Követeljük a fideszes bűnözők teljes körű elszámoltatását és büntetőjogi felelősségre vonását!
- Petíció
- Közlemények 4
- Aláírások 7 830
- Adatvédelmi irányelvek
- Fizetett hirdetés
Követeljük a fideszes bűnözők teljes körű elszámoltatását és büntetőjogi felelősségre vonását! / Közlemények / Cél a 10.000. aláírás! / Hozzászólások
Egyfogú Pintér Egon |
#39762021-10-15 12:14Feri teljesen leszalámizta ezzel az előválasztási cirkusszal a komplett ellenzéket. Szerintem nem is akar nyerni, mert az ellenfeleit már elintézte. Már most nyert. Nagy kártyazsonglőr a pali. És miután elintézte őket elvárja, hogy majd neki kampányoljanak az aktivistáik. Hát, mert megígérte. Ugye tudjátok tik, hogy ez a hazudós Feri??? |
Sokfogú Mády Egon |
#3977 Feri teljesen leszalámizta ezzel az előválasztási cirkusszal a komplett ellenzéket.2021-10-15 12:17
Szerintem is ezek a kormányzás legfontosabb feltételei. Nagyon megbízható társaság. |
Hilda , ma már Izraelben tevékenykedő SZRTÁLYKSZERVEZŐ |
#3978 Feri teljesen leszalámizta ezzel az előválasztási cirkusszal a komplett ellenzéket.2021-10-15 12:21Orbán meg röhög a markába, mert újra a 2/3 már nem kérdés. |
MEDDI ANDI, A HIBBANT DÁNIEL FELESÉGE |
#39792021-10-15 12:23A Toroczkai videóját láttátok? Na most ebből megtudtam, hogy a Maky Zay a fidesz titkos beépített embere ..... |
4194 Gábor dr. Matlák |
#3980 Na most ebből megtudtam, hogy a Maky Zay a fidesz titkos beépített embere .....2021-10-15 12:26MEDDI ANDI, A HIBBANT DÁNIEL FELESÉGE....
az ördög ügyvédje nem alszik , hanem lerántja a leplet .... |
Rollermosó Bandi(ta) |
#39812021-10-15 12:32KEDVES HALÁLKÖZELI KÉKSZALAGOS ÖREGCICÁK ,
SZERINTETEK JÖVŐ ÁPRILISTÓL A MAKI ZAJ FOGJA ÜLDÖZNI EZT A HIBBANTAT ? MER FERI SZERINT NE MMMMM
|
Repedtsarkú dánielné dobos MEDDŐ andrea |
#39822021-10-15 12:34éppen ezért , kibaszásból savazzuk+ minél többen Maki-Zaj Péterkét a 2. fordulóban is! |
én egy másik hajó vagyok , akire a DANIEL van kiirva |
#3983 éppen ezért , kibaszásból savazzuk+ minél többen Maki-Zaj Péterkét a 2. fordulóban is!2021-10-15 12:39Repedtsarkú dánielné dobos MEDDŐ andrea ez is terápia lehetőség , de nem járható a hibbant férjed igy sem , úgy sem nem lesz normális ....
az a yacht már elúszott Borkainé Mády TG Lillával .... hehehe |
פירושקה שפירר |
#3984 a hibbant férjed igy sem , úgy sem nem lesz normális ....2021-10-15 12:42kedves másik hajó , akire a DANIEL van kiirva
Elismerésem!!! :))) Rég nem mulattam ilyen jól, akkorákat kacagtam, hogy én se hiszem. A párom is üdvözöl, király vagy! |
Borkainé Mády TG Lilla |
#3985 A párom is üdvözöl, király vagy!2021-10-15 12:47
פירושקה שפירר Gendernagyanyám , Sokfogú Mády Egon meg a piréz főherczeg. Ő is jött volna velünk a Vizekre , de a Bolond Szabó , a traszgender menye Momentumlilára verte ... |
Ferincz Hajnalka |
#3986 Sokfogú Egon : Javában zajlik a Zördög Ügyvéggye titulusért a Demokratikus Előválasztás2021-10-15 12:52Én a csoportjában hozzá szóltam, egy kérdést tettem csak fel neki,
mert éppen azt posztolta az egyik helyen, hogy itt van, Magyarországon az egyik helyen,
a másikban meg azt, hogy egy másik helyen vele egy időben..
