ALÁÍRÁSGYŰJTÉS AZ EGRI KÓBOR ÁLLATOK KILÖVÉSE ELLEN
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re:
Re:
És ki és miből gondozza őket???? és hol???? te válalod? akkor hajrá! Én lennék a legbodogabb! de amég ezt senki nem válalja magára addig ne tépjenek szét még több állatot, embert!
Re:
Üdv dicső egri Önkormányzat.. Ölés az egyetlen alternatíva szerintetek, csak hogy meg se kelljen mozdulni a kutyákért, és a városvezetés zsebe is tele maradjon? Ezek vagytok ti!
Csoda, hogy itt tartunk??
Re:
Szerintem meg azokat kene leloni akik miatt azok az allatok kobor sorsa jutottak... az emberek nem eleg hogy egymast is megolik de most mar az allatokat is kiirtjak maguk korul...szomoru hogy az emerek ennyire butak mint hogy gondolkoznanak hogy mas modszert alakalmazzanak ...hogy engedheti meg ezt Eger varos jegyzoje na meg a Fidesz...arra persze nincs penz h segitsenek az allatokon de hogy a zsebuket megtomjek arra van!!!
Akkor a hajléktalanokat is le fogják majd lőni????????
hihetetlen mi megy ebbe az országba:(
Re: Kedves nagyon lelkes kutyagyilkos támogató..:)
mi lenne ha belegondolnánk a kutya helyzetébe is nemcsak az önös érdekek vezetnének? ezért védik őket ennyien, mert mindenki vak mi? nem csak sokan figyelembe veszik, hogy az állatoknak is vannak jogaik. igen ezmagyarországon nagyon kevés embert érdekel sajnos, és a nagy emberek ezt figyelembe sem veszik. igen előfordul h egy kutya támad, és ilyenkor mi a folytatás? altassul el a kutyát.. és amikor a kutyát kínozza a sok köcsög ember? mit kap állatkínzásért? nagyon max 2-3000 forint bírságot, sőt van h azt sem, aztán a bíróság pofájába röhög, hazasétál és folytatja. na most akkor? egy állatnagy ugyanannyi joga van élni, mint nekünk. SŐT! szerintem így kéne okosnak lenni...na meg a másik h falkákba rendeződnek.. KÖZTÜK LEGALÁBB VAN ÖSSZETARTÁS ÉS BENNÜK VAN A TÚLÉLÉSI ÖSZTÖN ;)
| This discussion has been closed. |
A te "fajtádat" kellene kilőni! A menhelyen kap egy esélyt a kutya az örökbefogadásra.