Rokkantvadászat...

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) Rokkantvadászat... petíció automatikusan generált fórumtémája


Vendég

#201 Re: Orvosok vagyunk

2011-12-26 15:54

#171: Csabeva - Orvosok vagyunk

Minden tiszteletem az ÖNÖKÉ!!!!!!!!


Vendég

#202

2011-12-26 18:07

Én az állam hibájából lettem rokkant! 1955-ben kaptam el a gyermekparalizist ami egész életemre és életvitelemre kihat és ha ezt az országhonatyái nem képesek felfogni ésszel hát kivánom nekik,hogy minimum 1 évig legyenek olyan kiszolgáltatott helyzetbe mint amilyenbe vagyunk vagy most minket akarnak belekényszeriteni!
Pásztor

#203

2011-12-26 18:34

Néztem,hogy kik irták alá a peticiót,hát mondhatom szép dolog és ségyelje magát mindenki aki nem meri a nevét adni az aláiráshoz!

Vendég

#204

2011-12-26 19:32

Szégyenletes amit művel ez a kormány!A leg elesetebb,
Elkeserítő amit ez a kormány művel a legjobban kiszolgáltatott,amúgy is beteg elesett emberekkel!Szégyen és gyalázat,ami ebben az országban történik.Ettől a törvénytől,majd egyből fel fog lendülni az ország gazdasága!?Érdekes,hogy az nem bántja a képviselők szemét,hogy ők mennyibe kerülnek az országnak?Javaslom,hogy akitől megvonják a r.nyugdíját,cseréljen helyet egy képviselővel,mivel gombot nyomogatni talán még tudnánk mi is!Mutassák meg,hogyan lehet megélni 30-40 ezer ft-ból!!!!!


Vendég

#205

2011-12-27 12:11

19 éve egy önhibámon kívüli üzemi balesetben megrokkantam,1998-ban végleges III.-csoportú rokkantságot kaptam,amit most elvehetnek,így anyagilag tönkre megyek.Köszönöm OV-nek és cinkosainak!A petícíóval 100%-ig egyet értek!

Vendég

#206

2011-12-27 18:12

Mivel magam is rokkant nyugdíjas vagyok,53000 ft a nyugdíjam,59 évesen hol találnék olyan munkát amiből tisztességesen meg tudok élni?

Vendég

#207 Válaszinformáció Lanczendorfer képviselőasszonytól

2011-12-29 11:24

Tragikus eseményekre hívtam fel figyelmét,erre kapott választ adom tovább:

"Kérem, terjessze ezt a rövid tájékoztatót, és ne essen senki depressióba a felülvizsgálat miatt: annak örülni kellene, ha valaki rehabilitálható. Aki súlyos beteg, azt nem fogják rehabilitációra küldeni - ez meggyőződésem.

RÖVID TÁJÉKOZTATÁS

1. Akik a 62. életévüket betöltötték:
Azok a rokkantsági nyugdíjban, baleseti rokkantsági nyugdíjban részesülők, akik 2011. december 31-ig betöltik vagy korábban betöltötték a 62. évi öregségi nyugdíjkorhatárt, olyan értesítést fognak kapni, mely szerint a nyugdíjuk összege nem változik és a korábbi évek gyakorlatának megfelelően évente emelkedni fog. A változásból semmi sem érinti őket, csupán arról kapnak tájékoztatást, hogy rokkantsági nyugellátásuk a továbbiakban öregségi nyugdíjként kerül folyósításra.

2. Betöltött 57. és 62. életév közötti rokkantaknak, valamint az önmaguk ellátására képtelen, vagy csak mások segítségével képes rokkantak:
A parlament döntésének megfelelően külön értesítő levelet kapnak az önmaguk ellátására képtelen vagy mások segítségére szoruló rokkantnyugdíjasok, illetve azok a saját jogú III. csoportú rokkantsági ellátásban részesülők, akik 2011. december 31-ig betöltik az 57. életévüket (1954-ben és korábban születettek). Ők arról kapnak tájékoztatást, hogy az eddigi rokkantsági nyugdíjukat 2012. január elsejétől rokkantsági ellátásként kapják és ez az ellátás megegyezik a korábbi nyugdíjuk összegével, továbbá évente a nyugdíjakkal azonos mértékben emelkedik az ellátásuk. Arról is tájékoztatják őket, hogy ezzel kapcsolatban jelenleg semmilyen tennivalójuk nincs.
DE:
Külön felhívják az értesítő levélben a figyelmet arra, hogy az új rokkantsági ellátás folyósítása mellett munkát is végezhetnek, azonban az így megszerzett jövedelem három egymást követő hónap átlagában nem haladhatja meg a minimálbér másfélszeresét, azaz 2012-ben várhatóan a 138 000 forintot. Ha ezt az összeget meghaladja a háromhavi átlag, akkor megszüntetik a rokkantsági ellátást.


