Magyarország önrendelkezése és szuverenitása
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re: DR. BARKI MARI VAGYOK. BÉCSBŐL...
#4100: BIRKA MARI (DR) ??? - DR. BARKI MARI VAGYOK. BÉCSBŐL...
Szevasz Kemény Gábor!
Hamarosan találkozunk tudom hol lakol.
Szerintem jobban jársz ha elköltözöl!
This comment has been removed by the person who wrote it.
I am glad that Hungary defends its own interests.
Érveljetek mi jó nektek orbánban, majd utána én is érvelek, miért nem jó. Szerintem így lehet értelmesen beszélni. Elismerem egy bunkó állatként beszéltem veletek, de annak vége.
Egy paraszt állat vagyok és elkúrtam reggel meg este a veletek való beszélgetést. Ezért szeretném letenni a csatabárdot nem bírok el veletek 19000 ember szavával. Ezért semmisnek tekintem az eddigi beszélgetést. Kezdjük előlről. Bár gondolom sokan meg szeretnétek verni így érthető okokból nem adhatom ki az adataimat. Akár még ez is megtörténhet ha kibékülünk. Elismerem jelentős ellenzék vagytok de meg szeretném érteni miért imádjátok a jelen kormányt.
Re:
Értem de azt sem tudjátok mit akar ránk erőltetni. Mond el mi ellen tüntettetek szombaton. Kiváncsian figyelek.
A Magyar nev ujra szep lesz
befogják a pofájukat a pénzükben bízó
gyarmatosítók! Ez Hazánk megmaradásának a feltétele !!!
Re: Re: FOCIDRUKKER ALÁÍRÓK,
#4111: Szoci Gábor - Re: AKIKET FELKAROLT DR BIRKA MARI ÉS MEGSZPONZORÁLT SZÉLES GÁBOR MAGYAR MILLIÁRDOS NAGYVÁLLALKOZÓ, MET NEKI NAGYON TETSZETŐS A 16 %-OS ADÓKULCS MIATTI TÖBBLET-BEVÉTEL OSZT' VISSZAOSZT.
HOGY MI ELLEN TÜNTETTEK, FINGJUK NINCS RÓLA, DE ARRÓL SEM, HOGY MI MELLETT, MERT OLYAN MEG NEM LÉTEZHET ÉS NEM IS LÉTEZIK, HOGY AZ 500 FT-OS BENZINÁR ÉS A 27 %-OS ÁFA MELLETT TÜNTESSENEK, BÁÁÁR....., HA BIRKA MARI ASZONDTA A BIRKÁKNAK....
| This discussion has been closed. |