Annyit kérdeztem tőle, ha ő lenne az ördög ügyvédje, aminek szívből örülök, hogy sikerült átjönnie a határon..
30 napra letiltotta a hozzászólási lehetőségem.. ki is léptem a csoportjából.. |
4194 Gábor dr. Matlák |
#3987 30 napra letiltotta a hozzászólási lehetőségem.. ki is léptem a csoportjából..2021-10-15 12:54Hármuk közül a Keserű Sanyi a leggonoszabb ördögügyvédje .... |
Ferincz Hajnalka |
#3988 Hármuk közül a Keserű Sanyi a leggonoszabb ördögügyvédje ....2021-10-15 12:56A felesége meg utána
nap, mint nap küldte a meghívókat a csoportba meghívásra..
megírtam neki, már miért, amikor a kedves párja a semmiért letiltotta a hozzászólási lehetőségem?
Hisz addig is őt pártoltam, dícsértem..
egy kérdésre meg tiltott..
Erre a kedves neje is tiltott..
már miért is lenne ő az ördög ügyvédje?
Véleményem szerint ezek csak meglovagolták a lehetőséget, hogy bezsebeljék a sok dícséretet, és Istenítést.. |
én egy másik hajó vagyok , akire a DANIEL van kiirva |
#3989 A felesége meg utána nap, mint nap küldte a meghívókat a csoportba meghívásra..2021-10-15 12:594194 Gábor dr. Matlák , Keserűné ilyent soha nem tett ..... |
Vállas Bandi(ta) frissében fürösztött Elektromos Rollerja |
#3990 Véleményem szerint ezek csak meglovagolták a lehetőséget, hogy bezsebeljék a sok dícséretet, és Iste2021-10-15 13:04Nem szeretnék az elmebeteg dániel ikerpár családtagja lenni , mikor egy átördögügyvédjezett nap után hazamennek , fáradtan , az összeszart bokrokba . |
Sarolta Kiss |
#3991 Feri teljesen leszalámizta ezzel az előválasztási cirkusszal a komplett ellenzéket.2021-10-15 13:25Két eset, ami egybemosható!
Kétszer néztem meg az alábbi videót, ami tudom,hogy nem a teljes vita! Mégpedig azért kétszer, mert először Marki-Zay, aztán Dobrev Klára arc és kéz mimikáját figyeltem. Ha valaki hazudik, gyakran önkéntelenül felhúzza a szemöldökét és ráncolja a homlokát. Nos ez M-Z.Péternél borzasztó sokszor, míg Dobrev Kláránál egyszer fordult elő, amikor a nőkről beszéltek Ami előtt Klára azt mondta: "Á,hagyjuk, menjünk tovább"! Az összeszorított száj és a lebiggyesztett ajkak szorongásra utalnak. M-Z.Péternél többször volt ilyen, Kláránál én nem fedeztem fel ilyet! Leginkább a szemmozgás árulja el azt, aki hazudik. Amikor a jobbkezes emberek visszaemlékeznek, a szemük általában fel, majd balra mozog, míg ha kitalálnak valamit, a szemük fel és jobbra mozdul. Ennek a fordítottja igaz a balkezesekre. A szemdörzsölés, a gyors szemmozgások és a gyakori pislogás szintén árulkodó jelek lehetnek. M-Z.Péternél pl. 0:31 percnél, szinte felakad a szeme és sok alkalommal a gyors szemmozgás látható! Dobrev Kláránál egyszer sem! Bólintás A fej ellentétes értelmű mozgatása elárulhatja az igazságot, hiszen ez egy öntudatlan fizikai válasz a valótlan állításra. Ha valaki válaszadásnál a bólintás vagy fejrázás előtt habozik, az is utalhat hazugságra. M-Z.Péter szinte 15 percig ilyen mozdulatokat tesz! Klára nem! Ha valaki hazudik, gyakrabban nyel. Ez azért lehet, mert a hazudozás miatt megnövő adrenalin-mennyiség hat a nyáltermelésre: vagy nagyon sok nyál termelődik, vagy kiszárad a torkunk. Na ebben is M-Z.Péter nyert! Erről ennyit! No komment!
