ALÁÍRÁSGYŰJTÉS AZ EGRI KÓBOR ÁLLATOK KILÖVÉSE ELLEN

Midien

#51 Re:

2012-02-17 23:43

#22: -

Én szívesen elbeszélgetnék veled privátban! De többen is, adjál egy tippet és koccanunk, mondjuk én Debrecenben vagyok, de hazáig kísérnélek ezzel a petícióval és minden egyes állatvédő aki az utunkba esne csak egyet rúghatna beléd, mert nekünk a hozzád hasonlóak vannak útba....szerinted hazaérnél?A te fajtád miatt vannak kóbor állatok, akik úgy gondolják el van magának odakint az ösztönös kutya, majd szerez élelmet. Igen, a te szavaid, mert a te fajtád.Az ember.Ember szaporította, ember nevelte, akkor húzzál és nyírd ki nekem azokat akik gyereket bántalmaznak, mindet mert én különben veled csináltatnám végig mindazt amit szadista, pedofil, perverz szülők a gyerekeikkel tesznek.A rendőrség és a média véletlenül se meri őket komolyabban szellőztetni, pedig rengeteg eset van, a hozzád hasonló emberek, szülők még csak nem is jelentik, elnézik életük párjának hogy tönkretegye a saját gyermeküket, te ugatsz a kóbor kutyákról akik gyereket támadnak meg, mit keres a gyereked egyedül ott, na ebből már látszik ki hogy nevelne állatot, embert. Ha lehetősége lenne azoknak az állatoknak gyerekre támadni, az már a szülő felelőtlensége, ha kikerül egy kutya, vagy kint születik meg, az pedig a gazda felelőssége. Az ottlakók, odajárók, vezetők felelőssége, mert az embereket sem tudják megnevelni, de a tehetetlenségüket az állatokon akarják levezetni.Az ember naponta csinál szennyesebb dolgokat...te pedig azzal takarózol hogy kidobott kutyák támadnak,....

Myazs

#52

2012-02-17 23:47

Annyira érthetetlen! TV2 tényekből az derült ki, hogy a hétvégi házas övezetben tömörültek falkába ezek a kutyák. Nyilván a hétvégi házas lakók kutyáik ivadékai... vagyis a felelősség az övék, mivel hagyták össze-vissza szaporodni a kutyákat a környéken! Aztán most megy a lakossági bejelentés meg egyebek... MIKOR ÉRTI MÁR MEG MINDENKI, HOGY HA LESZ EGY KUTYÁJA, AKKOR FELELŐS ÉRTE, SŐT MÉG A KÖLYKEIÉRT IS?! Nem mellesleg, én jelenleg nem Magyarországin élek egy kis városban, itt a helyi rendőrök viszik be a kóborkutyákat menhelyre... majdnem, mint egy állatrendőrség. :)

Vendég

#53

2012-02-17 23:59

Szegénységi bizonyitvány és felelőtlen,koszos példával kivégezni szerencsétlen állatokat amiért csak az ember a felelős. Ilyen fontos és szűkséges feladatott mint az állattisztelet-védelem melyet már régen teljesen átkellet volna alakitani .A mostani hozzá állás /ahol a farkasok őrzik a bárányokat/idejét múlt.
TÉNYEK

#54

2012-02-18 00:00

Itt vagyok jelenleg
Címoldal
Heves
Kék hírek, bulvár
Halálos kutyatámadás Almárban - a megvádolt ebtulajdonos tagad

Halálos kutyatámadás Almárban - a megvádolt ebtulajdonos tagad
2008. július 12. 07:40 Sz. Z.
Eger, Almár | Éhes ebek marcangolták halálra a vérzékeny rokkantnyugdíjast címmel közöltük annak az esetnek a vádiratát, amely szerint idén február 13-án kutyatámadás áldozata lett Eger-Almárban egy rokkantnyugdíjas.
Mik ezek?
A cikk a hirdetés után folytatódik

Éhes ebek marcangolták halálra a vérzékeny rokkantnyugdíjast című írásunkban ismertettük azt a vádindítványt, amiben az szerepel, hogy a sértett halála miatt a Heves Megyei Főügyészség gondatlanságból elkövetett emberölés vétsége címén javasolja a bíróságnak egy telektulajdonos, P. G. J. felelősségre vonását.

A vádhatóság az összegyűjtött bizonyítékok alapján úgy értékeli, hogy a vádlott a saját két ebét nem gondozta, nem felügyelte, s azok a hozzájuk csatlakozott kóbor állatokkal együtt úgy szereztek élelmet maguknak, ahogy tudtak. A vádirat szerint négylábúi agresszivitására több környékbeli lakó is figyelmeztette P. G. J.-t, mert azok emberekre is rátámadtak. Hiába. Februárban aztán a szembeszomszédját halálra marták az elvadult jószágok.
.

#55

2012-02-18 00:04

vicces h a szavazók 80 százaléka nem is egri..

