Ott Voltunk. Virtuális Békemenet Magyarországért
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Élénken él bennem, hogy április 4-én, vagy május 1-én
kihajtottak bennünket "ünnepelni" a Felvonulás térre!
De most úgy éreztem, hogy ott a helyem!
Ezt nem párt szervezte, és ez a "Békemenet" a Hazánkért volt!A Hazámat pedig mindig szerettem, bárki volt is hatalmon!
"Hazádnak rendületlenül légy híve oh magyar!"
Felemelő érzés volt,ennyi hazaszerető emberrel együtt
lenni!!!
Peticiok.com
70 év fölötti kisnyugdíjas vagyok. OTT VOLTAM ! Mindenben támogatom kormányunkat, az egyetlen aki hazánk érdekébe tevékenykedik.
This comment has been removed by the person who wrote it.
Orbán Viktor minden tisztességes magyar ember támogatására méltó.
Alb
Tudtam, hogy a bal-liberális oldal ezzel fog előállni. Igen körülbelül lehetnek a felvonulók, talán húsz ezren.Természetesen mindent megteszek,hogy védjem Magyarországot és a Fideszt a gyűlölet ellen,mert a MAGYAROK a SZERETETT NÉPE és ezt az ellenségeink nagyon jól tudják rólunk.Sokkal különbek vagyunk tőlük.A történelmünk ezt mutatja, ezért is félnek tőlünk.Tudják,hogy talpra állunk rövid idő alatt ha nem térnek vissza az ellenségeink.SZERETEM MAGYARORSZÁGOT,A FIDESZT és remélem,hogy soha többet nem tér vissza a bal-liberálisok.Elmentünk a békemenetre és nagyon jóleset,hogy ott lehettünk a családommal.
Ott voltam a Parlamentnél, hogy mint szlovén állampolgár tiltakozzam az elképesztő rágalom és hazugságkampány ellen, a tények és valós érvek semmibevevése ellen, az ideológiai hisztéria ellen, amit egy demokratikusan, hatalmas többséggel megválasztott kormány ellen szerveztek. Ezek a rágalmazók nincsenek tisztában, milyen óriási kárt okoznak az EU -n belül megvalósuló demokrácia megítélésében és tömeges kiábrándulás lavináját indították el. A demokrácia, emberi jogok, jogállamiság, szólásszabadság tekintetében Magyarország semmivel sem marad el Szlovéniától.
Dr Merta Zoltán, egyetemi docens, közgazdasági tudomáyok kandidátusa.
képviselőit. Remélem választóik is látták kiket küldtek, hogy őket képviseljék.
Gratulálok a magyar kormány bátor kiállásáért, igaz ügyet képviselnek.Lélekben veletek vagyok, magyar vagyok.
Sok sikert!
Csodálatos és felemelő volt !
És látjátok, a Jóisten velünk volt !
Csodálatos idő, fantasztikus hangulat, sok sok ember, méltóságteljesen !
Beszélgetve, énekelgetve, volt csoport aki hangosan imádkozva, de egymást nem zavarva, vonult, erőt mutatva.
Rendőrségi jelentés: 400 000 ember volt a menetben.
Rendőrségi jelentés: rendbontás nem történt.
Úgy látszik a provokátorokat is magával ragadta a nyugodt tömeg, pedig higgyük el, ott voltak/lehettek.
A béke, nyugalom menete megismételhető március 15-én
Én ott leszek !
Jó lenne, ha szégyenükbe ők is menetelnének (süllyednének el) a föld felszíne alá!
Re: Re: pedofil "bandit"-ák
#501: Bogika és filike - Re: pedofil "bandit"-ák
Örülök neked, de sajnos az indoklás részt lefelejtetted.
Így sajna nem tudom viszonozni vonzalmadat!
| This discussion has been closed. |
Re: pedofil "bandit"-ák
#474: distomat - pedofil "bandit"-ák "hánynom kell"
Az utolsó soroddal egyetértek, mert nekem is tőled.