkel az életünket emberi körűlmények közt éljük le, nem ők önkéntessé tették a felűlvizsgálatot így mi vittük magunkat a vágóhídra.Kérek mindenkit aki megteheti menjen el erre a petició átadására gondolatban ott vagyunk veletek.Sok sikert kitartást kívánok. Nagyné Judit |
Vendég |
#392012-05-23 10:00Egy társadalmat a szolidaritása tesz elfogadottá ( Lásd Svéd Ország ) vagy elutasítottá ( lásd magunkat is ) A kapzsiság pár éve a legvédtelenebbeket támadta és győzte le ( Szellemi fogyatékosokat raktak utcára ) most a mozgássérülteken van a sor ! De ez a szalámi taktika el éri a normál nyugdíjasokat is , és a társadalom egyéb elesettjeit is hamarosan . Gazdagjaink zsebe ugyan tömve lesz , de értéktelen pénzzel ! Ha nem türtőztetik telhetetlenségük beteges vágyait , és velünk pusztulnak ! |
Vendég |
#402012-05-23 10:30Aki rokkant,az tudja mit jelent annak lenni a nap 24 órájában. |
Vendég |
#412012-05-23 12:06Igazuk van az előttem szólóknak egyetértek velük. |
Vendég |
#422012-05-23 12:16Nem elfogadható, ha egy orvosszakértő képesnek hiszi magát arra, hogy az előzőleg szakmai meggyőződését politikai befolyásolásra a saját, hitel hozott döntését egy másik szintén hittel és szakmai meggyőződéssel felülbírálja. Egyben azt is jelenti, hogy az előző szakmai véleménye nem volt megalapozott, vagy a mostani döntése sem rendelkezik szakmailag, becsülettel és nyugodt szívvel vállalható alapja! Nem létezik olyan szakmai hozzáértés, hogy a korábbi meggyőződéses szakmai álláspontot felülbírálja és mindezt emelt fővel megtegye, mert ez esetben önmagát minősíti! |
Vendég |
#432012-05-23 12:23Sajnos lassan két éve amputálták a lábam, kerekesszékhez vagyok kötve, elképesztő mivel drágult az életem, többek között,hogy a dolgaim elintézéséhez is kísérő kéne.Nem szólva arra, hogy milyenek a járdák, és hogy mennyire nincs akadálymentesítve ez a város! |
Vendég |
#442012-05-23 13:07Egyetértek a petícióval. |
Vendég |
#452012-05-23 13:35Gyógyíthatatlan betegségek esetében is úgy kezelik az embert, mintha szimuláns lenne! Pld. Tudják, hogy egy SM-ben szenvedő beteg max. csak stagnálhat és már az is nagy eredmény! Miért kell még mélyebbre lökni? Nem beszélve arról, hogyha a kormány ennyire "emberbarát" politikát folytat, akkor a rokkant emberek száma csak nőni fog. Létrehozzák a mesterséges Tajgetoszt. Meggyőződésem, hogy ez a céljuk. |
Vendég |
#462012-05-23 16:18A Corvinus Egyetemnek egyik vezető professzora a következő történelmi alapvetéssel állt elő az Orbán-kormány nevében. "Régen, amikor még az erkölcs irányította az embereknek a (nem definiált) közjóhoz való viszonyát, az öregek vagy egy jégmezőre, vagy egy magas hegyre mentek, hogy félreálljanak a közjó érdekében a fiatalok megélhetését segítendő." Az előadó szépen elmagyarázta, hogy "ez az erkölcs kormánya (1998. ősze a dátum), és rá kell vezetni az öregeket és a rokkantakat arra, hogy pusztuljanak el a közjóért." Kifejtette, amivel kb. két évvel később találkoztam az Esély című folyóiratban, hogy nem lehet a munkával előállított értékeket segélyekre herdálni, hanem munkát kell adni a munkaképeseknek, és mivel sokba kerülnek, az öregeket és a betegeket el kell távolítani a társadalomból." Ez az az ideológia, amely a rendszert működteti. |
