devizában nyilvántartott hitelek szerződései jó erkölcsbe ütközők

én sem értek egyet

#26 szép

2012-03-15 11:47

- Nem mondom, hogy a bankok szentek, de azt sem hiszem el, hogy bárki azt gondolta volna, hogy a bankok jótéteményből osztják a pénzt, hasznot akartak, a ft hitelek kamatai nagyon magasak voltak a monetáris politika miatt (elinflálni akarták az államadósságot), kerestek olyan megoldást amivel a kamatok alacsonyabbak lehettek, amíg ez működött hol voltak a hitelkárosultak, meg a petíciósok?
- Ajánlgatták egymásnak, hogy te ez tök jó, olcsó vegyünk fel hitelt a lakásra és abból meg vehetünk golden china befektetést és akkor pénz nélkül keresünk egy csomót... ezeket is meg kell menteni mindannyiunk adófizetői pénzéből?
- ki kényszerített bárkit a hitelfelvételére?
- őszintén megvallva, ki olvasta végig, betűről, betűre a szerződését és tett fel konkrét kérdéseket AKKOR, hogy ez vagy az mit jelent?
- a közjegyzőket miért nem veszik elő, mikor rengeteg pénzt zsebre tettek és jó esetben elhadarták a szerződést, de olyanról nem hallottam aki mondjuk a zűrösebb apró betűkben lévő dolgokra rákérdezett volna az ügyfélnél, hogy valóban érti-e!?
- mit gondoljon az aki végül mégis inkább forinthitel mellett döntött ha már nem bírt magával, a többiek cikizték, hogy de hülye vagy én sokkal kevesebbet fizetek, neki nem jár az állami támogatás?
- vagy mit gondoljon az, aki belátta, hogy nem reális ekkora hitelt felvenni, évtizedekre eladósodni és inkább maradt bérleményben miközben a kollégái egy része már a második lakást vette, mert milyen buli ez az olcsó hitel? Neki nem jár állami támogatás?
- messze nem olyan egyszerű ez, hogy jajj a bankok át@tak és jajj én nem tehetek semmiről, ártatlan vagyok!
- Mesterségesen nem lehet gátat szabni egy deviza árfolyamának, az nettó pénzkidobás, ezt még a svájci nemzeti bank is belátta egy idő után, hogy nem megy, pedig feltehetően kicsit nagyobb a tőkeháttere mint itt az egész régiónak,
- hogy miért? Pl olvastatok a legutóbbi népszavazásról, ahol nem szavazták meg, hogy több fizetett szabadságuk legyen, mert az ártana a versenyképességnek? Itthon a párszáz forintos vizitdíjat sem voltunk hajlandóak megfizetni, majd most lesz helyette havi 5 000 és a többi hasonló kicsinyes dolog, tanuljuk már meg, hogy az államnak nincs csak úgy pénze, csak abból tud gazdálkodni, amit mi átadunk neki erre a célra.
- Miért jobb az, ha az egyén hitelét átalakítjuk államadóssággá és majd beborul az egész állam és lesz 400 ftos CHF meg 500 Ft-os EUR? Izland ezt az utat választotta, ott kb 30%-al esett vissza minden. Nehogy azt higgye bárki, hogy a végtörlesztéssel végül a bankok járnak rosszul, kicsit talán igen, de sokkal inkább mi, mindannyian. Ugyanis a banknak mindegy, hogy hova helyezi ki a tőkét csak termeljen profitot! Akkor nem ide fogja, bezárja a fiókokat, elbocsát alkalmazottakat, nagymértékben csökkenti a hazai vállalkozások felé a megbízásait, mint reklámok, nyomdai, it termékek és szolgáltatások, nem vesz autót ami további munkahelyek és vállalkozások megszünését eredményezi arról nem is beszélve, hogy nem ad hitelt azoknak a bátraknak akik ebben a kiszámíthatatlan környezetben még hitelből próbálnának vállalkozni vagy túlélni a nehezebb éveket, úgyhogy egy win-win szituból erőszakosan dacosan csinálunk egy loose-loose felállást, remek.
- hogy mi lenne az igazságos, igen a bankok is hibáztak, ők csinálták a hitelbírálatot, pl. azzal baromira nem értek egyet, hogyha a lakást elvették akkor utána még lehet követelésük, az volt a fedezet, megkapta mehet, kalap kabát több követelése ne lehessen az adóssal szemben, viszont az adósok meg lássák be, hogyha nem fizetik a hitelt akkor viszik a lakást, házat.
- hány olyan adós van aki csak azért költözött nagyobba mert olcsó, jó befektetésnek tűnt? Vagy adta ki saját lakásását, hogy abból majd fizeti az újabb lakás törlesztőét ahová ő költözött és elképzelte, hogy ingatlanmágnás lesz, jó emberek ébredjetek fel, munka nélkül nincs kenyér!
- Sírni mindenki tud, hogy elvesztette a munkahelyét, tenni érte, hogy jobb legyen már lusta, vagy nagyképű, miért ne lehetne diplomával szórólapozni, ja mert hogy az büdös, vagy mekiben dolgozni, na az tényleg büdös :) nézzen szét mindenki a saját portáján mielőtt másokat hibáztat saját helyzete miatt!
- nézzétek meg a hozzászólásokat amik itt születtek egy viszonylag visszafogott ellentétes vélemény kapcsán, kb. a 10%-nak van érvekkel is alátámasztott véleménye, a többi nettó anyázás burkoltabban vagy nyíltabban.
- Kedves hitelkárosultak, nincs könnyű dolgotok, mert akik ebbe az általatok csapdának nevezett dologba estek, többségében alig képzett emberek és észérvek helyett ingyenebédet akarnak. Még csak azt sem mondhatjuk, hogy itt tükrözi a színvonalat, mert a nethasználók már eleve egy magasabb érettségi szinttel rendelkező csoport.
- Ezzel együtt kitartást kivánok és hogy miután átgondoltátok a helyzeteteket ne mástól várjatok megoldást, hanem magatok tegyetek érte, ha kell akkor eladni olcsón, ha kell két helyen dolgozni átmenetileg vagy elhúzni devizában keresni a bevételt.
- Sokkal nagyobb támogatottsága lehetne ennek az egész mozgalomnak ha nem irreális célokat tűzne ki maga elé, hanem tényleg olyanokat amik jogosak, pl kez költség forintban, középárfolyamhoz közeli árfolyamon számolt törlesztés, hiszen a bank devizapiacon fedezte magát ahol alig néhány cent a spread, nem súlyos százalékok, referenciakamathoz között kamat és hasonlók, de az, hogy mondunk egy fiktív árfolyamot bicskanyitogató.
-Aki véletlenül idáig elolvasta annak Éljen Május elseje! :)

