Magyarország önrendelkezése és szuverenitása
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re:
Én is éppen ezt reklamáltam a páromnak. Persze, ha arra gondolok, hogyha Vona Gábor történelemtanártól kapják a kiképzést, akkor minden érthető lesz. A világ történelemhamisítása történik és sokan becumizzák. Jaj, emberek, mi lesz ebből, gondolkodjatok!!!
a pénzpiaccal. Kitartást
Ez nem lehet kérdés ! Minden ország alapvető joga és kötelessége az önrendelkezés és szuverenitás.
Re:
Én testemben, lelkemben,okmányaimban magyar vagyok, csak kicsit más a véleményem. Akkor én nem vagyok magyar? Válaszolna valaki, vagy csak veri a gépet és nem is olvas?
Re:
Az egyetemista Viktorra tette rá a Szovjetúnió a kezét, ha jó értelmezem a beírását. Amikor Viktor befejezte tanulmányait, a Szovjetúnió is megszűnt, szerinte a hathatós közbenjárására. Rendet kéne tenni a fejekben. Ez olyan, mint mikor a kisegér elefántnak képzeli magát megy át vele a lánchídon. Szól az egér az elefánthoz: dübörgünk?
Menjünk vissza a középkorba, megmérgez minket a mai politika. Egyébként jó úton haladunk, látom. Ürestekintetű emberek tapsolnak a sok sületlenségnek és hiszik, hogy igazuk van.
Re: Re: A 2431 észrevételre, csak az alábbiakat válaszolom a magam nevében
#2434: - Re: A 2431 jelentkezőnek,csak az szeretném írni, hogy. MINDEN SZEMÉLY MINT iSTEN "egyetlen GYERMEKE ÖNÁLLÓ SZABADAKARATTAL RENDELKEZIK. Ezért ha más a véleménye nem baj, csak azt kell tudnia, hogy az ember közösségi lény, tehát saját érdekében egyeztetni kell a kölönböző behatásokat, és ki kell alakítani, egyéniségének megfelelő karakterét, arculatát. Igaz, hogy ez is változik folyamatosan a külső és belső erők hatására. Azonban az Isten, haza, család alapkérdéseinek, összefüggéseinek kell elsődleges célnak maradni!!! Tisztelettel: Dr. Kovács Attila
Re: Re: Re: A 2431 észrevételre, csak az alábbiakat válaszolom a magam nevében
Re: Re: Re: A 2431 észrevételre, csak az alábbiakat válaszolom a magam nevében
#2440: - Re: Re: A 2431 észrevételre, csak az alábbiakat válaszolom a magam nevében
De sajnálom ezt a sok szerencsétlen zombit. Hogy fognak még nyüszíteni!
Re:
Aki igazán szereti a hazáját, ilyen megmozduláson nem vesz részt.
| This discussion has been closed. |