3. Az 57. életév alatti III. csoportú rokkantak (111 ezer fő) és rendszeres szociális járadékosok (84 ezer fő:)
A kihirdetésre váró törvény értelmében azok a rokkantsági nyugdíjban, baleseti rokkantsági nyugdíjban, illetve rendszeres szociális járadékban részesülő személyek, akik az 57. életévüket 2011. december 31-ét követően töltik be, olyan személyre szabott levelet kapnak, amelyben az átalakuló nyugdíjrendszer őket érintő változásairól értesülnek.

Ennek legfontosabb eleme az, hogy 2012. január elsejétől felülvizsgálatának elvégzéséig a jelenlegi rokkantnyugdíjuk rehabilitációs ellátásra változik. Ennek összege megegyezik a korábbi ellátás összegével.
FONTOS!!!
Amennyiben az értesített személyek úgy ítélik meg, hogy az egészségi állapotuk és körülményeik akadályozzák őket a munkavállalásban (a rehabilitációban), úgy 2012. március 31-ig nyilatkozatot tehetnek az illetékes nyugdíjbiztosítási szervnél. Ebben kérhetik egészségkárosodásuk felülvizsgálatát.

A felülvizsgálat elvégzéséig a korábbi szabályoknak megfelelően munkát lehet vállalni.

A felülvizsgálat eredményeként:

- ha a kérelmező nem foglalkoztatható és rehabilitációja nem javasolt, akkor rokkantsági ellátást fog kapni, melynek összege megegyezik a korábban folyósított rokkantnyugdíjának összegével,
- ha foglalkoztatható és rehabilitációja javasolt, akkor a továbbiakban fix összegű rehabilitációs ellátásban fog részesülni, de együttműködési kötelezettség terheli az illetékes szervekkel, annak érdekében, hogy mielőbb a munka világába visszatérhessen.
A rehabilitációs ellátás azokat az embereket érinti, azoknak fog járni, akiknek az orvos szakértői vizsgálat azt állapítja meg, hogy munkavégzésre képessé és alkalmassá tehetők.

Rehabilitációs Kártya

A munkaviszony létesítéséhez az 57 év alatti rokkantsági ellátásban vagy rehabilitációs ellátásban részesülők Rehabilitációs Kártyára jogosultak, amely a munkáltatókat is ösztönözni fogja, mert a Rehabilitációs Kártyával a foglalkoztató mentesül az őt terhelő munkabér után fizetendő közterhek megfizetése alól.

Aki a felülvizsgálatát 2012. március 31-ig nem kezdeményezi, annak 2012. május 1-gyel megszűnik a rehabilitációs ellátása.

2012. május elsejét követően az érintettek már csak az új ellátásra vonatkozó szabályok szerint lesznek jogosultak rokkantsági vagy rehabilitációs ellátásra.

Köszönti:

Dr. Lanczendorfer Erzsébet
országyűlési képviselő (KDNP)"

háborgó lelkiismeret

#208 Kovács János

2011-12-29 14:08

110+80000 ember a felelős az ország hiányáért? Kik százalékolták le ezeket az embereket?Talán Ők diktálták az orvosoknak a diagnózist?Az orvos társadalom hallgat,miért,miért nem szólal meg a lelkiismeretük!27000ft-ból kitudják fizetni a betegek a gyógyszert,rezsit,élelmet,ruhát?
Tisztelt Képviselő asszony kérem,ha netalán olvassa hozzászólásomat, igazán megválaszolhatná,hogy hogyan gondolták,nyugodt szívvel-lelkiismerettel nyomták meg szavazásnál az - igen - gombot?
mozgáskorlátozott

#209 Re: Válaszinformáció Lanczendorfer képviselőasszonytól

2011-12-29 14:10

#207: - Válaszinformáció Lanczendorfer képviselőasszonytól

Köszönöm a tájékoztatódat nagyon sok sorstársam nevében is. Nagy segítséget kaptam  tőled az eligazodáshoz.