Vendég

#27

2012-03-15 13:50

Remélem elérjük célunkat, illetve csak pozitívan! ELÉRJÜK A CÉLT!!!!!!!!!!!!!
Csipesz

#28 Re: szép

2012-03-15 14:06

#26: én sem értek egyet - szép

Igen nagy tévedésben vagy. Te a gazdag emberekről beszélsz, (úgy látszik körülötted azok vannak többen) az átlagembernek maguk a bankok ajánlották, még alá is húzták, milyen alapú hitelt érdemes felvenni (én minden ficnit megőriztem). Én pl senkinek sem ajánlottam és nekem sem ajánlotta egy ismerősöm se. Milyen kérdésekre gondolsz, amiket nem tudtak megválaszolni sem akkor, sem most? Egyszerű kérdés: Mire számíthatok kamatemelés tekintetében? ÁÁÁÁÁÁÁ sosem lesz akkora kamat, mint a forinthitelnél. (?) Minimális mértékben fog emelkedni. - Tetszik a válasz? - (és csak zárójelben jegyzem meg: Igenis volt időszak amikor a bank nem adott hitelt egy bizonyos jövedelemhatárnál) Namármost a Bank kiforgatta az ügyfeleket elég rendesen, mindenről tudtak. A jövedelmekről és arról is hogy az ingatlanod mennyit ért. A kis jövedelmű embereknél az ingatlan értékbecslése szerintem a tényleges ingatlan értéke alatt maradt. (ez persze csak az én tapasztalatom) Akkor miért is nem kell firtatni a bankok felelősségét?

