Magyarország önrendelkezése és szuverenitása


Vendég

#1401

2012-01-13 14:34

EGYETLEN SZÖVETSÉGESÜNK VAN,AZ ISTEN ! !

Vendég

#1402

2012-01-13 14:37

Egyetértek

Vendég

#1403

2012-01-13 14:43

Ha Isten velünk, ki ellenünk?....
Az Élet és Halál kultúrája összecsapásának és a Sátán vergődésének vagyunk a tanúi.
Határozott kiállással (Segíts magadon és az Isten is megsegít!) és a Nagyboldogasszony palástjának óvó kegyelmében bízva kell helytállnunk - ahogyan szoktuk mi magyarok: rendületlenül.
Isten áldja a hazánkat és a nemzetünket! Deli Árpád

Vendég

#1404

2012-01-13 14:44

Végre megindul egy egészséges áramlat a szabadság és igazi demokrácia irányába. Amióta a Föniciaiak kitalálták a pénzt, egyes csoportok önkényuralmuk érdekében kihasználják és felhasználják azt. Örvendek a kezdeményezésnek
Farkas

Vendég

#1405

2012-01-13 14:56

nagyon jó, hogy megszületett

Vendég

#1406

2012-01-13 14:56

Ez tulajdonkeppen a globalizaciorol szol. De egyebkent mi is tehetunk ellene. Pl. Nem jarunk MCdonald's-ba, Burger Kingbe,vagy Tescoba stb. Magyar arut veszunk, magyar boltban, es nem vasaroljuk meg tudatosan a multik termekeit. Ugyanis mar felvasaroltak Magyarorszagot. Csak az emberek magyarok otthon, de minden mas az o tulajdonuk. Erdemes kurulnezni, vagy vegig setalni a Vaci utcan. Peldaul.


Vendég

#1407

2012-01-13 14:58

remélem elegen vagyunk ahhoz,hogy magyarként legyünk európaiak!

Vendég

#1408

2012-01-13 15:02

El a kezekkel Magyarországtól!

Vendég

#1409

2012-01-13 15:05

Szeretnék minden magyart felrázni! Ébredjetek Magyarok!

Vendég

#1410

2012-01-13 15:08

Felháborító, ahogy viszonyul országunk kormányához liberálbolsi sajtó, valamint egyes hazai és európai politikus.

Vendég

#1411

2012-01-13 15:09

Köszönöm a lehetőséget és továbbadom minden barátomnak.Ezt millióknak kell aláírniuk.

Vendég

#1412

2012-01-13 15:09

Valakiknek nagyon útjában állunk,és mindent megtesznek annak érdekében,hogy ellehetetlenítsenek bennünket!Tudjuk kik ezek és nekünk is mindent meg kell tennünk azért,hogy ez ne sikerüljön!!!!!

Vendég

#1413 Re:

2012-01-13 15:09

Zoltán

#1414

2012-01-13 15:10

"Nem szabad engedni a zsarolásnak és kényszernek! Nem szabad félni, vállalni kell a kihívást!
Soha nem szabad feladni az önrendelkezést, önelhatárolódást és önbecsülést!"

Igen, egyetértek. Épp ezért kell szembeszállni az elnyomó és hazug Orbán rendszerrel, amely legutóbb már az egyén és a közösség alkotmányos jogainak durva sárba tiprásával teremti meg az uralmának a megingathatatlanságát. Éljen a magyar szabadság! Éljen a Köztársaság!
Vilmos
Vendég

#1415

2012-01-13 15:12

Szégyen, hogy a XX. századi igazságtalan békéket (Trianon,Párizs) megfejelik a XXI. századi hazug,képmutató magyar érdekeket sértő folyamatos megbélyegzéssel! Fő felelőssé a hazánkban élő kifelé levelező hazaárulókat tenném, de két fél kell minden kapcsolathoz, és a fogékonyság az megvan a szándékos félreértésekre határon kívül is! Igazságot Magyarországnak!

nemecsek

#1416

2012-01-13 15:12

A sok ébredő magyar az 1920-as, 1930-as Magyarországát sírja vissza. Nem fogjuk megengedni, hogy az 1989-ben kivívott szabadságunkat egy hatalommániás senki elnyomja. Le Orbán Viktorral és a Fidesszel!

Vendég

#1417

2012-01-13 15:21

IGAZSÁGOT MAGYARORSZÁGNAK!!!

Vendég

#1418

2012-01-13 15:23

Köszönöm ezt a nagyszerű kezdeményezést! Pió atya majd száz évvel ezelőtt jelezte, hogy Európa megújulása Magyarországról fog kiindulni! Akkor kezdjük...

