Magyarország önrendelkezése és szuverenitása
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Írjuk alá és imádkozzunk minél többen, mert ahogy Mindszenty Bíboros mondta:
"Ha lesz egy millió imádkozó Magyar,nem féltem ezt a nemzetet "
Ima nemzetünkért!
Mennyei Atyánk, mindenható Istenünk,színed elé járulunk, Benned bízva és Hozzád könyörögve kicsiny nemzetünkért.Már nem szabadságharcot folytatunk, élet-halál küzdelem a tét.Dávid és Góliát.
Dávid szembe mert szállni Góliáttal és győzött, mert Te, Urunk, vele voltál.
Mi is ezzel a hittel álltunk és állunk a harcban, hisszük, hogy számíthatunk a Te segítségedre.
Hálásak vagyunk, hogy erős, állhatatos, kipróbált hitű vezetőket adtál nemzetünknek.
Segítsd őket, segíts minket Szent lelked erejével, mert Tiéd az ország, a hatalom, és a dicsőség.
Mindörökké. Ámen.
Áldjon meg az Isten minden igaz magyart.
Nagyváradi - Kis Anna Mária
This comment has been removed by the person who wrote it.
A magyar fordítással kapcsolatban némi helyesbítenivalóm lenne:
A német Selbstdefinition szó önmeghatározást és nem önelhatárolódást jelent.
Az önelhatárolódás szó használata az egész kiáltvány szellemére nézve is hátrányos.
Üdvözlettel,
kuka
a SAJÁT HAZÁNKBAN SAJÁT TÖRVÉNYEK SZERINT AKARUNK ÉLNI.
NEM HAGYJUK,HOGY AZOK,AKIK TÖNKRETETTÉK MAGYARORSZÁGOT,NEMZETKÖZI SEGÍTSÉGGEL FOLYTASSÁK AZT.AKI
HAZÁNK ELLEN IDEGEN HATALMAKKAL SZÖVETKEZIK,HAZAÁRULÓ.
Re:
Te mitől vagy magyarabb, ha szabad érdeklődnöm? Én például magyar anyától, magyar apától fogantattam és a Baross utcai szülészeti klinikán születtem. Anyakönyvi kivonatom kezdetektől fogva magyar, tehát én magam is magyar vagyok. Kettők között van egy hatalmas különbség: én tiszteletben tartom a másképpen gondolkodók gondolatait, legfeljebb nem értek azzal egyet, de: eszembe nem jut ettől megkérdőjelezni a magyarságát. Ez csak az elbutított fejetekben született meg. Hajrá, minden magyar,előre a jobb Magyarországért!!!
Re:
Felfogod, hogy ez mivel jár? Nem említem Észak-Koreát, mert messze van, de említem Albániát. Azt akarod? Mert ők már nem akarnak úgy élni és én sem.
Nagyon egyetértek a levél tartalmával!
| This discussion has been closed. |
Attila