Nem elsősorban luxus bérleményekről beszélünk ! A cél nem irreális ! Én számoltam is a magam egyszerű módján (remélem egy kis matematikai tévedés belefér, nem törekedtem a teljességre, mert gondoltam belefér egy kis eltérés a számolásba) : 5.5 Mft-os hitel (persze ebből is levonnak ezt azt, mire megkapod 5.2 MFt lesz) 154.- Ft-os árfolyam 12 évre - 9.092.160.- Ft ez ugye alapáron sem kevés... kicsit bagatellizálva : ha 3 éven keresztül 154.- Ft-tal számolod, 2.273.040.- és 9 éven keresztül pe-dig 240.- Ft-tal 10.627.200.- a végeredmény pedig 12.900.240.- /

Az első három év       154.- Ft-tal 2.273.040.-

A következő két év    240.- Ft-tal 2.361.600.-

A következő öt év     180.- Ft-tal  4.428.000.-    /    ez összesen 9.062.640.- Ft

A hátralévő két év?   / Mivel számolunk ki tudja megmondani? Konkrét választ kérek. És a gyűjtőszámlán mi fog gyűlni? Kinek lesz ez jó? Nekem biztos nem, de mégis ez a túlélés. Kényszerhelyzet abszolúte. %-ban beszélnek miért nem számolják ki az egyszerű, alulképzett embereknek. Én akartam forintosítani, 3 év után ez úgy nézett ki, hogy 5.5 MFt-ból lett 8.5 Mft. Ebből már nem emlékszem mennyit mondtak tőkeemelkedésnek és mennyit kamatemelkedésnek, mert fel sem fogtam, hogy a felvett tőke is emelkedhet. Merthogy a kamat emelkedik, hát emelkedik... Ezt én nyakkendős tolvajlásnak hívom, az emberek félrevezetésének, becsapásnak, átverésnek, stb. hívom.

"- Mesterségesen nem lehet gátat szabni egy deviza árfolyamának, az nettó pénzkidobás, ezt még a svájci nemzeti bank is belátta egy idő után, hogy nem megy, pedig feltehetően kicsit nagyobb a tőkeháttere mint itt az egész régiónak..."

Az én válaszom erre az hogy ez az állapot ami kialakult, mesterségesen történt, tehát lehet gátat szabni, ez pusztán bankemberek-politikusok párharca.

"- Sírni mindenki tud, hogy elvesztette a munkahelyét, tenni érte, hogy jobb legyen már lusta, vagy nagyképű, miért ne lehetne diplomával szórólapozni, ja mert hogy az büdös, vagy mekiben dolgozni, na az tényleg büdös :) nézzen szét mindenki a saját portáján mielőtt másokat hibáztat saját helyzete miatt!"

A körülöttem lévők (rajtam kívül) mind képezte magát és nem jutottak előbbre. Munkát nem találtak... Az én véleményem az, hogy nem az ő hibájuk.

"alig képzett emberek és észérvek helyett ingyenebédet akarnak" / Hát sosem kaptam ingyenebédet, de egyéb támogatást sem, bár abban egyértelműen igazad van, hogy alulképzett vagyok. És azok az állami szervek, cégek, akik szintén felvették ezt a tipúsú hitelt? Ők is alulképzettek voltak? Az én egyértelmű válaszom a NEM.