Vendég

#1419

2012-01-13 15:25

Ahoz,hogy nyugodtan.zaklatástól mentesen békességben
élhessűnk tovább. egyetlen lehetőség teszi lehetővé!
Azonnal ki kell lépni a briganti gazemberek társaságából
az UNIÓ-ból!
Árpád apánk

#1420

2012-01-13 15:26

Az utóbbi időben szinte naponta hallani a híradókból Magyarország jelenlegi politikai és gazdasági helyzetéről. Az ott élő embereket természetesen a mostanában nagyon sokat hangoztatott „kritikus” gazdasági helyzet foglalkoztatja leg inkább, és elismerem ez érhető is hiszen természetes emberi reakció, hogy féltjük megélhetőségeinket. A másik dolog amiről egyre többet hallani a híradókból az a sokat vitatott „kettős állampolgársági” törvény és ezen belül is azokról a túlzott reakciókról amiket a „szlovák kormányból” váltott ki ez a törvény. Ilyen reakció például a Szlovák állampolgárság meg vonása azoktól a szlovákiai magyaroktól akik már meg kapták a magyar állampolgárságot is. Előre bocsájtom, hogy egyik témában sem vagyok „szakértő” és nem is ismerem minden részletét a fent említet problémáknak, és azok a gondolatok amiket itt alább megfogalmazok azok teljes mértékben az én magán véleményeim. (Kérem őket úgy kezelni!!!)
Na tehát mint azt már tudjuk, több éve már hogy gazdasági válsággal küszködik a világ (állítólag). Most hadd ne menjek bele annak firtatásába, hogy ez honnan indult és „hová tart“ mert ez is olyan összeesküvés elmélet szagú dolog lenne és azt nem szeretném. Egyébként is mint említettem nem ismerem a „titkos” részleteket és így nehéz volna…
Azt azonban mindenki tudja, hogy ez mennyire megviselte ez az egész Euróba gazdaságát és Európán belül egyes államok az állami csőd közvetlen közvetlen közelébe sodródtak. (Lásd Görögország példáját). De, hogy ne nyújtsam fölöslegesen a mondandómat. Természetesen térségünket és ezen belül Magyarországot sem kerülte el ezen válság hatása és ezt véleményem szerint fokozta a volt MSZP-s kormány rossz gazdálkodása is. Még egyszer mondom nem ismerem a részleteket és nem is szeretnék senkit bántani mert tudom, hogy sokak ön hibájukon kívül kerültek szinte kilátástalan anyagi helyzetbe ezért csak arról fogalmazok vélemény amit szerintem mindenki észlel ebből a dologból. Mostanra már nyílt titok, hogy Magyarország gazdasága akkor sem volt „rózsás” állapotban amikor az „új” FIDESZ kormány át vette a hatalmat, és ahogy haladt előre az idő egyre több hiányosságra derült fény. Ezek kiküszöbölésére az „új” magyar kormány több intézkedést is hozott. Jókat – rosszakat is egyaránt, bizonyára hiszen senki sem tévedhetetlen. Ezek egy részét az európai unió jó szemmel nézte de többségüket bírálattal fogadta, és az utóbbi időben csak erre volt példa és közben több hitel intézmény is leminősítette magyarosságot és ezzel még jobban romlott a gazdasági helyzet magyar országon. Nem tudom mikor merült fel először a Magyar Nemzeti Bank függetlenségének meg vonása a kormányban de az aztán végleg kivágta a biztosítékot Bruexelles-ben. Most ott tartunk, hogy azzal fenyegetőznek Bruexelles-ből, hogy ha ezt megvalósítja a magyar kormány akkor nem adnak több hitelt az országnak, hogy legyen mivel vissza fizesse az eddig fel vett hiteleit. Apropó ördögi kör! Mondom nem ismerem behatóbban magyar ország pénz ügyi helyzetét (és szerintem nem vagyok az egyedüli ezzel), de szükség lehet erre a hitelre ha az Orbán kormány hajlamos erről. Amint az most 2012-01-09 én hírlik. Csak egy kérdés merül fel bennem. „Kinek is jó ez így?” Természetesen a válasszal én is adós maradok, de vannak elképzeléseim. De azt azért megjegyezném, hogy a mostanság oly sokat kritizált Amerikai Egyesült Államokban amire szeretne hasonlítani az Európai Unió is. Tehát ott is minden államnak vannak külön törvényei és azokba a federális kormány csak akkor szól bele ha feltétlenül szükséges. Talán ezt ki kéne próbálnia Bruexelles-nek is!
Amint az várható volt a kettős állampolgárság törvénye is feszültségeket Európának ezen a részén. Amikor életbe lépet Magyarország szinte minden szomszédja ellenezte azt és kilátásba helyeztek különbféle ellen intézkedéseket is. De aztán a magyar kormány külön tárgyalt minden szomszédos ország kormányával és így többségükkel sikerült meg értetni hogy ez a törvény nem ellenük van hanem az anyaország határain kívül élő magyarokért. Így aztán elcsendesültek a kedélyek legalább is a legtöbb helyen. Aztán amikor „Szlovákiában” is megtörténtek az első magyar állampolgársági eskü tételek, újra fel lángoltak a kedélyek és a szlovák hivatalnokok kérték az újdonsült magyar állampolgároktól, hogy adják le szlovák irataikat merthogy megvonják tőlük a szlovák állampolgárságot. Az szinte természetesnek mondható, hogy a legtöbb érintett nem engedelmeskedett ennek a felhívásnak. De volt például egy olyan 90 éves nyugdíjas tanárnő aki bánatában át költözött az anyaországba. Én részemről az előbbiekkel értek egyet mert szerintem semmi féle alapja nincs a szlovák kormány fenyegetőzéseinek. Előbb utóbb megunják ezt a helyzetet és belátják, hogy amiért felvették a magyar állampolgárságot az ottani magyarok attól még nem váltak ellenségekké. Persze addig még eltelhet egy kis idő és addig is folyik a fenyegetőzés a Dzurinda kormány részéről a magyar kormány felé és egyes szlovák szélsőséges egyének részéről a magyar anyanyelvű lakóság felé, mint például az olyan szlogenek falakra festése és hangoztatása, hogy „Akasszátok fel a magyarokat” és ne feledjük a folyamatosan ismétlődő „magyar veréseket” se. Így gondolják ők az integrálódást az EU-ba. Apropó EU lenne egy kérdésem a Bruexelles-i urak felé. Az ilyen megnyilvánulások ellen nem lehetne ugyan úgy fel lépni mint a Magyar Nemzeti Bank függetlensége érdekében? Ez nem minősül nemzetiségi diszkriminációnak? Ott „fent” Bruexelles-ben.
Tudom erre a kérdésre sem kapok egyhamar de azért fel akartam tenni. Már csak a rend kedvéért is.

