Peticiok.com

Volt egyszer egy laktanya az Üllői úton

Emlékfal

Vendég#1 Jul 30, 2022, 05:58
Lencsés István: tetszik!
Vendég#2 Jul 30, 2022, 06:04
Tisztelt Buth Sándor! Köszönöm a tájékoztatást és, hogy folyamatosan küzd az emlékfal felállításáért. A felvázolt elképzelés szerintem mindenki számára vállalható. Nekem nagyon tetszik! Köszönettel! Krajnc László (ZMKMF hallgató 1977-1981)
Vendég#3 Jul 30, 2022, 06:42
Jó kezdeményezés! Mindenképp meg kell valósítani, hogy a megemlékezés lehetővé váljon... Már csatlakoztam korábban, sőt az ország szinte valamennyi kihalt laktanyáját feltérképeztem és erről tudományos publikációkat is írtam! Bársony Róbert
Vendég#4 Jul 30, 2022, 07:26

Re:

#2: -  

Kedves László!

Köszönöm! De csak közösen érhetjük el. És gratulálok az Rt csoportban megosztott íráshoz! Boldog nyugdíjas éveket erőt egészséget kívánok!

Vendég#5 Jul 30, 2022, 07:29

Re:

#3: -  

Kedves Róbert! A volt Zalka/Bolyai főiskolával kapcsolatos információkat szívesen fogadjuk!

Vendég#6 Aug 09, 2022, 07:12
Egyetértek, és jó megoldásnak tartom. Üdvözlettel: Dr. Urbán Jánosné (ha még emlékszik a matematika órákra, az jó. Én m,lékszem még Önre)
Vendég#7 Aug 14, 2022, 09:06
... és a főiskola keretein belül működő "növendékiskola" azaz a világon egyedülálló hivatásos katonazenészeket képző intézmény a M.N. Zenész Tiszthelyettesképző Szakközépiskoláról miért nem hallok? Tóth Tibor nyá. tzls. A növendékiskola volt tanulója több száz katonazenész képviseletében.
Vendég#8 Sep 18, 2022, 20:00
ez tetszik. Urbán Jánosné
Vendég#9 Oct 11, 2022, 22:06
Hát ez ami nagyon jó! A remény hal meg utóljára!

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.