Hát lehetne itt sorolni az egyebeket, de a hozzád hasonóan gondolkodók csak akkor fogják ezt megérteni, ha helyzebe kerülnek. Ne feledd ma én vagyok helyzetben, nem tudhatod neked mit hoz a holnap.

Az elmúlt húsz év nekem a bizonytalanságot hozta. Én ezt nem tudom megszokni és nem is akarom. A  nagyhatalom tulajdonképpen elérte amit akart, mert ismételten megosztottak a magyar emberek. Te sem érted, nem sírunk, ki akarjuk fizetni ami felvettünk és kamatot is akarunk fizetni, de olyat amire szerződést kötöttünk, ha úgy tetszik a szóbeli tájékoztatást elfogadtuk, mert nem olvastuk át elég alaposan a szerződést.

... MEA-CULPA, MEA-CULPA, hogy még enni is szeretnénk és ha beleférne még egy kis kultúra is, hát az nagyon-nagyon jó lenne.

 

 

 

 

 

 

 

 


Vendég

#29

2012-03-16 09:35

Eladják a behajtóknak a bankok a hitelt 50% -ért !! A feléért én is kiváltom az enyém!!!

Vendég

#30

2012-03-16 11:12

A jó erkölcsbe ütközés mellett - Róna Péter közgazdászt idézve - a devizahitel "hibás termék" és mint ilyen is felülvizsgálatra szorul.

Vendég

#31 Re: szép

2012-03-16 15:18

#26: én sem értek egyet - szép

""""ki kényszerített bárkit a hitelfelvételére?"""" Ez mekkora hülye szöveg!!! Neked biztos tele a piiiii ...d pénzel!!!


Vendég

#32

2012-03-17 10:38

Ennél nagyobb szemétséget az életemben nem láttam. Felháborító, hogy ennyi ember hülyének néznek!!!!!
Keservesen, de jelenleg még fizetem, bár már nem sokáig fog menni. Nem elég, hogy használni sem tudom, mert olyan drága a benzin, fizetem a részletet pontosan/koplalok/ és azokon segítenek, akik 3 hónapon túli késében vannak. Még vissza van 4 év, és már 3 éve fizetem az egymillió kölcsönt, ami most 2 millió. Milyen aljas világban élünk????

Vendég

#33 Re:

2012-03-17 10:40

#27: -

Csak mikor????


Vendég

#34

2012-03-17 18:19

Kihez kerül benyújtásra jelen petíció?

Vendég

#35

2012-03-17 21:13

Az, hogy jó erkölcsbe ütköző, nagyon enyhe minősítés, egy nagy csalás az egész!

Vendég

#36

2012-03-18 01:41

Saját magamnak is deviza hitele van szeretném ebböl mihamarabb kimászni családiházunkban 8élünk Répásné

Vendég

#37

2012-03-18 18:18

eva1960
mindenkiügye

#38 Re: nem egyetértő

2012-03-18 19:53

#3: tököm kivan a devizahitelesekkel.com - nem egyetértő 

 Kérdezd meg például a plgármesterek nagy részét, közöttük Lázár urat is, hogy mi a jó fenének vettek fel deviza alapú hiteleket az önkormányzatok is! Lehet,hogy neked tele a tököd velünk, kis devizahitelesekkel, de te is valamely önkormányzat területén élsz - gondolom. Könnyen előfordulhat, hogy a ti önkormáyzatotok is azért kénytelen emelni a helyi adókat, vagy egyéb díjakat, mert képtelen más módon eleget tenni a hitel visszafizetésének. Tehát ez nem csak a mi problémánk!

Továbbá számtalan vállalkozás (kicsi is nagy is) kénytelen volt deviza alapú hitelt felvenni, mert más hitel szinte nem is volt! Ezek a vállalkozások ma roppant nehéz helyzetben vannak, s ha megnézed a KSH adatait (netán Opten) az utóbbi hónapokban felszámolás alá került végek számát illetően, bátran gondolkodj el rajta, hogy vajon mi lehet az elképesztően magas szám mögött! Netán, ha te is vállalkozás alkalmazottja vagy (s nem egy banké vagy állami hivatalé), úgy nem tudhatod, hogy a cégednek van-e hitele és tudja-e fizetni, vagy néhány hónap múlva utcára kerülsz.

