Magyarország önrendelkezése és szuverenitása
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re: Re: KI AZ A === BARKI MARI=== ?????
#2892: BIRKA MARI (DR) ??? - Re: Re: KI AZ A === BARKI MARI=== ???? EGY BÉCSI MILLIÁRDOS !!!!
ÉPPEN BARKI MARI DR. AKARJA RÁTENNI KEZÉT KISHAZÁNKRA, - MENJEN ÉS RENDEZKEDJEN A SAJÁTJÁBAN, VAGY AZ ISTÁLLÓBAN, MINT DR.BIRKA MARI FŐKOLOMPOS. ÜDV. KOLOMPÁR ORBÁN
Hazádnak rendületlenűl
Magam is igy gondolom
Re:
Mélyen Tisztelt ref.lp. Úr!
Ezúton esedezve kérem! Ne tévedjen a mindennapi politika mocskos útjára! Anélkül, hogy meghatároznám feladatát, próbálja a szeretet, a megértés és megbocsátás gyakorlására buzdítani híveit. Kérésemnek oka, bár nem tekintik csak idegenszívűnek a másként gondolkodókat, - ezt Ön, mint lelkipásztor, ne tegye! És egyben kérem, higgye el, ők is Magyarország felemelkedését szeretnék! Továbbá kérem, - ha teheti - ne használja a „becsületes magyar ember” kifejezést a hozzászólása címében fellehető kontextusban. Aki, mert érdekei úgy kívánták, hátat fordított a gyermekeit keresztségbe emelő és az Ő házasságát szentesítő Metodista Egyháznak. Feltételezem, amennyiben érdekei úgy kívánják, áttér a sintoizmusra, vagy buddhizmusra. De ez a legkevésbé sem érdekel, mert egy Isten van, és nem gondolom, hogy csak egy út vezet hozzá konkrétan a keresztyéni. (De ez magánügy.) Viszont azt sem gondolom, hogy Sátán birtokolná lelkem és a hasonlóan gondolkodó nemzettársaimnak, magyaroknak csak azért, mert nem tapsolnak – most még – a jelenlegi hazug, másokat megsemmisítő kormányzatnak!
A fentiek tükrében kérem, ne feledje, amit Önnek jobban kell tudnia, mint nekem mezei halandónak, hogy ebből a „katyvaszból” nem lehet csak az ország egyik felének akaratával kimászni. Összefogásra van szükség, amiért Ön és a többi pap, lelkipásztor a szeretet hirdetésével, megbocsátásra buzdítással el tud érni. Természetesen az ellenkezőjét is, de abban az esetben kérdés az, melyik az Istennek tetsző cselekedet és melyik a tagadásé, vagyis Sátáné.
Amennyiben az ide vonatkozó történelmi ismereteim nem csalnak, az összefogás, tolerancia előmozdításának 18-19 század feléig, - a nemzetállam megalakulásáig - Erdélyben a különböző egyházak helyi vezetői úgy kívántak megfelelni, hogy vasárnap délután, beszélgetve, együtt jelentek meg a város főterén. A rabbi is köztük volt!
Nem gondolom, hogy a konchoz jutás nagyobb esélye reményében, vagy valamiféle bizonyítási kényszertől vezéreltetve, az Ön által negatív példaként felhozott, elanyagiasodott Európai Unióhoz hasonlóan kellene viselkedni bármelyik egyház, bármelyik képviselőjének.
A legfiatalabb történelmi egyház is tovább marad fent, mint a percemberkék alkotta kormányok
Ha bármivel megsértettem volna, kérem, bocsásson meg, mert a legnagyobb tisztelettel és jobbító szándékkal írtam e sorokat!
Tisztelettel: Sziksarja
Re: Re: Re: KI AZ A === BARKI MARI=== ?????
#2902: Birka Mari, kérem, ne etessen minket !!! - Re: Re: KI AZ A === BARKI MARI=== ?????
T. BARKI MARI DR. !!! HAGYJON MÁN MINKET BÉKÉBEN, NE UGRASSZA ÖSSZE HAZÁNK POLGÁRAIT A HÜLYE MILLIÁRDOSOKNAK VALÓ ÖTLETEIVEL. MENJEN A SAJÁT PORTÁJÁRA SZ@RT KAVARNI, AZT BARKI MEGTUDJA TENNI, NEM, HOGY MAGA, AKI EGYENESEN DR. BARKI MARI.
Úgy látom, hogy olyan emberek nyilvánítanak véleményt az Eu- parlamentben, akik nincsenek tisztába a valóságos helyzettel
Re: Re: Re: Re: KI AZ A === BARKI MARI=== ?????
#2908: EL A KEZEKKEL A MAGYAROKTÓL BIRKA MARI !!! - Re: Re: Re: KI AZ A === BARKI MARI=== ?????
beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Re:
Nem tiztába, hanem tisztában, de ez apró nyelvtani hiba. A nagyobb hiba az, hogy nem hallod meg a lényeget. Amit mondanak, minden jogos bírálat a mai kormány munkájára, emberekhez való hozzáállására. Gondolkodj, mielőtt beszélsz. Felháborító, amit a FIDESZ demokrácia címén csinál.
Re: Hazádnak rendületlenűl
#2904: - Hazádnak rendületlenűl
Te még nem is tudod, hogy akinek ezt köszönöd, mekkora kárt tesz hazánk mindennapi életében.
Emlékezzünk Nagy Imre 1956 Miniszterelnökére, ki életét áldozta a független és semleges Magyarországért. Aki egyenes gerinccel odaállt a hóhérai elé, nem hátrált meg, vállalta 1956 forradalom és szabadságharc eszméit. Egy-két aktualitást 1956 október 31. szerda esti rádió beszédéből! " Felhívással fordulok szomszédainkhoz, a közeli és távoli országokhoz, hogy tartsák tiszteletben népünk megmásíthatatlan elhatározását. Most valóban igaz az a szó, hogy népünk olyan egységes ebben az elhatározásban, mint a történelme során még soha. Magyarország dolgozó milliói védjétek és erősítsétek forradalmi elszántsággal, önfeláldozó munkával, a rend megszilárdításával hazánkat, a szabad független demokratikus és semleges Magyarországot" KEDVES BARÁTAIM! Nagy Imre 1956 Miniszterelnöke szavai most 2012-ben valahogy úgy hangzanának: Vegye már tudomásul a világ, hogy Magyarország a Magyaroké!
#2908: EL A KEZEKKEL A MAGYAROKTÓL BIRKA MARI !!! - Re: Re: Re: KI AZ A === BARKI MARI=== ?????
EGY BARIKA, MAJD HÚSVÉTKOR ELŐVESSZÜK: beeeebeeeebeeee !!!!!
Miniszterelnökünk olyan brilliànsan szerepelt, hogy valamennyi EU orszàg miniszterelnöke elbujhat mellette, nem egyenként... összesen nem tudnak és nem érnek annyit, mint a mi Orbàn Viktorunk.
Húzz innen a francba te degenerált az idióta beírásaiddal!!
| This discussion has been closed. |
"...Hazámat keresve megkaptam a választ,
Mert lépésről lépésre rájöttem:
Az én hazám egy határtalan ország,
Az én hazám a nemzetem."