Vendég

#56

2012-02-18 00:12

Bugacpusztáról könnyen jártatja mindenki a pofáját

Vendég

#57

2012-02-18 00:25

Biztosan van humánus megoldás is, csak az mint rendesen, többe kerül. Így veszélybe kerülnek olyan kutyák is, amelyeket esetleg elenged a gazdi a pórázról pár méterre, és azt is kilőhetik! Nem beszélve azokról az állatokról, akik ember mellett nőttek fel, de aztán nagyon lettek, vagy lett másik és kidobták őket.

Vendég

#58

2012-02-18 00:28

Röhej hogy pont kilövetnék és nem pedig segítenének nekik meleg helyre kerülni és elláthatnák őket étellel és vízzel. azt kellene kilőni aki ezt kitalálta. Úgyhogy cél a kedves bugyuta jegyző úrra
I.

#59

2012-02-18 00:37

Vajon a szavazók között hány vegetáriánus van? A csirkéknek ugyanúgy joguk van a világon lenniük mint a kóbor kutyáknak, mégis jóízűen felzabáljátok őket. Ennek az egész szarnak semmi értelme sincs...


Vendég

#60

2012-02-18 00:47

Eger szégyene egy ilyen barbár rendelkezés!

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2012-02-18 00:57



Vendég

#62

2012-02-18 02:01

Az élethez a kutyáknak is joguk van.Nem a könnyebbik utat kell választani hanem az emberibbet!!!
Ne feledjük:Egy nemzet nagysága és erkölcsi fejlettsége tükröződik abban ahogy az állatokkal bánik!!!!!!!!!!!!

Vendég

#63 Re:

2012-02-18 02:32

#54: TÉNYEK -

Ez mind csúnya dolog, de mi ott voltunk mi értesítettük a médiát. Semmi kóbor állat nem volt az egyik ember 3 kutyája volt a hibás. A rendőrök 2 a helyszínen ki is lőttek.Azért maradjunk a tényeknél. És ez nem most történt és a jegyző erre hivatkozik. Akkor még a polgármester titkárságának a vezetője volt

 


Vendég

#64 Re:

2012-02-18 02:41

#56: -

Amit a média mutatott kint kóborló kutyákat egytől egyig jól tápláltak voltak. Ott a telkeken élnek kint, a kerítésen ki tudnak járni. Kérdezem miért nem lőtték a média előtt ki azokat a " kóbor "állatokat amire a közterület vezető Meleg Úr mutogatott és hivatkozott. Mert ő is tudja azok nem kóbor állatok. Amit fent egy úr megemlített, hogy egy őzet széttéptek a kóbor kutyák az tavasszal történt. Ekkora fázis késésben van az önkormányzat?Ha ennyi kóbor állat van, hogy lépten nyomon beléjük akadunk akkor ez az önkormányzat hibája, hogy hagyta elfajulni idáig a dolgot. De nyugodjon meg mindenki nincs ennyi kóbor kutya Egerben. És azért kell minél több embernek alá írnia, hogy más önkormányzatnak eszébe ne jusson ilyen hülyeség.


Vendég

#65

2012-02-18 04:06

Szabad Riport: A legteljesebb mértékben fel vagyunk háborodva! Ezt az akciót a lakosság pszichikai megdolgozásának értékeljük, a fideszes önkormányzat részéről, csakhogy elfogadják a kutyaadót, (ebrendészeti hozzájárulást).
És ezzel az intézkedéssel bebizonyosodott, hogy a Fidesz valóban bűnös lett az állatkínzásban is, ahogyan ezt legutóbbi tudósításunkban írtuk:

..."Az a sok naplopó ott a Házban nem is tudja, milyen alantas dolgokat szabadított el. (Vagy pedig nagyon is tudja! – a szerk.) Egy a szakadék szélén ingó társadalomra rászabadítani egy újabb adót, ráadásul éppen a kutyáinkat érintő adót. – A legnagyobb fokú aljasságot jelzi azok részéről, akik ezt kitalálták és elfogadták.

Egy idős úr határozottan jelentette ki: “Állatkínzó disznók akik kitalálták ezt a törvényt!”

Igen, a Fidesz tehát bűnös lett állatkínzásban is. Pontosabban az állatkínzás előidézésében, ám ez egyre megy. Éppen olyan alantas bűn, a felelősei éppen úgy lesznek kezelve, mint a többi alantas bűnt elkövetők.

És, hogy miért mondjuk ezt?

Mert az állatkínzás alapesetben fennáll, ha egy felelőtlen gazda ilyen hidegben kidobja kutyáját az országútra. Mivel lassú halálnak, fagyásnak és éhezésnek teszi ki. A Fidesz és a Jobbik, s mindazok akik ezt az adófajtát (is) megszavazták, pontosan kellett, hogy ismerjék a várható következményeket. A gazdátlanná váló éhező, legyengült kutyák csapatát, akiket így ítéltek közvetett módon halálra, s melyeket a kivéreztetett lakosság sem képes már befogadni.

S ebben az állatkínzásban a Fidesz is bűnös lett! Ráadásul szemforgató módon a felelősséget is letolta magáról! Azzal védekezhetnek, hogy nem ők dobták utcára a kutyákat. Csakhogy ők teremtettek olyan körülményeket (a sokszorozott adókkal), hogy sokaknak választaniuk kell a saját maguk családjuk,vagy a kutyák ellátása között.

