Magyarország önrendelkezése és szuverenitása
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Szeretetünk útmutató, napsugarat hozó,
Ítéletünk méltányos, szívből fakadó,
Igazságunk, pártatlanúl, legyen mélyreható.
Sopron, 2008.12.21, Turul Fia Gáspár
This comment has been removed by the person who wrote it.
csak okosan, hogy a kecske is meg a kaposzta is...
Re:
Úgy látom, a te fejedben van android, mert ésszerű gondolatok, logika, értelem az nincs benne. Szíved meg egyáltalán nincs, így érzéseid sincsenek. Ha lennének, biztosan nem írnál ilyeneket.
Re: csak okosan, hogy a kecske is meg a kaposzta is...
#4160: Zsolt - csak okosan, hogy a kecske is meg a kaposzta is...
Szerintem sem elsősorban az EU-ról - mint egészről - szól a dolog, és valószínűleg vannak, akik nagyon is dörzsölik a kezüket, amikor azt látják, hogy sokakban az EU ellen gerjed fel a harag, s alig várják, hogy beüssön a káosz, mert annak zavarosában tudnak leginkább halászni. Ne üljünk föl megint ennek. Az EU egyes országaiban ugyanúgy emberek élnek: művelt és műveletlen, tanult és tanulatlan, gazdag és szegény, nemeslelkű és alávaló, keresztény és más vallású vagy éppen ateista - elnézést, ez csak felsorolás, ezek nem ellenpárjai egymásnak -, dolgos és semmirekellő, intelligens és kevésbé vagy egyáltalán nem intelligens stb.-stb. emberek élnek, mint Magyarországon.
Az pedig szerintem nem baj, hogy Magyarország mindig a korát megelőzően és másokra kevésbé jellemző vehemenciával lép föl, szerintem ez nagyon is jó dolog, és biztos vagyok benne, hogy - kevés kivétellel - sokan ezt tisztelik és becsülik is bennünk. Azt hiszem, ne becsüljünk le senkit, feltételezzük, hogy mások is tudnak gondolkodni. Az a kevés kivétel pedig pont az a réteg, melynek tagjai most dörzsölgetik a kezüket. Tehát miközben a korunk előtt járunk, keressük azok barátságát, próbáljunk azokkal együttműködni, akik megértik és értékelik a cselekedeteinket, s velük fogjuk össze. Mert valóban, nem egymagunk vagyunk, másokra is oda kell figyelni, okos politizálással kell összeegyeztetni a nemzetvédelmet és a másokkal való együttműködést. Én is úgy gondolom, hogy a mostani kormány jár jó úton, hiszen kinyilvánította, hogy nem hagyjuk magunkat, de azt is, hogy kompromisszumkész.
Re:
Figyelj Öcsi,ajánlom figyelmedbe Wass Albert:Patkányok honfoglalása című írását.Ami az írás végén van az történik most.Sajnos ti ilyenek vagytok patkányok. Még jó, hogy nem ti vagytok hatalmon mert utánatok csak a pusztulás maradt, aminek most szenvedjük a következméyeit.Magadba szállhatnál és befejezhetnéd a mocskolódást.
Re:
Meg még egy-két dolog, de te ezt úgysem érted, mert android van az agyad helyén. Nincs szükségünk arra hogy ugyanazokat az ezerszer hallott lózungokat elpuffogtasd, mint a felbujtóid. Ők sem tudtak meggyőzni, pláne azok után, amit az elmúlt 60 évben csináltak. Igen, ők 60 évvel alapozták meg azt, hogy azt se higgyük el, amit kérdeznek.
Egy demokráciában ki emlékezne még egy olyan biztosra aki cinkosa a hazugoknak?
Talán ezt komolyan meg kéne kérdezni Baroso úrtól!
Köszönöm
Re:
Kedves Gábor!
Többedszer próbál meg emberi stílust erőltetni önmagára, legalább egy rövid időre. Néhányan igyekeztek is válaszolni az Ön által feltett kérdésekre, de mindahányszor esztelen fröcsögés volt a válasz. Nyílvánvalóan sem az észérvek, sem a hit, sem az Önt körülvevő realitás nem képes áttörni a tagadásból és ostobaságból emelt falakat. Szerintem kár erőlködnie! Rója csak tovább a demagóg és alpári megnyílvánulások moebius köreit! Nem lehet mindenkit megmenteni.
Szebb Jövőt!
Önnek is
| This discussion has been closed. |
MIÉRT NEM LEHET MAGYARUL ÍRNI A NEVEKET?
*
Felháborító, hogy ez az internáci izé mindenkinek összecseréli a családi és a keresztnevét!
A PETÍCIÓ szerencsétlen magyarítója nem volt képes annyira, hogy a két mező nevét fordítva adja meg?
Vagy direkt ez volt a célja?
*
*