Magyarország önrendelkezése és szuverenitása
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re: Re: MINDENT MEGSZERVEZTÜNK, A JÓISTEN SEGÍTSE UTATOKAT
#2631: KÜLÖN BUSZ, KÜLÖN VONAT ÉTKEZŐKOCSIVAL -
EMBEREK, FOGYTÁN A SZUFLA ??? ÍRJATOK MÉG, MÉG ÉS MÉG, MERT LEMARADUNK A KLUBRÁDIÓTÓL IS, JAJ, ISTENEM, SEGÍTS. KEZDJÜK ELŐLRŐL, DRÁGA EGYETLENEIM ÍRJATOK, CSAK ÍRJATOK, ÍRJATOK, - MIKKÓ LESZ EBBÜ 2 MILLIÓ ???!!!!!! HÚZZUNK BELE !!! HIÁBA A KÜLÖN VONAT, KÜLÖN BUSZ, A SÖRSÁTOR, HIÁBA A MAJÁLIS JANUÁRBAN, HÁLATLANOK VATTOK. MOST JELEZTE SZÉLES ÚR, HOGY LESZ MÉG BÓNUSZ: NŐ, ZONGORA, AUTÓSÜLDÖZÉS... MAJD ÜLDÖZÉSI MÁNIA. CSAK ÍRJATOK ALÁ TELJES GŐZZEL , MERT GÁZ LESZ, HA SZÉGYENBE MARADUNK, ÍRJATOK KEDVESKÉIM, MIKOR CSAPTALAK ÉN BE BENNETEKET. CSÓKÖZÖN: BARKI DR.
Re:
Hányas voltál történelemből? Tudod, te hogy mit írtál, te kis zombi?
KETYEG ORBÁNÉK ÓRÁJA !!! ( EDDIG TARTOTT A GYERMEKNAP.)
#2701: - ALIG HASZNÁLT KAPARÓS SORSJEGY ELADÓ !!!
RADÍROZZÁL CSAK, HA VAN RADÍROD, DE INKÁBB AJÁNLOM A KAPARÓS SORSJEGYET, AZ A NAGY BIZNISZ, ABBÓL GAZDAGODTAK MEG SZÉLES GÁBOR MILLIÁRDOS NAGYVÁLLALKOZÓ ÉS TSAI. IS. !!!
Re: Re: Re: MINDENT MEGSZERVEZTÜNK, A JÓISTEN SEGÍTSE UTATOKAT
#2702: megjött a józan gondolkodás... - Re: Re: MINDENT MEGSZERVEZTÜNK, A JÓISTEN SEGÍTSE UTATOKAT
HAZAÁRULÓ, AKASZTANI VALÓ LÁNCOSBOCSKOR,AZ A NEMZETROMBOLÓ -------klub rádió---- !KI KELL ÍRTANI ,MÉG AZ EMLÉKEZETBŐL IS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A TAKNYAIT,MEG NEMZETGYALÁZÁSÉRT, BÍRÓSÁG ELÉ ÁLLÍTANI! LESZ ITT REND! JA ÉS EZ MAGYARORSZÁG,AZ ÉLŐSKÖDŐKET NEM TŰRI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
KETYEG ORBÁNÉK ÓRÁJA !!! ( Le velük !!!)
#2705: - "legyen vízhangja a népnek"
EBBEN EGYETÉRTÜNK, CSAK NEVEZZÜK NEVÉN A GYEREKET: A NÉP A SZEGÉNY RÉTEG, TEHÁT IDE CSAK A KISFIZETÉSŰEK ÍRJANAK ALÁ, HOGY TÉLLEG A MAGYAR NÉP TILTAKOZÁSÁNAK LEGYEN VISSZHANGJA. TÓNI
VÁLASZ EGY ELMEHÁBORODOTTNAK !
