Magyarország önrendelkezése és szuverenitása
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
This comment has been removed by the person who wrote it.
Re:
Egyet értessz, egyet pedig nem értessz? Csak szólok, hogy egyetértek egy szó.
A zsidók megszokták, hogy az "elit" fenntartás nélkül mindig kiszolgálja őket, pénzért rá lehet venni őket a hazaárulásra. Aki ellenkezik velük, azt tönkreteszik s ráfogják, hogy antiszemita. Az enyémet kinyalhatják, örülnék, ha megszabadulnánk tőlük, Magyarország több sarcot nem visel el. Ajánlom figyelmükbe, hogy olvassák el a Talmudot, és rájönnek, hogy mi folyik itt. Most a létünk a tét, ha már nem is a miénk, hanem az ifjúságé!!
Egy goj.
Magyarország Mindörökké!!!
Re:
Jól esett zsidózni egy kicsit? A zsidó is ember, nem is akármilyen. Amelyik országban született, az a hazája, ha Magyarországon, akkor ő magyar.
Re: Re:
#2232: - Re: Az az egy jó van az ilyen emberfélékben, mint te vagy, hogy egy mondatban elárulják mennyi eszük, tehetségük, felelelősség tudatuk és milyen gerincük van. (Ragaszd be a szád, kezd el a jóra használni kezed, eszed és javasold ezt az ismerőseidnek is! Tán még nem késő!)
csocsi
Re:
Eggyet értek egy gy-bel és egybe írandó. Figyelj, így: egyetértek.
Mindenki egyaránt vehet,
Ha majd a jognak asztalánál
Mind egyaránt foglal helyet,
Ha majd a szellem napvilága
Ragyog minden ház ablakán:
Akkor mondhatjuk, hogy megálljunk,
Mert itt van már a Kánaán!
Petőfi Sándor
Hiszen akkor, annakidején, nemzetiségi hovatartozás nélkül, sokk magyar országon élő
tudta, érezte. Nem azért kell, mert neki jobb lesz, közös ügy volt, mert ha nekem jó néked is jó. És ennek a szellemi értéket kéne újra felébreszteni, mert csak így lehetséges egy nemzeti
jólétet teremteni.
Re: Re: A zsidózás és más nemzeti csoportok, arrogáns minősítését én is elítélem.
De hiszem hogy, ő maguk is kitettek érte, egy kicsit meg hallgatnád őket, és a roma értelmiséget. Milyen arrogánsak, magyar történelmet meghamísítva, jogot formálnak mindenre,
Elég lenne pár századdal, visszamenni, (mellesleg egy kis történelem óra rád férne.)
Re:
Feltételezem, hogy külföldön élsz, ezért hagy a helyesírásod kifogásolnivalót, nem baj. Történelemből ha nem is voltam ötös, de megtanultam rendszeresen a leckét. Antiszemita mégsem lettem.
| This discussion has been closed. |