Boldog Újévet kívánok!!


Vendég

#210

2011-12-29 17:41

Ez csodálatos, szegény nyomorult rokkantakat ide-oda kell minősíteni, kevesebb pénzt adni,de a miniszter uraknak szolgálati autó az kell , nem is akármilyen.

Vendég

#211

2011-12-29 17:49

A baj csak az , hogy mellettünk senki nem áll ki.Mi hova fordulhatunk?

Vendég

#212

2011-12-29 18:25

Nagyon el szomorító,hogy azokat akik valóban rokkantak
ki írják dolgozni, jobb esetbe meg hadják a % arányt, hogy megváltozott képességű munkahelyen dolgozhat.Azt mondják a szimuláns? Akinek eddig volt rá pénze,hogy meg fizesse rokkantá nyilvánítását, annak most is van rá pénze, hogy meg tegye sajnos!

Vendég

#213 Re:

2011-12-29 18:28

#211: -

Én azt gondolom, hogy leginkább saját maguknak kell az érintetteknek - és a néhány ehhez nevét adó szakembernek - tudatosítani a jelenlegi szabályozás óriási híbáit. Meggyözödésem, hogy a most elfogadott törvényt javítani kell sürgössen de ehhez sokat és sokaknak kell dolgozni. Valós történetek kellenek amelyeket feltehetek a honlapomra is. Tisztelettel : Spitzer Tibor

Kis csenevész

#214 Magyar Koldus és Királyfi!!!!

2011-12-29 18:40

Sajnos én magam is rokkant vagyok,el múltam 54-éves. A párom mesés munkanélküli, hol van munkája, hol nincs, Ha van akkor két havonta hosszabítgatnak a szerződésen, ha nincs már rá szükség, akkor nem hosszabbítanak, marad a segély. Van egy 16-éves középiskolás, kollégista fiam ami havonta 40.000ft ba van, de éppen hogy ki tudom hozni ennyiből.Dolgozom is csökkentett munkahelyen szerencsémre.Az össz jövedelmem havi 120,000,szépen hangzik de mire ki fizetek belőlle mindent,hát élelmiszerre már csak kenyér és tej marad!Vajon melyik miniszte szeretne cserélni velem legalább két hónapra kasszát? Várom jelentkezését.
mazsika
Vendég

#215 Re: Re:

2011-12-29 19:13

#213: - Re:

Szerintem rengeteg valos történet van  nem lessz nehéz hozzájutni itt az enyém  2 évig jártam a biroságot mire megkaptam a mostani 67 százalékot visszamenölegesenn véglegesenn ami mmost odalessz !!!!