Hidd el, a devizahiteles probléma nem csupán a kis ember problémája, hanem az egész magyar társadalom és a magyar állam SZÉGYENE! Vajon miért csak Magyarországon húzták csőbe az adósokat és Európa egyéb országaiban miért nem?

 

mindenkiügye

#39 „Hagyjatok minket élni!”

2012-03-18 20:00

Magyar Szociáls Fórum felhívása:

Időpont: 2012. március 25. (vasárnap) 11 óra
Helyszín: Budapest, VIII. ker. Baross u. 61. III. emelet
Részletek: http://www.mszfszk.hu/

Vendég

#40

2012-03-18 21:17

A Magyar Allam- Ill.- a Devizahitelt Kidolgozok, es Engedelyezők Masodrangu Allampolgarra degradalta a "
Devizahiteleseket nem vedve-klpviselve jogaikat..!..Engedelyezte ezt a Csapdat...!
1. CHF - a Magyar allampolgarhoz mar Ft-ban kerult
folypsitasra - Innetol kezdve a Szerzodes targya FT- azaz- HUF - és semmi Tózsdejátekra nem kellene kenyszeriteni a Magyar Álla,polgárt !
2. Jelzálogbejegyzést is maximum a folyősitott -HUF erejeig lehetett volna bejegyeztetni - Magyarországon élunk- nem Svájcban-
Miert nem tudja a Magyar Állam garantálni a Magyar -HUF fizetőeszkozt ? Miért vállalja a védtelen Magyar Állampolgár át a Felelőtlen Magyar Kormány ...Illetékeseinek jogsértő intézkedeseit...?
Milyen jogot hagytak meg a Magyar Állampolgárnak
- Elsosorban - a Magyar Állam a Feleleős
2- Másodsorba - Etikatlanul - joerkolcsbe utkozoen-
jogszábályok labirintusába- egyoldalu jogfosztásba csalták be az embereket a Devizahitelbe a Bankok- Igy engem is - azt a látszatot keltve - Mintha az ERSTE - anyabank szolgaltatását kapjuk , helyette , szovetkezve a felkent Illetékes Hatalo Képviselókkel
Jogi-Pénzugyi csapdaba csaltak az embereket...!
3.Naivan bitunk - mind a Magyar Államban - ..Dborgo gazdaságban...& uj Europainormativaknak megfelelni látsző Bank-ban , de sajnos - Végetes Nsaivitas és hiba volt...!
- 4 - Végól a mai Magyar Kormány sem használta, használja ki kellő képpen az Állampolgárokat védó lehetőségeket...nem terjed ki intézkedése a legjobban rászorulokra....modszerével csak a tünetet jegeli,
de a legfobb problémat nem is érinti a megoldásai..Devizaelszamolás...stb ..jogi védelem...
szociális érzéketlenség...gazdasági fellendülést lehetetlenné tevő intézkedései..a Magyar Nép történelmi Permanens Értékeinek megsemmisitése, átértékelerse ..§ al torténő meghatározása az emberi szabadságjogok megnyirbálása a Vadkapitalista - csak a Magantőket elöterbe helyező paragrafus és Csinovnik hadi gépezet antihumanus eljárásaival töredékére zuzza
a Magyarság értékeit ..Magyarország értékrendjét antihumánusan § -al lekorlátozza- ...! Keves Orban Viktor..& Élcsapatának a Legnemesebb szándéka is..
ha valojában nem történt Renszerváltás... Nem jott letre...az Uj Magyarország...az nem is johet létre..
mert a NÉP ...igazi tőbbségenek érdeke nincs megvedve sajt Hazajában....Elmulasztott kiugrasi lehetoseg lehetett volna Magyarorszégnak még 1987 tavaszán !
Nem Dr Schmitt Pál - doktorijat kellene megkérdőjelezni..hanem annak 1 mondata a Magyar Olimpia történetébe még meghatarozoérték lesz ...Minden embernek ad esélyt Olimpikonna válni,
- Nem 1 Superzombi fog szerepelni majd minden olimpiai számban...? Kinek a szelleme méltóbb az Olimpiahoz..?
Ha mar itt sem tud ...ezen a No, 1 szinten érvényesülni a legnemesenn szellem...akkor...
T. Magyarországon Élők ..Emberek..itt valami nagyon nincs rendben most sem..!...
Mit várjon ezek utan a kasztrendszerbe sülyesztett többi Magyar Állampolgár...?

