Peticiok.com

Tiltalkozás Heves - Budapest közötti buszközlekedés ellehetetlenítése ellen!

Köszönet

Vendég#1 Dec 08, 2020, 09:52
Cziglédy Tamás

This comment has been removed by the person who wrote it.

Vendég#3 Dec 08, 2020, 10:27
Kedves Mária, Köszönjük, hogy felvállalta ezt a közvetítő feladatot a témában. Illetékesek felé levélben lehetne az indokok közül idézni, illetve időösszehasonlítást tenni, hogy a javasolt átszállással mennyi a menetidő és a mostani közvetlen járattal. Jászárokszállásról biztos ennél gyorsabban nem lehet felérni Bp-re tömegközlekedéssel. Üdvözlettel, Éva
Vendég#4 Dec 08, 2020, 11:21
Kedves Mária! Mi köszönjük szépen, hogy elindította az aláírás gyüjtést és nem egyenként kell tiltakozó levelet írnunk. Bízom benne hogy eredményes lesz a tiltakozás mert nekem olyan ez a járat mint a köldök zsinór ami összeköt a család tagjaimmal. Sok sikert, kitartást jó egészséget kívánok Üdvözlettel: Erzsébet
Vendég#5 Dec 08, 2020, 13:42
Köszönöm szépen a tájékoztatást! Remélem sikeres lesz az aláírás gyűjtés!
Vendég#6 Dec 08, 2020, 16:30
Kedves Mária ! Köszönjük szépen, hogy elindította ezt a próbálkozást. Reménykedünk, hogy kedvezően alakulnak a dolgok. Üdvözlettel: Ági
Vendég#7 Dec 09, 2020, 03:12
Kedves Mária! Köszönöm a kezdeményezést, mindenképpen támogatom. Magdi
Vendég#8 Dec 09, 2020, 16:10
Papp Cintia
Vendég#9 Dec 11, 2020, 09:41
Köszönjük a fáradozását ez ügyben kedves Mária! Én is írtam az utasészrevételhez a Volánnak emailt! Azt ígérték felülvizsgálják az ügyet és válaszolnak! Én a petíció előtt írtam meg egy másik Árokszálláyi hölgy is közben megtudtam! Hátha együttesen eredményesek leszünk!
Anonymous#10 Dec 11, 2020, 12:28
A petíció a mai nappal megküldésre került az Innovációs és Technológiai Minisztérium és a Volánbusz részére. Köszönöm a támogatásokat.
#11 Dec 11, 2020, 12:33

Re:

#3: -  

Kedves Éva,

Köszönöm a támogatást és az ötleteket. Az aláírásokat a hozzászólásokkal együtt nyomtattam ki, hogy legyen mit nézegetni az illetékeseknek. Remélem együttes erővel sikerre visszük!

#12 Dec 11, 2020, 12:40

Re:

#4: -  

Kedves Erzsébet,

Köszönöm a támogatást.

Bízzunk a közösség erejében.

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.