Clarissima

#216

2011-12-30 03:51

A "Rokkantsági nyugdíj kontra rehabilitációs járadék" című fórumon már közzétettem ezt a kis "szösszenetet" és megjegyzéssel együtt(!), teljes terjedelmében bemásolom.
A tájékoztatóhoz néhány szó magamról.
Én egy III. csoportú végleges, saját jogú rokkantnyugdíjas vagyok, tisztelt kormányunk jóvoltából december 31-ig. Utána jogfosztott ember leszek, aki korábbi, munkaviszony és járulékfizetés alapján megállapított nyugdíja helyett (ez egy szerzett jog - amihez a világon sehol nem nyúlnak hozzá demokratikus államokban, de nálunk megtehetik!) alamizsnát kap január 1-től! - ami nem kötelezi semmire sem az államot, bármikor felfüggesztheti és a még emelnie sem kötelező.
III. csoportú rokkantként egy kevés munkát vállalhattam, amit még elbírt a szervezetem, és nagyon kicsi pénzért...
Hozzáteszem, a III. csoportú rokkantság éppen erről szól, hogy a munkaképesség 67%-a elveszett, de 33% megmaradt, és értelemszerűen keresetkorláttal pár órát lehet(ett) dolgozni, mivel rokkantnyugdíj nagyon kevés, a megélhetéshez egy egyedülálló ember esetében biztosan nem elég. Ha ehhez hozzátesszük a havi 20 ezres gyógyszerkiadást, a speciális diétát, akkor látható sokkal több kell az életünk fenntartására, mint egészséges korunkban. Én mellé egészségügyis is voltam, ahol méltatlanul alacsonyak a bérek, és mindig is azok voltak.
Kellett is a kereset, mert a fokozódó infláció (amikor pár %-ról beszéltek, a kenyér ára pl. a duplájára nőtt!), az állandóan emelkedő rezsi, az állandóan emelkedő gyógyszerárak miatt megélni nem tudtam. Így szűkösen, a létminimumon tengődöm és bár tél van, az én lakásomban +10 fokos "kánikula" van, mert a fűtésszámlát már most se lennék képes kifizetni.
Az új rendszer szerint, ha a III. csoportnak megfelelő egészségkárosodást kapom, akkor a felülvizsgálat időpontjától lényegesen kevesebbet kapok, mint a nyugdíjam, és nem dolgozhatom mellette pár órát sem. Ahol most dolgozom, az egy részmunkaidős, adminisztratív munka, amiből nem is létezik teljes munkaidő, és a főnököm éppen azért alkalmaz, mert nyugdíjas vagyok. Arról Ő tudna nyilatkozni, hogy hányszor jött értem, mert bemenni nem voltam képes, de még az asztal mellett elüldögéltem és vertem a billentyűket rosszulléttel küszködve...
47 évesen, betegen, nem fogok tudni teljes munkaidőben normális fizetésért elhelyezkedni - hosszú távon nem is bírnám! -, egy olyan országban, ahol még az egészséges fiatalok sem jutnak teljes munkaidős álláshoz. Ha VÉLETLENÜL mégis sikerülne, akkor ha nem bírok dolgozni és elmegyek táppénzre, akkor kirúgnak, mert most ez a módi.
A lakásom fele a banké (devizahitel, amit nem tudok végtörleszteni, mert nincs miből)... és részletem most fog emelkedni. Már az is nagy gondot okozna, ha a mostani jövedelmemből kellene kifizetnem az emelt részletet. Az Orbán kormány megoldja a problémámat, mert jóvoltából, a felelősségteljes munkájukból adódóan, nem tudom fizetni a rezsimet - felhalmozódik rám egy csomó adósság -, éhezni fogok, nem tudom a gyógyszereimet kiváltani, utána elveszítem a lakásomat és az utcára kerülök. Ha ezt túléltem, nem kaptam agyvérzést stb., akkor eldönthetem, hogy éhen halok, megfagyok, vagy nem szedem a gyógyszereimet és amiatt halok meg, vagy kinyírom magam, mert nem bírom elviselni a kilátástalanságot, amibe a saját hazám felelősségteljes kormánya sodort, ahol állítólag demokrácia van. Engem nem vigasztal, hogy máskor is voltak veszteségek. Egy életem van. Erre a földre egyszer születhetek meg. Kérdem én: Milyen alapon, milyen jogon fosztanak meg a maradék életemtől a XXI. században, miközben a törvényhozók dőzsölnek, a saját zsebükbe egyre csak raknak, de ki nem vesznek belőle? A náci világban élünk vagy a sötét középkorban?
Lényeg, a lényeg: Hontalan leszek, halott ember azokkal együtt, akik egyedülállóak, és azok akiknek családjuk van, a betegekkel együtt a családjukat is nyomorra ítélik - érdemtelenül.
Nagyon szép, mondhatom! Tisztességes, emberséges eljárás.
Szorongok a holnaptól és szeretnék még élni egy kicsit békében és nyugalomban - csak 47 vagyok! -, de azt az egyet biztosan tudom, hogy Én nem fogok az utcán élni azért, mert a magyar kormány úgy gondolja, hogy csak az az egy és üdvözítő lehetőség van, hogy levadásszák a rokkantakat, köztük engem is... Nekem nincs megtakarításom, mint Orbán Viktornak és képviselőknek, és nem olyan a munkáltatóm, hogy végtörleszt helyettem. Meg se fizet rendesen. Meghalni ilyen betegen nem nehéz.
Bevallom, nem foglalom imáimba a mostani kormányt, de megemelem a sapkámat és mélyen meghajolok azelőtt - ha jól emlékszem - 69 ember előtt, aki nem szavazott a rokkant törvényre, ami 190 ezer ember maradék életét, nyugalmát teszi tönkre, nyomorra, rosszabb esetben halálra ítéli ezeket az embereket.