Vendég

#41

2012-04-03 01:01

Szégyen amit a csaló bankok művelnek
Magyarországon és ezt a kormány engedi.Paktumot kötöttek.
Egy becsapott

#42

2012-04-04 04:26

A kölcsönszerződéseken belül leplezett tőzsdei játékot folytatnak a bankok!
Egy olyan terméket találtak ki, melynek leple alatt ezt meg tudják csinálni, Mintha devizát venne, Mintha devizát adna el! Ugye ismerős!
Igazi Hungaricum a "deviza alapú kölcsön" nevű banki termék!

MINTHA törvényes lenne!
De nem törvényes! Csalás!

Kíváncsi lennék, a PSZAF engedélyezte-e ezt a terméket?
Milyen kérelmet adtak be a bankok, milyen termékleírást az engedélyezéshez?
Mit válaszolt a PSZAF? Milyen dokumentumok vannak ezzel kapcsolatban?

Kíváncsi lennék, vizsgálta-e az APEH (NAV), hogy a szerződés tartalma és a könyvelés hogyan van összhangban?

Hogyan lehet a kölcsön szerződés leple alatt egy saját hatalmas tőzsdei játékot folytatni a banknak? Mely játékban a biztos nyerési pozícióban van természetesen, hiszen jól tudták, hogy az árfolyam hosszú távon biztosan úgy változik, hogy a forin gyengül! 1-2 havi, évi erősödés belefér nekik bőven!

Tényleg az évszázad csalása-ahogy a szakértők kimondták!

És azok az állami szervek mit tesznek, akiknek a dolga a törvényesség betartatása?

Csak a magyar kisvállalkozókra és emberekre vonatkoznak a törvények?

A bankokra nem?
Nem elég nagy az a piac, ahol csalnak? Csak néhány millió embert érint közvetlenül? Esetleg az nem sok?

Kimondta a Miniszterelnök, és sok más nagyság: becsapták az embereket!

Ez akkor mit jelent?

Azt, aki a becsapást elkövette, nem a törvény szigorával kellene megbüntetni és kötelezni-a teljes elszámolásra visszamenőleg is,és korrekt szerződések létrehozására a még hátra lévő futamidőt illetően?

Nem mentegetni kell!

Ha egy bolt egy rossz tejföl eladásával becsapja a vevőt, akkor mi is történik, ha a vevő reklamál nála?
És mi is történik, ha bejelenti a szak hatóságnál?

Ébresztő!!

Nem mentő csomagok kellenek!
Azok a bankokat mentik! Hogy továbbra is folytathassák a tőzsdézést a kölcsön felvevő becsapását a szerződés leple alatt, azaz a saját magának a kölcsön szerződéssel létrehozott fiktív tőzsdén.
Ahol a bank "tőzsdei" játákjában a párja a kölcsönfelvevő ügyfél!
Hát, aki eddig nem tudta, az most megtudta!
Elfelejtette erről a bank annak idején felvilágosítani az 1,2 millió ögyfelet?
Igen, elfelejtette.
És akkor?
Köteles az ügyfél ebben is résztvenni és fizetni a bank nyereményét örök időkön át??
Mert kiszállni nem fog a futamidő vén sem és utána sem!
A még fennálló töketartozása ugyani örökké növekszik az árfolyamváltozás miatt!





