A Családon belüli erőszak ellen Magyarországon!

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2012-03-20 15:29


evamaria langer-dombrady

#2

2012-03-20 15:33



Május elsejéig, ötvenezer aláírást kell összegyűjtenie a Élet-érték alapítványnak ahhoz, hogy hét év után érdemi szabályozás születhessen a családon belüli erőszak kezelésére.
Ennyi aláírás szükséges, hogy a parlament napirendre tűzze a családon belüli erőszak, önálló bűncselekményként történő szabályozásának témakörét.

Az idő rövid. Kérjük támogato aláírásotokat, s kérjük, hogy továbbítsd ezt a peticiot.

http://infovilag.hu/hir-23159-magyar_torveny_is_kell_bantalmazott_nok_.html
evamaria langer-dombrady

#3

2012-03-20 18:07

.Csak azt nem értem, miért nincs linkelve ez az oldal, ahol alá lehet írni a peticiot? Tud erre valaki válaszolni????
Minden média oldalon, csupán valakinek a reklámozása történik, hogy mennyire szimpatizál az üggyel. Van ahol cégek is támogatásukrol adnak hírt. Egy szimpla jelentkezési listára valo utalás azonban hiányzik. Miért nem a mindenki által haszbálatos (legalább is más országokban már természetes) itteni "peticio" linket továbbítjuk mindannyian??? Nagyobb területet járhat be és érhet el egy ilyen "peticio" link.
evamaria langer-dombrady

#4

2012-03-20 18:12

Nem könnyen, de rátaláltam erre az oldalra: http://infovilag.hu/hir-23159-magyar_torveny_is_kell_bantalmazott_nok_.html Hát mit mondjak, nem teszik nagyon egyszerűvé az aláírások gyűjtését. Miért ilyen komplikáltan? Csupán el kéne indítani egy peticios oldalt az interneten, mint ez itt. Szerencsére valakinek jo ötlete volt :)
Ez elég hiteles lehet, ha az adatokat is beírja mindenki.
Remélem, ez a "peticios" oldal listája szépen gyarapodik majd.
magyarvagyok

#5 avana.viking@gmail.com

2013-01-13 21:13

de mit foglalkoznak a családon belüli erőszakkal ? miért nem inkábba cigányok ellen vagy a rendszer ellen intézkednek? a cigányok sok erőszakosságot követnek el... míg a családba egy két nevelő pofon csattan el . és a politika? az mégerőszakosabb! az megöl minket nem megver. az ellen kéne szervezkedni nem a családon belüli erőszak ellen.