Én nem vagyok vallásos ember, de úgy érzem, attól még lehet egy ember értékes és jó.
Kérem, hallgassák meg ezt a zenét, mert ez akár a mi Himnuszunk lehetne, utána olvassa el a "szösszenetemet".
http://www.youtube.com/watch?v=25uLHZMuIa4
Köszönöm a figyelmet és türelmet!

"Ha érdekel valakit!

Írtam Dr. Lanczendorfer Erzsébetnek. Azután a válaszlevél után nem bírtam ki, hogy meg ne szólaljak (egy tartalmas, udvarias, jól megfogalmazott levélről van szó!), de nagyjából azt mondhatom, hogy süket fülekre találtam.

A levelemben rákérdeztem arra, hogy ha akkora bajban van az ország, hogy a betegeket szerintük az éh- és fagyhalál küszöbére küldeni, miért kapnak a képviselők óriási fizetéseket, jutalmakat, mindenféle juttatást, miért úgy szerkesztik a törvényeket, hogy csak a gazdagok járnak jól, miért dobálnak milliárdokat ki hülyeségekre? - és azt, hogy itt kellene elkezdeni a spórolást - VÁLASZ: semmi!
Aztán leírtam a saját történetemet röviden. Honnan jöttem, mit csináltam, hogy élek, milyen kínjaim vannak, és a törvénymódosítás embertelen következményeit kiemelve a jogtiprást, a szerzett jogok elvételét, a becsületsértést (csaló, potyautas), a hamis statisztikai adatokat, a szembefordítás a társadalommal, a létbizonytalanságot, az egészségi, anyagi és erkölcsi kárt, a totális lehetséges következményeket, az élethez való jog elvételét, a szociális ellehetetlenítést, - és ezt kivetítettem a minden rokkantra...
Kifejtettem, ha mindenképpen rágalmaznak és potyautasnak tartanak bennünket, akkor talán úgy kellene megcsinálni a felülvizsgálatot, hogy akinek az egészségi állapota nem változott vagy rosszabb, azt meg kellene hagyni a korábbi státuszába rokkantnyugdíjasként, és teljes joggal, tehát aki a végleges volt, az maradjon is az....
A munka világába meg úgy tereljenek vissza beteg embereket, hogy biztosítsanak olyan munkahelyet, amit tisztességesen megfizetnek, és biztosítják a speciális fizikai-szellemi-időbeli feltételeket a betegeknek.
VÁLASZ: semmi!

Nagyon gyorsan és nagyon udvariasan válaszolt, ezt el kell ismerni. Elegánsan kibújt a kérdések alól, de a végszó az volt, hogy NEKEM NEM KELL FÉLNEM, HOGY VISSZATERELNEK A MUNKA VILÁGÁBA (olvasta a diagnózisokat!), szóval frankón átfordította a szöveget úgy, mintha az egész arról szólna, hogy nekem büdös a munka... Nyilatkozott a családjáról, a summa cum laude végzettségeiről, bedobta a "nem értem az "előre érzett" kétségbeesést; ne temessünk olyan ügyet, ami meg sem halt" szöveget, és beillesztette egy csomó hálálkodó ember köszönetét, ami neki szólt - bigott vallásos és 57 év feletti hálálkodók nyilatkoztak. GRATULÁLTAM HOZZÁ...
Kifejtette, hogy bár a Kádár kormány alatt tanult, tőlük olyan sokat vettek el, hogy abból 3 orvost is kiképezhettek volna - ezt meg éppen nem kérdeztem meg!

