Magyar Szolidaritás Mozgalom: Ketyeg Orbánék órája
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re: Re: Re: Re: Re:
#804: - Re: Re: Re: Re: "Húzzál már el innen a kurva narancssárga anyádba patkány...!!!!!Ez itt nem a fidesz.hu..."
Meg nem is az mszp.hu, te módfelett undorító, büdöskomcsi féreg. Szóval húzzál innen a kurva vörös anyádba, legyél kedves!
http://youtu.be/uchjTewczN4
Re: Re: Re: meskete
Valahogy mókás, amikor szektás Sztálinisták komcsiznak :O)))
Ja, hogy a sztálinizmus jó kommunizmus az Orbán valagnyalásából nagy fizetést húzó Fideszes szektának...
This comment has been removed by the person who wrote it.
A barbárok csak az erő nyelvén értenek.
Ezt a nyelvet lehet, és kell használni Ezekkel szemben.
Nagyon -nagyon erősen akarni, és nagyon erősen kimutatni.
Mondhatnám, megrengetően és állandó folyamatossággal.
Érdemes megnézni amúgy, hogy mire mentek vele...
Ilyenkor miért nem buzog az Elszámol(tat)ási Biztos és miért nem kérhető számon az a/álkot/rmány Bíróság?
Erre volt jó a sok(koló) előkészítés, pl. az AB kibővítése, hogy ellehetetlenítse a határidők tekintetében is annak megfelelő működését és vezérelhetővé váljon a pártkatonái által, a túl sok narancsos jogászkodás, hiszen január elseje után már nem is tárgyalhatja, ha addig nem döntenek - márpedig nem fognak - mert még a napirendjükön sincs az év végéig. Igaz a megfeleléssel is vannak bajok, győzik is módosítgatni az egyéni beadványaikat.
A lényeg az: lépni kell! Nekünk ellenük, Nekik meg le!
KETYEG ORBÁNÉK ÓRÁJA !!! ( Le velük !!!)
Re: KETYEG a büdöskomcsi patkányok ÓRÁJA !!! ( Le velük !!!)
#846: Elvtársak, konyec!... - KETYEG a büdöskomcsi patkányok ÓRÁJA !!! ( Le velük !!!)
RÖVIDEN ÉS VELŐSEN: BÜDÖSKOMCSI PATKÁNYOK, MSZP-sek és gyurcsányisták takarodjatok !!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
Szánalmas vagy.....:)
Mennyit kapsz egy-egy beírásért????Mennyiért adtad el magad , jellemtelen???,Van az a pénz ugye????? Biztosan megéri, mert nem tudsz innen elszabadulni, pedig ez nem az a hely, ahol a magadfajtákat szívesen látják......
Pusztulj a főnököddel együtt!!!!! Te az én szememben nem vagy ember.......
Re:
Én meg a másik félre szavaztam, de én sem azért, hogy azt csinálják, amit előtte ...hanem azért, mert nem akartam, hogy ezek ismét ezt csinálják...Belőlük egyszer is bőven elég volt...Protest szavazás volt.....A fidesznél az ördög is jobb!!!!!
Most viszont úgy gondolom, hogy záros határidőn belül hatalmas baj lesz nálunk.....így, vagy úgy , de vége lesz ennek a gátlástalan országrontásnak.....Félek, olyan dolgok fognak történni hamarosan, amiről évtizedekig fognak ebben az országban beszélni...Gyanítom , ha elszabadulnak az indulatok, nem fog vér nélkül eljönni a jobb világ.....és lesz elszámoltatás is...csak talán nem ilyen "Budai stílusú", hanem olyan statáriális, zsigerből jövő, olyan "Dózsa Györgyös".......Orbán a tűzzel játszik...kevés diktátor végezte szépen a történelemben....
Re: KETYEG ORBÁNÉK ÓRÁJA !!! ( Le velük !!!)
#846: Viktátor, vége a gyermeknapnak... - KETYEG ORBÁNÉK ÓRÁJA !!! ( Le velük !!!)
A próféta beszéljen Belőled !!!
| This discussion has been closed. |
Re: Re: meskete
#819: - Re: meskete Azért, mert a médiában megtiltotta a politizálást.
:D :D
Észnél vagy, te mocskos büdöskomcsi féreg? :D Olvassál szépen Népszabadságot vagy Népszavát, az való neked, te idóta.