A komáromi Selye János Kórházért
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Ez a(z) A komáromi Selye János Kórházért petíció automatikusan generált fórumtémája
Vendég |
#12012-02-26 21:48remélem sikerrel jár ez a petíció! |
Vendég |
#2 Re:2012-02-26 23:02 |
Vendég |
#32012-02-27 00:07Magyarorszag...Szülöföldem... Szönyben a KORHAZBAN születtem, Korhaz kertben ibolyaztunk, Majomfara sokat masztunk, Kökoporso törtenete, Emlekünkben maradt örökre, Sokan vagyunk emberek, Felnöttek es gyerekek, Idösek es orvosok, mi lesz most a sorsotok? Szönyi Korhaz kell nekünk, megmenti az eletünk, Doktorokra var a munka, Kisbabat tarthatunk a karunkban, Szönyi Korhaz kell nekünk, Benne van az Eletünk.... <3 |
Vendég |
#4 Re:2012-02-27 11:24 |
Vendég |
#52012-02-27 14:15Szülészet, Gyermekosztály, Pulmonológia. Ezekkel találkozott a családom. Mindenhol 100%-os (vagy 150%-os)teljesítményt nyújtottak. Ez az összes itt dolgozó érdeme. A szakembereké, orvosoké, nővéreké, ápolóké, beteghordozóké, mentősöké. A bizalmunk teljes és töretlen feléjük. Mivel itt születtek gyermekeim, itt gyógyították őket: Hajrá Selye János Kórház! |
Vendég |
#62012-02-27 14:40Nekem a Szülészet lenne fontos,mivel babát várok:és az első gyermekemet is Komáromban szültem.Nagyon megvoltunk elégedve a higiéniával,és a személyzettel! |
Vendég |
#72012-02-27 14:49A feleségem itt szült,és teljes mértékben megvoltunk elégedve mindennel:higiénia,személyzet,orvosok.Nagyon jó lenne,ha maradna:mert nagy szükség van rá. Mivel mi is ismét babát várunk.... |
Vendég |
#82012-02-27 16:41Mindent el akarnak venni, ami ér valamit! |
Vendég |
#92012-02-27 16:52Ne hadújuk bezárni a kórházat!!!! |
Vendég |
#102012-02-27 17:08Kedves Polgármester Úr! Ha egyszer már nem leszel Polgár mester (amit meg jegyzek hamarosan eljön) és a gyerekedet (unokádat)sürgősen kórházba kel vinni majd ne a kommunistákat meg az akkor hatalmon lévő pártot szidd hanem nyugodtan állj be a tükörbe és köpd le magad! Gondolkodjál el mit teszel most hány embernek keseríted meg az életét!Nem elég hogy nyomorba döntöttétek az országot az okos kis pártoddal még azért találtok valamit hol tudtok bele rúgni a földön fekvő emberiségbe!! Hát gratulálok!!!! |
Vendég |
#11 Re: Re:2012-02-27 17:10KEDVES VENDEG 4; TERMESZETESEN!!:-) NYUGODTAN MEGOSZTHATJA :-) KÖSZÖNÖM |
Vendég |
#122012-02-27 18:30Bizom benne {,meg a nehez gazdasagi helyzet ellenere sem},hogy nem marad KOMAROM ES KORNYEKE KORHAZ NELKUL |
Vendég |
#132012-02-27 18:39Nekem akinek se autója se jogosítványa,ráadásul katasztrófa a buszközlekedés is,vonatra meg nincs pénzem,ha beteg vagyok és kórházi kezelésre lenne szükségem hová menjek? |
Vendég |
#142012-02-27 19:57A gyermekemet ebben a kórházban kezelték nagy körültekintéssel, hozzáértéssel és sok-sok szeretettel!! Ezuton is köszönöm!! |
Vendég |
#152012-02-27 19:58Én azért is nem szeretném,h.+szüntessék a kórházat,mert körülbelül4utcányira lakom tőle és lassan szülök is ráadásul!Kocsink nincs és a tömegközlekedés Tatabányára v éppen Győrbe hát...........még azt sem tudom,h.hol fogok szülni! ;( Ilyenekbe nem gondol senki!?!? ;( Hát elég szomorú!!!!! ;( sajnos nem mindenkinek adatik+,h.kocsija legyen! ;( Nagyon rossz lesz az az egy hét a kórházban a csecsemővel,ha nem láthatom egy hétig az Apukáját+a testvérkéjét!!!!! ;( Én megfogok őrülni az tuti!Nem tudom miért akarják bezárni a kórházat,de jobb lenne amúgy is,ha nem zárna be!!!Első gyermekemet is itt hoztam a világra és nincs semmi problémám a kórházzal amúgy sem!!! |
Vendég |
#162012-02-27 21:36nagyon szeretném ha továbbra is működne a kórház, én a második kislányomat itt hoztam világra 2008-ban és nyugodt szívvel állithatom, hogy nagyon meg voltam elégedve. a nővérek az orvosok nagyon előzékenyek, nagyon segitőkészek és kedvesek voltak, le a kalappal előttük. nem szabad ilyen jol működő korházat bezárni igenis továbbra is működnie kell!!! |
Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)
2012-02-27 21:54- Date of removal: 2012-02-27
- Reason for removal:
Vendég |
#182012-02-27 21:57Igen is és szükségünk van erre a kórházra!!! |
Vendég |
#192012-02-27 22:38hagyják így a kórházat !! |
Vendég |
#202012-02-27 23:40Hajrá emberek,most mutassuk meg! |
Vendég |
#21 Re:2012-02-27 23:44:)) |
Vendég |
#222012-02-28 01:4325 éve és most is Budapesten mondták meg hogy mit kell tenni és most is. semmi nem változott. Hol az önkormányzatiság ill. az önkormányzat |
Vendég |
#232012-02-28 03:28én ide attam a voksom!! :) |
Vendég |
#242012-02-28 10:42Nekem is fontos hogy ne keljen egy kivizsgálásért, ne adj Isten, baleset miatt, vagy műtét miatt, kilométereket utazni. Nem beszélve a sok munkahelyről amit nyújt az itteni Lakosoknak, Dolgozóknak!!!! Ezt érdemlik a kormánytól a kis település lakosai nem jut pénz és elszigeteljük ezzel nem oldották meg a problémát.....!!!! |
Vendég |
#25 Felhívás2012-02-28 11:01A sebészet potenciáljáról saját tapasztalatom van. Amely szervezet egy ilyen felkészültségű szakmai és intellektuális centrumot meg kíván szüntetni azt azonnali hatállyal, szakmai alkalmatlanság címén meg kell szüntetni. Az ottani dolgozók emberi hozzáállása és szakmai hozzáértése páratlan! Ez a fajta fűnyíróelv itt BŰNCSELEKMÉNY ellenünk volt vagy leendő betegek ellen! Kérek mindenkit, akinek bármilyen kis befolyása is van a folyamat megállítására tegyen meg mindent, hogy ez ne következhessen be! Köszönettel a fáradozásért! Vadász Ferenc |
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátA legnépszerűbb petíciók az utóbbi 24 órában
Öntsünk Életet Bátorba - Ipar helyett egészséget, csendet akarunk
Kérjük, az online petíciót Bátor lakosai NE töltsék ki, számukra papíralapú aláírásgyűjtés indul. Ezen a felületen azok támogatását kérjük, akik távolabbról akarják támogatni a céljaink megvalósulását. Tiltakozom az ellen, hogy Bátor belterületén, a régi TSZ helyén újabb öntöde, vagy bármilyen egészség-és környezetkárosító tevékenység kezdődjön. A lakóházak közé tervezett nehézipari tevékenység ellentétes a lakosság céljaival, jogaival és anyagi érdekeivel. Településünk turizmus és ökol
Létrehozva: 2021-04-12
Időszak | Minden ország | |
---|---|---|
Összesen | 379 | 363 |
Elmúlt 24 órában | 379 | 363 |
El a fejszékkel a pécsi Mandulástól!
A Mandulás Kemping egykori területére tervezett luxus-lakópark felépítését Mi pécsiek sem nézhetjük tétlenül. Tiltakozunk, hogy a Mecsek egyik legszebb, sokak által szeretett természetvédelmi területét pusztán üzleti megfontolásból beépítsék. Az építkezésre kizárólag a terület "lakóövezetté" történő átminősítését követően lenne lehetőség, azonban a közösségi fellépés eredményeképpen a pécsi önkormányzatnak joga van arra, hogy elutasítsa a tulajdonos átminősítési kérelmét. Arra kérjük a természet
Létrehozva: 2021-04-10
---|---|---|
Összesen | 1265 | 1246 |
Elmúlt 24 órában | 346 | 341 |
Szolidaritás Petry Zsolttal
Egy kapusedzőt, egy kiváló sportembert azonnali hatállyal kirúgtak állásából, mert elmondta a véleményét, s véleményével a normalitást képviselte. A kirúgott sportember a honfitársunk, Petry Zsolt. Petry Zsoltot a német Hertha BSC rúgta ki a véleménye miatt. Németország előszeretettel tetszeleg a demokrácia, a sajtó- és véleményszabadság őrének pózában, és oktat ki bennünket demokráciából, sajtó- és véleményszabadságból. Mi, magyar újságírók a demokrácia, a sajtó- és véleményszabadság elköteleze
Létrehozva: 2021-04-07
---|---|---|
Összesen | 12181 | 11201 |
Elmúlt 24 órában | 296 | 263 |
Pepco webshop
Ezen petíció aláírásával szeretném támogatni hogy a Pepco üzletlánc által is legyen elérhető webes felület webshopos vásárlási szándékunkra
Létrehozva: 2021-04-10
---|---|---|
Összesen | 3650 | 3629 |
Elmúlt 24 órában | 247 | 246 |
Az általános iskolákat se nyissák ki április 19.-én!!!