VÁLASZOLTAM.
Hogy mit szól hozzá? Azt még nem tudom! Megkértem udvariasan, hogy nyissa ki a lelkét, szemét, fülét, agyát a mi hangunkra is, mert akkor nem írja le soha többé, hogy nem érti az előre temetést, mert érteni és tudni fogja, hogy az ügy igenis halott lesz és abban a pillanatban, amikor az elátkozott törvény életbe lép.
Megírtam azt is, hogy nem arról szólt a levél, hogy nekem büdös a munka, ÉN tovább látok az orromnál, és tudom mire számíthatok, HA objektív lesz a NRSZI bírálat, de akkor is elveszik tőlem (és a többiektől is) az élhető élet lehetőségét, elveszik az alapvető emberi jogainkat egy gombnyomással, ill. hogy köszönöm szépen, jól és biztonságban éltem a Kádár korszakban, senki nem csalózott le és senki nem fosztott meg az emberi jogaimtól, na meg azt, hogy az én családom se rosszabb az övétől, és attól, hogy nem jártam egyetemre, még nem lettem értelmi fogyatékos.

Röviden ennyi!
A választ várom, valamikor holnap. Ha lesz...

Szerintetek még létezik feketelista? Mert ha igen, akkor én most ezzel a tájékoztatással kerülök fel rá! - elvégre dicsértem Kádár Jánost és amit képviselt (a NÉP érdekei), mert leszóltam a Orbánia szent és tuti törvényeit, meg a képviselőit is.
Szó se róla, a dutyiba a speciális szükségletek miatt nem sokáig maradnék életben, de még élek, hoztok nekem a látogatáskor egy kis finom sütit, leveskét??? Legfeljebb gyorsan túljutok az életet és a halált elválasztó mezsgyén, nem szenvedek sokat, csak a környezettel van bajom. A saját vackomon szeretnék felfordulni, ha már nagyon muszáj!

Jó éjszakát kívánok Mindenkinek!"

Vendég

#217

2011-12-30 15:51

Figyelem !

A példázatok oldalamra csak olyan történeteket tudok feltölteni, ahol a személy nekem (!) hitelesen igazolja magát. Ez lehet régebbi közösségi oldali bejegyzés is. De ezenkívül pedig valami dokumentáció elküldése az e mail címemre. Engem köt a szakmai titoktartás, tehát a történet úgy kerül fel az oldalra, hogy nem lehet majd azonosítani a szereplőt. Ez azért szükséges mert sajnos az Internet névtelenségét kihasználva sok hamis történet és személyazonosság kering. Tipikus formája ennek a : "28 ezer forintból élő tanyasi ember vagyok, de olyan fontos belső minisztériumi anyagokat ismerek mert fontos ember vagyok ám" szövegek. Szűrtünk már (fogtunk meg) ilyen kétnaponta más néven írogató embereket, betegek ők csak nem úgy mint a rokkantság/egészségkárosodás miatt érintettek. Köszönettel: Spitzer Tibor (Az elérhetőségem a google kidobja. )

Vendég

#218

2011-12-31 10:10

Volt olyan barátom, aki mankóval tudott járni, nem százalékolták le, mert akkor kezdődőtt a vadászat, kitalálták, hogy ülve tud dolgozni! Nagyon beteg volt, egész életében 2-3 állása volt. De megoldodott a probléma, mert rá fél évre meghalt, amikor visszautasitották a kérelmét.

Vendég

#219 áldozat

2011-12-31 16:10

"Elhunyt az a férfi, aki a nyugdíjbiztosítónál szíven szúrta magát
Elhunyt K. Lajos zirci rokkantnyugdíjas, aki december közepén szíven szúrta magát a veszprémi nyugdíjbiztosító intézet ügyfélszolgálatán.
Hajba Ferenc| NOL| 2011. december 31.

Rácz Jenő, a veszprémi Cholnoky kórház főigazgatója megerősítette értesüléseinket, miszerint elhunyt az intézmény központi intenzív osztályán ápolt 55 éves zirci férfi.

K. Lajos december közepén kapott értesítést arról, hogy fellebbezését elutasították, s javuló egészségi állapotára tekintettel rokkantsági nyugdíj helyett ezentúl csak rendszeres szociális járadékot kap. Ez az összeg a Veszprém Megyei Kormányhivatal Nyugdíj-biztosítási Igazgatóságán kapott információnk szerint a vonatkozó jogszabályok értelmében 28 500 forint.