Vendég

#43

2012-04-10 15:08

Nagyon fontosnak tartom ezt a petíciót, még ha csak az internet pusztájába kiáltott gondolatsor is: mert magyar családok százezreit érinti súlyosan a tartalma!!!

Az "erkölcs" szót talán mindenki "érti", ám az bizonyos, hogy ezen "értés"-ek, vagyis az "erkölcs", mint fogalom "tartalma" mindenkiben más, és más, így az "erkölcs" egy "relatív" értelmű/jelentésű szó/fogalom... Emellett, vagy ennek ellenére, vagy épp ezért FONTOS, hogy mondjunk minél többen e súlyos témában el egymásnak: mert ezzel erősebb lesz mindenkiben, aki csatlakozik, hogy valami nagyon nincs rendben az ilyen hitelekkel!

Vendég

#44

2012-04-21 16:02

Nagyon fontosnak tartom ezt a petíciót. mert a magyar családnak százezreit érinti súlyosan a devizában nyilvántartott hitelek szerződései. Azért ne feledkezünk meg a forint hitelekről sem mert azon valóba uzsora kamat van !!!!
frankos-1

#45

2012-05-08 17:44

Jogerős döntés - pert nyert egy devizahiteles
"""2012-04-27 11:38
Tisztességtelen, hogy amikor a bank folyósít, vételi árfolyamon számol, amikor pedig a törlesztés történik, eladási árfolyamon. Így eleve többet kell az adósnak törlesztenie, vagyis olyan szolgáltatásért fizet az ügyfél, amit nem vesz igénybe, hiszen deviza eladás-vétel nem történt. Ezért egyneműsíteni kell a folyósítást és a törlesztést, amit az első fokú bíróság is kimondott. A döntés jogerős. """"" Kedves Üzemeltetők! Az apró betűs résztől mi már félünk, itt sem szeretjük! Ez olyan Banki szokás, ezzel csaltak csapdába! (nem vettük elég komolyan!)(?)

Vendég

#46

2012-05-17 18:32

Már épp ideje volt, hogy ezt az uzsora kamatot létrehozó banda felelősségre legyen vonva. A kormánnyal karöltve teszik tönkre az állampolgárokat!!!

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2012-05-22 17:03


ZELMA
Vendég

#48

2012-05-28 08:39

Tisztelt Hitelintézetek!
Meddig tudják viselni a szégyen terheit az ellehetetlenített, utcára taszított családok több tízezreinek, közöttük kisgyermekek éheztetése fedél nélküliségbe kényszerítése, (közöttük a borzalmak nagyon magas számú öngyilkosai gyarapszanak,) súlyos betegek gyógyszer nélküli maradásait, - legalább - ÉRDEMLEGES, Kompromisszumos megoldás felé nyitnának!

Tisztelettel:
"ZELMA"


Vendég

#49 Re:

2012-05-28 09:09

#48: -


Tisztelt Hitelintézetek!
Meddig tudják viselni a szégyen terheit az ellehetetlenített, utcára taszított családok több tízezreinek, közöttük kisgyermekek éheztetése fedél nélküliségbe kényszerítése, (közöttük a borzalmak nagyon magas számú öngyilkosai gyarapszanak,) súlyos betegek gyógyszer nélküli maradásait, - legalább - ÉRDEMLEGES, Kompromisszumos megoldás felé nyitnának!

Tisztelettel:
"ZELMA"


Vendég

#50

2012-06-08 13:24

FELKÉNE HIVNI A KORMÁNY FIGYELMÉT ,HOGY A KILAKOLTATOTT GYEREKEK MIT MONDANAK MAGYARORSZÁGRÓL A KORMÁNYRÓL HA KÜLFÖLDRE KERÜLNEK. LÁSSÁK HOGY TETTE TÖNKRE SZÜLEIT AZ ORSZÁG A KORMÁNY.