Sehr geehrte GameForge!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) Sehr geehrte GameForge! petíció automatikusan generált fórumtémája


Vendég

#26 Re:

2011-11-04 19:51

LordJoey

#27

2011-11-04 19:59

Tessék erről beszélek... a szerkesztő megsértődik bm... senki nem azt mondja, hajtogatja, aki szerint valami nem jó, hogy ne ti csináljátok, hanem hogy hallgasatok meg másokat is... hihetetlen, és gyerekes a hozzáállás a kritikához, de legalább tudom hogy több holdkövet nem kell vennei...
ilyennincs

#28 Uhu, uhu csak, hogy bagoly mondja , verééééééééb

2011-11-04 20:44

LordJoey, köszönöm kritikai észrevételed s azt is, hogy rámutattál, van lehetőségem kifejteni a "véleményem".

A GF-et nevezzük, át Darth Vader-re.
Innentől már kerekebbé válik a történet. Történik ugyanis, hogy a lázadok Luke Skywalkerrel az élen, úgy döntenek, na most itt lázadás lesz, nem érdekli a birodalom, meg a rohamosztagosok. Elbújtak egy Petició nevezetü bolygón, valahol a végtelen ür mélyén, ennyi villant fel apró elméjük mezsgyéjén.
Hallották, úgy hallották, a petició bolygón, peticiók teremnek, és majd szakitanak egyet, úgy izibe(vagy nem, de leginkább lázadnak, mer' az jó, Cingár is vett egy Saxofont, mer' az jó, apró bökkenő, hogy itt a lázadók, a szaxi rossz felén állnak, mert állniuk azt nagyon nyomorultul kell, ilyen az erekció, párdon, evolució)
Igen áááám, a storyline viszont, igen hamar fordulatot vett, azok a fránya görög, meg egyiptomi istenek, pfehhhjjj, beleköptek a levesbe, mert jó szokásuk, az ambrosiamagvak csak úgy toccsantak a pici lázadok levesében, placcs placccs.

S lőn fergetek, az olimposziak az egyiptomiakkal együtt a lázadok ellen, D.V. meg csak néz, mer' a Halálcsillag Big Red Buttonja, na b+ a keze ügyébe van, na meg egy menő piros lézerkasza, mer' ugye az a f....

Ha már lézer meg kasza, meg is fogja oldani a megoldadnót D.V., mert ő úgy szokta, Én vagyok az apád ide vagy oda, de a lázadok ezt a meccset elvesztették, lehet reapetre jelentkezni G. Lucasnal, újra castingolni, kihagyni a félisteneket, meg a sleppjük, talán, hehe akkor talán, volna értelme, mert igy már csak az marad mint a legutóbbi actionnál.

Veszett szAxxE nyele, de az a nyél egészen a lázadok torkából fog kiállni, úgy, jaja.

Amúgy a GoA szabályzatába még lefektetném, mindenki hódoljon be a ReLoaDba, valamint a havonta kiosztható bajnoki fegyverek, csak és kizárólag, a Legiót illessék meg, vezessék be azt is továbbá, aki 90es, azonnal kapjon 2 kastélyt, külön optikai szálat egészen a GF főhadiszállásáig, lehetőleg tartalék müholdkapcsolattal ellátva.

Követelni kell még azt is, naponta mindenki a come back eventtel, 3000 hkt kapjon, de izibe, ja igen, és az ijászok még azt "szeretnék" legyen minten szettjük méreg, és min 20as, ha belefér 24 is jó. A mágusok még 3 stunn skillt, lehetőleg ami egyszerre fagyi futi és még lassitás is, de ha egy markut méretü aoet kapnak akkor befogják a pofájuk. Az idézők eldöntötték, ők ezentúl 3,14 petet akarnak, hogy az ellen el tudja őket küldeni a pi--ba, mert 1 is sok, nem hogy annyi. A harcosok, semmi extrát nem kérnek, csak 100.000 hpt, és hogy papalaci legyen az istenük, ha már oly bátor, hogy lepeticiózott. Az éjjeljárók: ők csak sötétek szeretnének lenni (többsége az, ezt a pontot nem értjük). A papok, úú, ja igen, ők kaptak egy nagy napfogyit, láthatalanságot, igy nekik kuss van. És lehetne azt is, hogy ja nem ez már sok.

Na ezt ird bele a peteciódba.
Atropos

#29

2011-11-05 18:14

Na ez az a poszt amire nincs szükség.
Nem provokálni, sértegetni kéne, hanem együtt dolgozni. Ilyen igenis van!
Ezt a petíciót egy maréknyi ember fogalmazta meg, elvérzett sajna. Aláírtam, most is aláírnám, ha nem lenne jobb...
Van egy másik petíció, amit a közösség szerkeszt! Mindenkinek, ismétlem mindnekinek kell hozzá a véleménye!
Spidertibi összegzi a közösség véleményét, a petíció szövege asszem szerdáig formálódik, nem pedig utólag. A Game Team tagjai is alá fogják írni reményeink szerint.

Tisztelettel megkérném ezen petíció szerkesztőit, illetve aláíróit, hogy segítsék a közösség új petícióját! Formálják, bírálják kultúráltan ha lehet!
Remélem félreteszitek a közösség érdekében az önérzeteteket. Az uszítókat nem kéne figyelembe venni.