Tovább bővül tehát bűneik listája. Egyre alantasabb bűnökkel.

Az Egységes Magyarország Mozgalom kutyásai, a radikális állatvédőkkel szövetségben, felelősségre fogják vonni ezeknek az alantas bűnöknek elkövetőit. És az otthonvédők nyomdokain haladva, (akik a végrehajtókkal és a bankárokkal fogják megismertetni az otthontalanság fagyos valóságát) – úgy az állatvédők szintén megismertetik a hasonló sorsot, ezen alantas törvény erkölcstelen kiagyalóival és végrehajtóival is.

Fehér Farkas – Szabad Riport Tudósító Iroda
http://www.jovonk.info/2012/02/17/fidesz-bunos-allatkinzasban
http://szabadriport.wordpress.com/2012/02/17/a-fidesz-bunos-allatkinzasban-is/

És az egri önkormányzat ezen mocskos akciójával végleg be is bizonyosodott, hogy a Fidesz tényleg bűnös az állatkínzásban.
Eger Megyei Jogú Város polgármestere: Habis László FIDESZ-KDNP nem felejtjük el a nevét.
Telefon: 06-36/523-701
habis.laszlo@ph.eger.hu

Ja, és a jegyzőét sem: Eger Megyei Jogú város jegyzője : Dr Kovács Luca
telefon: 36/523-70
email: kovacs.luca@ph.eger.hu


Vendég

#66

2012-02-18 07:10

ALÁÍRVA!

Vendég

#67

2012-02-18 07:15

Kedves Aláírásgyűjtők! 1. A megoldáshoz nem aláírást, hanem pénz kellene gyűjteni. Nem egyszer, hanem folyamatosan. 2. Soha nem fogom elfelejteni, ahogy egy pillanat alatt megtanultam átrepülni a kerítésen, amikor a szomszéd 80 éves bácsira rátámadt 4 kóbor kutya, mert ijedtében elesett. 3. Miért nézzük kettős mércével a vadászatot és a kóbor állatok kilövését? Át kellene tudni érezni az éhségtől, betegségtől eredő halálfélelem kínzását is. 4. Tessék szíves lenni megkérdezni a szomszédot, hová lett egyszercsak a kedves kutyája, macskája. Nem pedig megértő szemérmességgel hallgatni.

Vendég

#68

2012-02-18 08:06

Gyalázat !!

Vendég

#69

2012-02-18 08:12

Gondolom a jegyző is vadász és lelkes semjén lala rajongo: egy jó kis vérengzés , de jól jönne nekik.
Létezik más megoldás is jóember, héé ott az iróasztal mögött !!

Vendég

#70

2012-02-18 08:25

Vissza kell vonni! Ez egy XXI. századi humánus országban nem lehet megoldás kóbor állatok ellen. Szégyellem magam. Eger egy kis ékszer város, kedves emberekkel, turizmussal, mit látnak majd az itt élők és idelátogatók? Ez a fejlődés? Ártatlan állatok gyilkolása: van más megoldás erre.

Vendég

#71

2012-02-18 08:29

Biztos vagyok benne,hogy nem a kilövés a jó megoldás..ezeket a kutyákat nem a legyek hordták össze...valakik kidobták őket,nekik kellene bűnhődi,nem az állatoknak,ők csupán élni szeretnének...

Vendég

#72

2012-02-18 08:45

Sziasztok! Remélem és bízom benne, sokan aláírják, mert az állatok élete nekem többet jelent, mint egy ember fajé!!

Vendég

#73 Re: Szégyenszemre a jegyző úr, mindennek a tetejében NŐ?!

2012-02-18 08:59


Vendég

#74

2012-02-18 09:03

Aki kitalálta,arra kéne vadászni! Pusztuljon!!!!!!

Vendég

#75

2012-02-18 09:04

KIS ORSZÁGUNKBAN VÉGLEGESEN MEG KELL SZÜNTETNI AZ ÁLLATKINZÁSOKAT ÉS GYILLKOSÁGOKAT.A TERVEM AZ HATÉKONYAN GYOMÁST KEL GYAKOROLNI AZ EMBEREKRE KIK ALKALMASAK ÁLLAT TARTÁSRA.AZOKNAK KIK ÁLLATOKAT AZ UCÁRA DOBÁLJÁK HATÉKONY PÉNZ VAGY BÖRTÖN BÜNTETÉST ÉS EZ VONATKOZIK AZ ÁLLATKINZOKA GYILLKOSOKRA .KIK ÁLLATORVOS NÉVEN EGÉSÉGES MACSKÁT VAGY KUTYÁT ALTAT EL A SZERINT BÜNTETNI KELL VAGY A PRAKTIZÁLLÁSÁT VÉGLEGESEN MEG SZÜNTETNI.A BÜNTETÉS NE LEGYEN KEVÉS MINT 10-15 ÉV!söt elenzem a sintér telepeket is.amit egerben csinálnak szörnyü és megnem bocsátható bün tehát ezis bün cselekmény!