Peticiok.com

deviza alapú csalás ellen

Háború a köztörvényes végrehajtás bűncselekmények ellen

Vendég#1 Jul 15, 2018, 17:35
Vaszi Tunde
Vendég#2 Jul 15, 2018, 17:48
Csoport csatlakozas
Vendég#3 Jul 15, 2018, 18:12
Minden eszközzel fel kellene lépnünk a kilakoltatások ellen! A "minden eszköz" alatt a végrehajtók és segítőik fizikai megsemmisítését értem. Talán a bankok által uralt és vezérelt jogszolgáltatás ezt elítéli, de minden tisztességes és jóérzésű ember egyet fog érteni vele, vagy legalábbis megérti.
Vendég#4 Jul 15, 2018, 18:38

Re:

#1: -  

Úri Bertalanne

Vendég#5 Jul 16, 2018, 07:34
Sok tiszteletem a Tied, Kedves Péter Menyhért. Köszönöm, Csatlakozom.
Vendég#6 Jul 16, 2018, 08:25
Az igazság és a tények vannak leírva ! Maximálisan egyetértek !
Vendég#7 Jul 18, 2018, 13:47
T.
Péter !
Csatlakoznék,ezt hogyan tehetem meg?.
Üdvözlettel!
oliver#8 Oct 15, 2019, 10:30

Testimonio

Név szerint Theresa Oliver vagyok. De USA-ban élek, néhány hónappal ezelőtt pénzügyi nehézségekbe ütköztem, és kétségbeesésem miatt több online hitelező csalta meg őket. és amiatt, hogy egyedülálló anyám vagyok, 2 gyerekkel, és az egész világ úgy tűnt, hogy rajtam lóg, és panaszkodok és megbeszélést folytatom a szociális média egyik barátommal, aki (LENGYELORSZÁG) él, aki engem utalt egy nagyon megbízható hitelezőnek (Mrs. Antonia Rowan) a (CREDIT-SUISSE) hitelszolgáltatásoktól. Ő volt az a megmentő, akit az Isten azért küldött, hogy megmentse a családomat egy 85 000,00 USD dollár hitellel, 3% -os kamatlábbal, stressz nélkül, vegye fel a kapcsolatot credit-suisse147(at)hotmail.com

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.