Az mszp. Így csupa kisbetűvel! Mégis beállhat Márki-Zay Péter mögé az MSZP. Az ellenzéki előválasztás második fordulójában Tóth Bertalan Márki-Zay Péterre voksolt. Az MSZP társelnöke közösségi oldalán azzal indokolta meg döntését, hogy a Mindenki Magyarországa Mozgalom jelöltjében látja a nagyobb esélyt, hogy képes jövőre legyőzni Orbán Viktort és a Fideszt.
Látjátok már, hogy Gyurcsány Ferenc miért lépett le az mszp-ből és alapított pártot? Mert Gyurcsány Ferenc nem akarta azt, amit az mszp! Azért mondta azt, hogy: "Teljesen világos volt, hogy amit mondunk, az nem igaz. Majdnem beledöglöttem, hogy másfél évig úgy kellett tenni, mint hogyha kormányoztunk volna. - Nem akarom tovább csinálni. Vagy megcsináljuk, és van hozzá egy emberetek, vagy mással megcsinálni. - Ha van társadalmi botrány, akkor az, hogy a felső tízezer termeli magát újra közpénzen.
Na ezt, nem akarta Gyurcsány Ferenc,
ezt nem felejti el az mszp,
inkább Márki-Zay Péter, mert tőle remélnek pénzt-hatalmat és mellé egy lovat, Incitatust.
|
#3992 Feri teljesen leszalámizta ezzel az előválasztási cirkusszal a komplett ellenzéket.2021-10-15 13:27
Csók Sárika ,1 -et értünk Ha valaki hazudik, gyakran önkéntelenül felhúzza a szemöldökét és ráncolja a homlokát. Nos ez M-Z.Péternél borzasztó sokszor, míg Dobrev Kláránál egyszer fordult elő, amikor a nőkről beszéltek Ami előtt Klára azt mondta: "Á,hagyjuk, menjünk tovább"! Az összeszorított száj és a lebiggyesztett ajkak szorongásra utalnak. M-Z.Péternél többször volt ilyen, Kláránál én nem fedeztem fel ilyet! Leginkább a szemmozgás árulja el azt, aki hazudik. |
Istvan Fehér |
#3993 inkább Márki-Zay Péter, mert tőle remélnek pénzt-hatalmat és mellé egy lovat, Incitatust.2021-10-15 13:32A nevetek a magyar zagyva párt mzp. |
Jobbikos Egon |
#3994 Dobrev Kláránál egyszer fordult elő, amikor a nőkről beszéltek2021-10-15 13:37
Még Botoksz Levendula Ildi is átbaszott. NEM LESZ GÁZA REZSIRIZSA Ez akkor volt rizsacsökkentés, amikor engem megkoronáztak piréz királynak. Ez inkább úgy Re : zsiEMELÉS, ahogy van. |
elzárták az utakat, kukákat és gumiabroncsokat égettek |
#3995 Re: ÉVFOLYAMELSŐ dániel O1G BILIS IMPI DEMOKRÁCZIÁJA2021-10-15 14:12#155: PIROSKA LECSÓS ZSUZS - ÉVFOLYAMELSŐ dániel O1G BILIS IMPI DEMOKRÁCZIÁJA Tipikus covid tünet |
#3996 éppen ezért , kibaszásból savazzuk+ minél többen Maki-Zaj Péterkét a 2. fordulóban is!2021-10-15 14:22Köszönöm szépen! |
Beer Sheva , Fekete Bárány Beteavonközpont |
#39972021-10-15 14:28ha szagoltátok volna azt a Demokratikus BŰZ-t ,
amikor dániel BILIS IMPI péter nevű elmebeteg egyén megmutatta a 6házi ákostól lopott jukas zokniját
. |
Ráczné Bableves Ézsi Mária |