Kérek minnel többen írjak alá, hogy ne csak a közép Iskolások ne menjenek, hanem az általános iskolások se menjenek iskolába!
Létrehozva: 2021-04-09
---|---|---|
Összesen | 891 | 890 |
Elmúlt 24 órában | 203 | 203 |
Tegyék lehetővé a családoknak a hatékony védekezést a vírus ellen: Ne tegyék kötelezővé a jelenléti oktatást!
Nagyon tiszteljük a pedagógusokat, emellett úgy gondoljuk, hogy a szülők védelme legalább ugyanolyan fontos a járványhelyzet idején! A brit vírusmutáns bizonyítottan gyermekek között is terjed és a fertőzés sokszor az egész családon végigmegy, nem ritkán végzetes hatással a szülők életére, egészségére. Vannak családok, akik továbbra is biztosítani tudják a távoktatás technikai feltételeit és segíteni tudnak gyermeküknek a tananyag elsajátításában. Sokuknál a fő fertőzésveszélyt az iskola jelente
Létrehozva: 2021-03-29
---|---|---|
Összesen | 10859 | 10822 |
Elmúlt 24 órában | 148 | 147 |
Követeljük a fideszes bűnözők teljes körű elszámoltatását és büntetőjogi felelősségre vonását!
A jelen petíció aláírói követelik, hogy történjen meg végre a FIDESZ-KDNP politikus-bűnözőinek határozott és teljes körű elszámoltatása, illetve minden szükséges esetben a büntetőjogi felelősségre vonásuk is! Követeljük, hogy Magyarország haladéktalanul csatlakozzon az Európai Ügyészséghez! Követeljük, hogy Polt Péter és minden fideszhez köthető ügyész kerüljön leváltásra és szakmai szempontok, illetve a tisztesség jogelvei szerint kerüljön sor végre az új ügyészek kinevezésére! Követeljük, hogy
Létrehozva: 2020-07-28
---|---|---|
Összesen | 3614 | 3401 |
Elmúlt 24 órában | 99 | 88 |
Legyen elég az írásbeli nyelvvizsga a plusz pontokért!
Szeretném, hogy elég legyen az írásbeli nyelvvizsga a továbbtanuláshoz szükséges plusz pontokhoz. A vírus miatt, több szóbeli nyelvvizsga is elmaradt, így egyre kevesebb lehetőség marad elmenni szóbelizni, ezért nincs több esély az esetleges elrontott szóbeli esetére, illetve a szóbeli vizsga alatt a vírus ugyan úgy fertőz. A szóbeli nyelvvizsga esetén sokszor másik városokból, falvakból jönnek a diákok, tanárok így könnyen terjeszthetik a vírust egymás között. Valamint tavaly is ez az intézkedé
Létrehozva: 2021-04-09
---|---|---|
Összesen | 76 | 74 |
Elmúlt 24 órában | 66 | 64 |
Maradjon április 19 után is a távoktatás!
Kedves Diáktársaim, Szülők,Tanárok! Magyarországon továbbra is terjed a koronavírus brit vírusmutánsa, aminek következtében sok fiatal ember és 30-60 év közötti emberek is életüket veszítik. Tudjuk, ha kinyitnak április 19-én az iskolák, zöld utat nyer a vírus és az iskolákban, azon belül a fiatalok körében is jelentősen terjedhet. Kérem, akinek van pár perce, írja alá ezt a petíciót hogy április 19 után is maradjon a távoktatás.
Létrehozva: 2021-04-06
---|---|---|
Összesen | 1183 | 1178 |
Elmúlt 24 órában | 63 | 63 |
április 19-től is online oktatás az iskolások számára!
Folytatódjon az oktatás továbbra is online távoktatás formátumban!
Létrehozva: 2021-03-27
---|---|---|
Összesen | 4821 | 4787 |
Elmúlt 24 órában | 42 | 42 |