A rokkantgnyugdíjas a levél kézbesítésének másnapján beutazott Zircről Veszprémbe a nyugdíjbiztosítóhoz, ahol csöndesen kivárta a sorát, leült az ügyintézővel szemben, feltett néhány kérdést, majd fölállt s azt mondta: Ha én ennyit érek az országnak... - és a magával hozott késsel szíven szúrta magát. A mentők a veszprémi kórházba szállították, ahol megműtötték, s elhárították a közvetlen életveszélyt. A férfi azonban szombaton hajlanban elhunyt az intenzív osztályon."
Solferino

#220 A rokkantvadászat első áldozatának emlékére

2011-12-31 17:52

A gyertyagyújtás.hu oldalon, az alábbi linken gyertyát gyújthatunk.

http://www.gyertyagyujtas.hu/index.php/25852.kivalasztott

Tiszteljük meg sorstársunkat és családját.

Vendég

#221 Re: áldozat

2011-12-31 20:33

#219: - áldozat

Ugye Orbán Úr, semmi felelősséget nem érez ez esetben sem???!!!!

Boldogemlékezetű édesanyám mondogatta sokszor: Isten nem ver bottal......

Remélem ebben az esetben is igaza lesz!!!


Vendég

#222 Re: Re: áldozat

2011-12-31 23:32

#221: - Re: áldozat

Ki van zárva.

Nincs lelke, se lelkiismerete, csak 5 gyereke (szaporodni kell), csak feneketlen pénztárcája, bányája, tokaji birtoka stb...

Lancz... nemt tudom leírni se milyen képviselőasszony se különb... Az se tudja mi a könyürelet, az empátia...


Vendég

#223

2012-01-01 16:28

Én is 55 éves vagyok, és III.besorolású rokkantnyugdíjas 2011.03.19-től.
36 éves munkaviszony után. Most a két ünnep között kaptam kézhez a Somogy Megyei Kormányhivatal Nyugdíjbiztosítási Igazgatóság aláírás és ügyintéző és elérhetőséget teljesen mellőző(személytelenségbe burkolózó) levelét, melyben értesítenek, hogy keressem fel ezen levéllel az orvosomat és a felülvizsgálatomhoz szükséges a várható időpontra szerezzem be, hogy az orvos-szakértői szerv megalapozott szakvéleményt adhasson a jelenlegi egészségügyi állapotomról.
Megjegyzem, mert nem titok. Építőiparban dolgoztam.Négyszeres gerincsérv műtéten estem át 1999-2009 között.1989-ben autóbalesetben epidurális vérzéses fejsérülést éltem át, amely miatt baleseti járadékban részesülök. 2010.szeptember és november között bélperforáció miatt ki és vissza lettem varva. Sztómazsákos voltam.Szív és vérnyomásbetegségem és ezen leírtak alapján 62 %-ra értékeltek 2011-ben. Rokkant nyugdíjam: 83 ezer.Dolgozni nem tudok, de szerencsére magamat még el tudom látni, de tudom, hogy ez nem érdem, sőt nagy hátrány, mert ezért vissza fognak irányítani a munka világába-erőszakkal, és ha itt jól olvasom a 28.500-ra módosul a járandóságom.
Én nem tudom, hogy ebből mi lesz, de én egy-két "törököt" magammal viszek.
Köszönöm, hogy Dr.Lanczerdorfer Erzsébet Asszony ide írta a lehetőségeket, de sajnos a gyakorlat azt hiszem teljesen más, mint amit Ő ír. Üdv.: Márfi József

Vendég

#224 Re:

2012-01-01 17:10

#223: -

Nézzen fel erre az oldalra kedves Márfi József - sorstársakra talál, és megbeszéheti az oldalom problémáimáit, tanácsot is kérhet... - és ha gondolja keresse meg Spitzer Tibort is - itt a neten - az esetével. A rokkantvadászt is Ő is írta, nagyon értelmes ember és jó szándékú. Szerintem.

http://www.jogiforum.hu/forum/16/11498.0.0.1.0#reply

 

be kell regisztrálni ahhoz, hogy írni tudjon!

 


Vendég

#225 Itt is lehet talán valami.

2012-01-01 22:27