András! Kérlek maradj!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) András! Kérlek maradj! petíció automatikusan generált fórumtémája

Vendég

2012-01-15 10:45

András nélkül nincs tovább.

Vendég

2012-01-15 13:01

A magyar választópolgárok és támogatóink jelentős része az LMP politikáját Schiffer Andrással azononosítja.Ezért sem szabad lemondani vagy visszavonulni még időlegesen sem.Különösen nem az ország jelenlegi bizonytalan helyzetében,amikor ellenzéki pártként kötelességünk alternatívát nyújtani a kormányzó erőkkel szemben.Erre a feladatra frakcióvezetőként az eddig nyújtott teljesítmény alapján az András a legalkalmasabb.Üdvözlettel:Takács Péter

Vendég

2012-01-15 15:33

Ne csináld ezt velem, András! Emlékszel? Egyszer az OGY választáskor Te kértél meg engem valamire és én teljesítettem a kérésedet. Most én kérem Tőled, hogy maradj és állj a sarkadra! Senki másban nem bízok annyira a frakcióban, mint Benned, ne hagyj cserben! Ici

Vendég

#4 Re:

2012-01-15 15:37

#1: -

Schiffernek az LMP létrejöttében, épülésében mondhatni elévülhetetlen érdemei vannak.  Mint frakcióvezető igen jól helytállt az elmúlt másfél éven. A közvélemény kutatások szerint Schiffer András a legnépszerübb ellenzéki politikus. Sok ember nélkül elvan az LMP, senki sem pótolhatalan. A frakcióban is. András nem tartozik közéjük.

Vendég

2012-01-15 16:14

Egyet emelnék ki: András kristálytiszta logikai érvelése, amellyel porrá zúzza a Fidesz megnyilvánulásait, nézetrendszerét, amellyel érvelni tud a demokratikus értékrend, egyszersmind az LMP nézetei mellett. Erre frakcióvezetőként van nagy szüksége mindenkinek, aki egy valódi, demokratikus alternatívát szeretne látni az elhasználódottak, elkopottak mellett!!! András, MARADJ!!!

Vendég

2012-01-15 17:21

hejj, András döntésének oka(i) van(nak). Én spec szeretném ezt részletsen megismerni. Nem a kozmetikázott, szalonképesített, politikailag korrekt verziót, hanem a valódi, nyers okot, okokat.
5-6-7% választónak az LMP által felvállalt értékrend fontos. Az is fntos, hogy megtudják, itt bent is működik a politika. Sőt, tovább megyek: az értékrendnek része az is, ha a pártban "helyzet" van, akkor a tagságot, választókat felnőttnek tekintve elmondjátok, mi és miért történt.
Nyilván több verzió is van erre. Majd András után elmondhatja mindenki más is a sajátját.

Aztán a tagok, meg a szimpatizánsok, meg mindenki eldönti, melyik verziót támogatja. Kikkel akar együtt haladni, és milyen irányba.

várilaszlo

2012-01-15 22:16

Ezen nincs mit csodálkozni.
Én Németországban élek, mióta léteznek, azóta a Zöldekre szavazok.
MO-on is az LMP-re szavaztam a "fenntartható" és "zöld" politikája miatt.
De hol van az már?
Réges régen bekebelezte a beszivárgott MSzP és csak Fidesz ellenes szájtépést lehet hallani.
Egy "zöld"nek ettől felfordulhat a gyomra.
Maradjon a suszter a kaptafánál az LMP pedig zöld.

Vendég

2012-01-16 02:02

Kedves András! Az elhatározásod nyilván nem másítod meg, ezt tudomásul veszem. Az aláírásom annak a reménynek szól, hogy sikerül mélyére hatolni azoknak az okoknak, amelyek ide vezettek. Juhász Géza
LMP Nógrád

#9 A lényeg...

2012-01-16 09:02

Aki nem érti miért szükséges egy "tiszta" erő, annak ajánlom az alábbi linket.

http://velemenyvezer.blog.hu/2012/01/16/schiffer_megmenekult_az_lmp_veszelyben

Vendég

2012-01-16 11:12

És azt se feledjük, hogy a Fideszből kiábrándultak legalább kétszer annyian vannak mint azok, akik még mindig kitartanak a baloldal lejáratódott politikusai mellett. Ha ez a váltás kommunikációban úgy jön le, hogy az LMP-t elfoglalta az MSZP, akkor mindennek vége, nem lesz, aki alternatívát nyújtson 2014-re, vagy jön egy másik párt, és megteszi ezt az LMP helyett.