#2707: - Re: Re: "AKASZTANI VALÓ LÁNCOSBOCSKOR"
AKASSZUK FÖL METTERNICHET A LÁNCOSBOCSKORRAL EGYÜTT !!! TE DEGENERÁLT, TUDOD, HOGY MIT FIRKÁLSZ EGYÁLTALÁN ??? ÍRD LE SZÁZSZOR, HOGY ÚRISTEN ÉS KÖZBEN KAPKODJ A FEJEDHEZ !!!
Re:
Előbb menj vissza az iskolapadba és ismerkedj a magyar helyesírással.Vegyél hozzá egy értelmezési szótárt, abban keresd meg a vízhang szót. Garantálom, nem fogod megtalálni, általad kreált, új szóval találkoztam most. Vegyünk egy példát. Lemész Tihanyba - nem randalírozni, hanem megismerni a TIHANYI VISSZHANG-ot. Nem a Balaton fel kiáltassz, hanem a dombok felé. Mondod, hogy HAHÓ, a domboldal pedig visszaveri a hangodat és VISSZHANG-á válik. Nem VÍZHANG-á, még akkor sem, ha a víz felé kiáltod, hogy HAHÓ! Érted a különbséget? Lehet, hogy az általad annyira várt szombati rendzavaráson is lesz részed visszhangban, a sok értelmetlen ordibálás vissza fog csengeni a füledbe. Jó szórakozást, bár én inkább az iskolapadba küldenélek.
Re:
Ez duplán igaz akkor, ha a megvezetett szélsőjobb réteg, ahogy tervezi, ráront nemzetére. Kezdik ezt szombaton és ahogy hallom, rendszert csinálnak belőle tavasszal. Szégyen. Nyitnak egy ilyen lehetetlen petíciót és közben másról sem jár a gondolatuk, mint az országrombolásról.
HAJRA MAGYAROK
Egész UNIO vezetosége,egy levitézlett korupttársaság.Saját hazájukban,nem kellettek senkinek.Mostmeg egészEUROPANAK ok akarnak dirigálni liberális csocselék
szégyen-szégyen-szégyen
TIHANYI VISSZHANG-ZAVAR...
Hagyjad őket, had rúgják az utolsókat, látom ennyi vót a felmentő seregük.
A felhivassal egyetertek.
Ki ez a Barki Mari ???
#2714: - ...és tud írni ???
Én tovább megyek, én Barkivel egyetértek, ha már 10 értelmes szót le tud írni egymás után, de itt olyan aláíró nem volt fellelhető . Ezért kérek mindenkit, hogy a tüntetésre hozzon magával papírt, ceruzát, mert gyakorolunk előtte, közben vagy utána, esetleg helyette.
kedtem 56-ban,szomorkodtam 68-ban a rendszerváltásnak
csufolt szinjáték idején már "nyugaton éltem ..tehát
sokat megértem,de legrosszabb álmomban sem gondoltam
volna,hogy pont a nyugat fog kiábránditani a még meg-
maradt hitemböl a demokrácia iránt.
Demokrácia nincs ..csak egy fogalom amit a megfelelö
tartalommal kellene feltölteni ,de akikre ez a szerep
kiosztatott Ök a hatalmasak ,náluk a hatalom és erö!!
Sorakozzunk fel a Miniszterelnökünk mögé mert egyedül
elvész a nagy nyomás alatt Most vagy soha!!
A felvonuláson én is részt fogok venni!
az európai eszmék megtagadásával....
Re:
Nagyon kisebbségi, ledves beíró!. Bár, miután Ön valószínűleg nem magyar iskolába járt, Öntől még ilyen minőségű helyesírás is dícséretes.
Belépésünk óta folyamatosan növekvő támadásoknak vagyunk kitéve. A tagság előnyei helyett a nemzet annak hátrányait szenvedi el.
Gondolom sokan igy vannak ezzel,csak nem merik megtenni
az elso lepest!!!!
Koszonettel Minden Igazi Magyar Neveben!!!
| This discussion has been closed. |