Ifj: Kovács Árpád

Vendég

#1421 Re:

2012-01-13 15:26


Vendég

#1422

2012-01-13 15:27

Remek. Barky Éva asszonyt rég ismerem, tisztelem, nagyra becsülöm és százezer köszönet ezért és minden megnyilvánulásáért. Felmérhetetlenül hasznos a tevékenysége.
Ó nody Éva

Vendég

#1423

2012-01-13 15:35

Dőreség volt természetesen annak idején- mikor Horn Gyuláékról kiderült,hogy minden országjelentésben hazudtak az ország állapotáról,és mégis bevettek minket az EU,-ba -azt gondolni,hogy minket valaha is egyenrangú félként fognak kezelni.Hogyan is tehették volna!A Kádár rendszernek csak a szája járt,és éjjel-nappal fegyverkezett. A ronda imperialisták kőrei
közben több évtizedet ránk vertek a gazdasági fejlődésben!!Brüsszelben tudták mit akarnak !Mo-ból piacot csináltak, és a többi volt kommunista országból is.Nagy üzlet ez a Moszkva utáni Brüsszeli uraknak.Kétsebességű EU.van,és még sokáig az is marad!Mo-t a korrupt politikusokkal "síkra " gyalulták,nincs saját iparunk,mindenünket eladták,és most Moszkva után Brüsszel használ ki minket.Újból rabszolgák vagyuk/bérrabszolgák/,amit mi elakarnánk adni annak esélyt sem adtak,hiszen azért vettek minket be a"buliba",hogy amit ők nem tudnak eladni/szemetet/ azt az érdemtelenül társult tagok fogják lenyelni !Ezzel ők minimumon tartják a kíméletlen versenyből adódó munkanélküliségüket.Komp ország kikötött,de hová?Kényszerpályán a világ.Bródy J.-nak nagyon igaza van!Orbán Viktornak meg elege !Az EU sosem lesz Európai Egyesült Államok.Az EU.halálra van ítélve!

Vendég

#1424

2012-01-13 15:40

Sajnálkozva és mélyen sértve viselem a Magyarország ellen elinditott hisztériát és beavatkozást. Nagyon szoritok, hogy Magyarország bántódás nélkul menjen ezen túl.

Vendég

#1425

2012-01-13 15:48

Nem akarunk az adósság csapdájában élni, tisztalapot a deviza hiteleseknek! Igaz,hogy az a hitel amit a deviza hitelesek kaptak soha nem látott svájci frankot, mi ez hanem csalás!