#3998 amikor dániel BILIS IMPI péter megmutatta a 6házi ákostól lopott jukas zokniját2021-10-15 14:33Beer Sheva , Fekete Bárány Beteavonközpont , Egészségedre az illatos kékszalagos zoknibűz! Kellemes jukaszokniszagolgató hétvégét kívánok Nektek is. |
Beer Sheva , Fekete Bárány Beteavonközpont |
#3999 Kellemes jukaszokniszagolgató hétvégét kívánok Nektek is.2021-10-15 14:35Ráczné Bableves Ézsi Mária , nagyon imád JÜK , mi is és a beteavonzabáló vendégeink is .... |
Szagolgassuk Együtt. A Hajfai Piroskáék |
#4000 amikor dániel BILIS IMPI péter megmutatta a 6házi ákostól lopott jukas zokniját2021-10-15 14:39
Azt akartam mondani , hogy SZÉGYEN - GYALÁZAT
DE mégegyszer elolvasva a helységnevet , rájöttem , hogy ez nagyon is temészetes.
miazhogy ? nagyonis .... |
Tiltakozás az isaszegi szénhidrogén kutatófúrás ellen
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
Mentsük meg a Rómait az árvizektől
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Állítsák le az RSzKF és egyéb "kétes diagnósztikai hibák" ürügyén az állatok válógatás nélküli legyilkolását, követeljük az életpárti és állatgyógyászati alternatívák bevezetését!
3703 Létrehozva: 2025-04-02
Petíció a Magyarkanizsa község és Szabadka közötti buszközlekedésért
706 Létrehozva: 2025-04-25
Az állatok, a gazdák és a magyar vállalkozások védelmében – emberséges, etikus és független járványkezelést!
1272 Létrehozva: 2025-03-30
Petíció az Isaszeg és Dány közötti 3102-es út felújításáért!
392 Létrehozva: 2025-04-17
Kiállok a Veres1 Színház mellett!!!
377 Létrehozva: 2025-04-13
Tiltakozás az isaszegi szénhidrogén kutatófúrás ellen
370 Létrehozva: 2025-04-18
Húsvéti Nyilatkozat és baráti levél polgártársainkhoz - amicus curiae
310 Létrehozva: 2025-04-23
Ne zárják be a jászberényi Fürkész Óvodát!
171 Létrehozva: 2025-04-21
Egy gyermekes családok SZJA mentessége/Támogasson minket
2305 Létrehozva: 2025-03-04
Maxim Imola úszásoktatásának engedélyezésére való kérelem
92 Létrehozva: 2025-04-15
Vonják vissza Vészabó Noémi amatőr, giccsfestő Munkácsy Mihály-díját
1837 Létrehozva: 2025-03-20
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6951 Létrehozva: 2023-07-26
NEM AKAROK SPORTLÉTESÍTMENYT , SEM BEVÁSÁRLÓKÖZPONTOT A TERMÉSZET HELYETT!!!!!
798 Létrehozva: 2025-01-19
Biotermékeket a közétkeztetésbe!
60 Létrehozva: 2025-04-14
Ne oltsák be a gyerekeket a szülő beleegyezése nélkül!
59 Létrehozva: 2025-04-15
Irodalomtörténészek állásfoglalása Takaró Mihály Széchenyi-díjjal történt kitüntetéséről
56 Létrehozva: 2025-05-02
Helyi védelmet a Monor környékén élő védett és fokozottan védett növény- és állatfajok számára!
56 Létrehozva: 2025-04-28
Petíció a Magyarkanizsa község és Szabadka közötti buszközlekedésért
52 Létrehozva: 2025-04-25
🚶♀️🚴♂️ Biztonságosabb Kéktó sétányt Délegyházán! 🧒🐶
50 Létrehozva: 2025-04-30
Mányoki út felújítása miatti lezárás
45 Létrehozva: 2025-04-23