Vendég |
#472012-05-23 16:34Remélem sikerül és ránk is figyelnek!!!Gondolják át, mi volna ha ők lenének a mi helyzetünkben!"Ma mi de ki tudja lehet hogy holnap ők!" |
Vendég |
#482012-05-23 16:44Egyet értek a petícióval! 21-éve vagyok le%-va,16 éve pedig végleges,és most rettegek, hogy mi lesz? Várom a Felül vizsgálatot!Remélem sikerül!!!Hajrá !!! |
Vendég |
#492012-05-23 17:44Emberhez méltó bánást a beteg rokkantak munkaképtelen embereknek is. |
vadtigris |
#502012-05-23 18:52Vidéken leszünk, de ha időben hazaérünk, ott leszek. Olyan egészséges vagyok, képes belegondolni a rokkantak helyzetébe. Egyrészt, mert Apukám az volt. Másrészt, mert 3 éve úgy sikerült eltörnöm a kezemet, hogy 2 hónapig se zuhanyozni, se felöltözni nem tudtam segítség nélkül. Azért nem tomboltam a kiszolgáltatottságtól, mert belegondoltam, hogy sokan így élik le az egész életüket. |
|
Mentsük meg a Rómait az árvizektől
Tiltakozás az isaszegi szénhidrogén kutatófúrás ellen
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Töröljék el a kötelező MESZK tagságot
5901 Létrehozva: 2024-03-03
Petíció a Magyarkanizsa község és Szabadka közötti buszközlekedésért
930 Létrehozva: 2025-04-25
KÖVETELJÜK a jogi, etikai és tudományos alapok felelösségteljes érvényesülését minden oltás tekintetében!
564 Létrehozva: 2025-04-30
Tiltakozás az isaszegi szénhidrogén kutatófúrás ellen
408 Létrehozva: 2025-04-18
Petíció az Isaszeg és Dány közötti 3102-es út felújításáért!
394 Létrehozva: 2025-04-17
Kiállok a Veres1 Színház mellett!!!
380 Létrehozva: 2025-04-13
Húsvéti Nyilatkozat és baráti levél polgártársainkhoz - amicus curiae
320 Létrehozva: 2025-04-23
Állítsák le az RSzKF és egyéb "kétes diagnósztikai hibák" ürügyén az állatok válógatás nélküli legyilkolását, követeljük az életpárti és állatgyógyászati alternatívák bevezetését!
3713 Létrehozva: 2025-04-02
Helyi védelmet a Monor környékén élő védett és fokozottan védett növény- és állatfajok számára!
182 Létrehozva: 2025-04-28
Ne zárják be a jászberényi Fürkész Óvodát!
173 Létrehozva: 2025-04-21
Az állatok, a gazdák és a magyar vállalkozások védelmében – emberséges, etikus és független járványkezelést!
1276 Létrehozva: 2025-03-30
Ne csökkentsék a boldogi óvodai csoportok számát!
119 Létrehozva: 2025-05-09
Irodalomtörténészek állásfoglalása Takaró Mihály Széchenyi-díjjal történt kitüntetéséről
112 Létrehozva: 2025-05-02
Maxim Imola úszásoktatásának engedélyezésére való kérelem
92 Létrehozva: 2025-04-15
Biotermékeket a közétkeztetésbe!
90 Létrehozva: 2025-04-14
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6963 Létrehozva: 2023-07-26
Ne oltsák be a gyerekeket a szülő beleegyezése nélkül!
66 Létrehozva: 2025-04-15
NEM AKAROK SPORTLÉTESÍTMENYT , SEM BEVÁSÁRLÓKÖZPONTOT A TERMÉSZET HELYETT!!!!!
802 Létrehozva: 2025-01-19
Egy gyermekes családok SZJA mentessége/Támogasson minket
2331 Létrehozva: 2025-03-04
🚶♀️🚴♂️ Biztonságosabb Kéktó sétányt Délegyházán! 🧒🐶
58 Létrehozva: 2025-04-30