Peticiok.com

Volt egyszer egy laktanya az Üllői úton

Tájékoztató

Vendég#1 Apr 05, 2023, 07:41
Jól értem?A HM nem támogatja az emlékhely létrehozását,az FTC viszont csak akkor ad engedélyt a gyakorlati munkára,ha a HM is támogatja? Hát ez a 22-es csapdájának tűnik! Mi a megoldás?
Sándor Buth#2 Apr 10, 2023, 05:28

Re: 22-es csapdája

#1: -  

Valami hasonló. Közben már az elvileg legfontosabb engedély is megvan. A kerület városképi tervtanácsától pozitív döntést kaptunk! Tehát valóban csak az kell, hogy az FTC engedélyt adjon végre, amit már nyáron megígért. Ehhez viszont a HM akadékoskodása miatt előbb velük kell dűlőre jutni. Remélem, szerdán végre belátják, hogy a HM érdeke is, hogy legyen emlékhely.

Vendég#3 Aug 03, 2023, 18:04
Örülök az emlék felállítása sikerének! Sajnos szeotember 12-től gyógykezelése kell résztvennem egy szanatóriumban! Remélem, hogy fotó anyagok készülnek, amelyeket megnézhetek! Írtam: Adamik Mihály 64-68! Szevasztok!
Vendég#4 Sep 13, 2023, 20:36
Drága Sándor! Köszönöm Nektek, hogy megtettétek és sikerült! A szívem fáj, hogy nem tudok menni az imádott lumbágóm miatt. Sajnálom! A ZMKMF szívem csücske! Igaz a ZMNE is, de már egyik sincs! A vihar szétcincálta! Nagyon szerettem a főiskolát és a ZMNE koromban, mikor ott dolgoztam sem tudtam és nem tudom igaziból megemészteni a főiskolák, majd az egyetem megszüntetését, átalakítását! Köszönöm! Tisztelettel: Szabó Ernőné Natália

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.