Szolidaritás tiltakozó aláírásgyűjtés
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Jocó
...
Január 1.től nem változik semmi!Az új Alkotmány,semmi ujjat nem tartalmaz!Az emberek nagy részét nem is érdekli az új alaptörvény!A lényeg zsiros kenyérre jusson.Az Európai Unio tagállama vagyunk!Eleve ha olyat tartalmazna az új alkotmány az EU fejünkre koppintott volna akkorát.Pl.gazdasági embargó stb...De nem tette,mert nincs rá oka!Ha lenne már álna a balhé Brüsszelbe.Az új alaptörvény megfelel az Uniós jogoknak.Ha nem felelne meg a magyar országgyülés el se fogadhatta volna ,mert az Unió nem járult volna hozzá!Az Uniónak mindenbe beleszólása van,ahogy az USA is teszi a tagállamaival szembe.Az Európai Unio ugyanolyan mint az USA!
...
133
Re: ...Gazdasági embeargó nincs, de van 255 Ft-os CHF, 310 Ft-s EU és az ezekkel járó negatívumok.
Én már túl öreg vagyok, talán lőni tudok még.
nyugdijas
Kati néni
Nagyon fontos a petició.Aláirtam,de több határozott demonstráció kellene,mert:
-Nem törődik a peticiókkal a kormányzat!!!!EZ is már bebizonyosodott!
-A média zöme a kormány ellenőrzése alatt van-igy nem jut el sok emberhez és a hirközló szervek totál mellőzik.
-Élőlánccal körbe kell venni a parlamentet és addig kitartani,amig le nem mondanak!
-már bóvliország vagyunk és a kormány továbbra is makacsul kitart a katasztrófába vivő politikája mellett!!!
Re:
Elolvastam rengeteg cikket a banditapolitika blogból.Köszönet a közzétételért!
Mindenkinek nagyon ajánlom,hogy olvassa el!!!#128: -
Re: Kati néni
Kati néni nagyon el van tévedve!!!A fidesz a szegények,kiszolgáltatottak legnagyobb ellensége!NE HIGGYE EL,AMIT IGÉRNEK!!!Még nem volt elég a szegény-és népellenes törvényeikből???#140: Kati - Kati néni
hideg van!
Hideg van: http://www.youtube.com/watch?v=o-nIAcNfmb4
Bori néni
| This discussion has been closed. |