Szolidaritás tiltakozó aláírásgyűjtés
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re: Válasz Judyt 1986-nak
#24: Kritika - Válasz Judyt 1986-nak
Aki nem ment el Ő azzal szavazott,kritika a magyar politikusoknak.A Kádár rendszerben egyszer sem voltam szavazni és nem kérte számon senki,hogy miért nem.54 éves vagyok,tehát párszor kellett volna mennem.Talán majd lesz olyan párt akiért érdemes elmenni vállasztani. Szivélyes üdvözlettel Laci
...
World
Lélekben veletek ,és a MILA tüntetésen részt vevőkkel leszek szombaton!De sajnos nem tudok menni,mert az egyik nagy áruházban most 3.án szombaton lehet nagyon akciósan plazma tv-t venni!Hétköznap ugyebár dolgozok!Marad a szombat,sajnos a 20 éves TVnk,most ment tönkre.Még jókor,karácsony előtt legalább!Jövőre olimpia,legalább plazmán nézhetem a közvetítéseket!Ha nem most szombaton lenne,ott lennék én is!De értsétek meg,most 50%al olcsóbban jutok plazma tvhez.Sajnos nem engedhetem meg magamnak,hogy ne akciósan vegyek televíziót!Kárpótlásul küldöm nektek,és lélekben minden honfitársamnak:Hofi Géza :Piál a föld c.számát:http://www.youtube.com/watch?v=jIeNuhuFLac Sok sikert!
iGOR
Ennyire félnek az emberek? Hát ide jutottunk ?
versike
"Forralt borral öntözöm bánatom
Évek óta depis vagyok.
A pálinkát már ingyen főzhetem
köszönöm ezt mindenkinek!
Mig zsíros kenyeret rágcsálom
elmélázok a világon.
Zsíros kenyerem fogyóban
forralt borom is a klótyóban.
Nem ment el az eszem
az utcára ilyen hidegbe nem megyek
elmondom én fűnek fának
de jó dolga van a Bélának."
zugivo
,,,
http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=497450
transzparensek alatt vonuló tömeg, amely megtöltötte a Kossuth téren a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium előtti parkolót, többszázas lehet.
De sokan vannak!Hideg van látszik!
a változás! szolidaritás drága testvreim!
éljen a demokrácia! vesszen a diktatúra!
Re: ...
az a baj, hogy azok az emberek, akik a zsíros kenyéren megvannak, azok gyáva emberek! flnek! ezrt inkább el bujnak! amit én nem teszek! nekem már nagyon elég volt! én azt akarom, ha! már én nélkülözök, há4 akkor az unokáim jövője miatt lépek fel!aki meg bújik, és várja a jobb jövőt, há t az egy gyenge jellem, mert biztos van gyereke, unokája! ,de még is fél! az én unokám azt mondta, mama, féltelek! ne csináld! azt mondtam, hogy a ti jövőtökért mindent megteszejk, hogy ne éhezzetek!ezért kell minél több ember, mert ahogy a szólás mondja "egy fecskenem csinál nyarat" de ha sokan vagyunk, az általában eredményes! minél többen vagyunk, annál eredményesebb!
"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten.." Nem véletlenül szól így a közmondás.....
Nem aláírást kell gyűjtögetni, meg gittegyletet játszani, hanem bele kell ordítani a pofájukba, hogy takarodjanak...!!!!!!Másból nem értenek...El kell őket zavarni...ÖRÖKRE!!!
This comment has been removed by the person who wrote it.
| This discussion has been closed. |