próbaidőre Függesszék FEL Dániel P-t !


Vendég

#1

2011-10-27 00:49

Aki más halálán ércelődik,és röhög Toller Lacin a balesete után az a vén szuka való inkább börtönbe!Te szánalmas hülye gyerek!

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2011-10-27 02:38



Vendég

#3

2011-10-27 22:18

Minimum EGY évre értvevagyon.

Vendég

#4 Re:

2011-10-28 10:33

#1: -

A gond az , hogy nagyon sok tüske maradt a lelkekben a "vértelen" tehát igazságtétel,  elszámoltatás , kérdőrevonás, és büntetések nélküli RV után.  Tarthatatlan az a helyzet, hogy még mindíg az idegen megszálló hatalom érdekeit a saját népük érdekei elé helyező hazaárulók részesülnek mindenféle kedvezményekben.  Tarthatatlan az a helyzet is , hogy egy komm. gittegylet a mai napig erőltetni tudja azokat a történelem-hamisításait, amivel a diktatórikus hatalmát indokolni, magyarázni és fenntartani tudta.  Tarthatatlan az a helyzet, hogy a tömeggyilkos MSZMP-nek ma hazug utódpártja működhet mszp néven.  Ez bizony komoly feszültségeket okoz, és sürgősen változtatni kell rajta ezért : mszp DÖGÖLJ MEG !!!!

almeida

#5 Re:

2011-10-28 11:05

#1: -

A másik :  hogy elvtasakok nem voltak ám ennyire érzékeny lelkületűek. Ők nem "élcelődtek" , hanem AKASZTOTTAK !!!!!!!!

Nagy Imrét arccal lefelé, szögesdróttal a kezén találták meg !!!  Ehhez képest érveid HARMAT GYENGÉCSKÉK !!!!!!

A meghamisított történelem miatt a Kossuth téri legéppuskázott áldozatokról nem volt szabad tudni, csak és kizárólag a Köztársaság téri lincselés és "megvadult csőcselék" lehetett a köztudatban, pl mert ezt oktatták.  Volt olyan, IGAZ, de az ÁVH gazemberségeinek és a géppuskázás KÖVETKEZMÉNYEKÉNT jött létre.  A speciális komm. igazságérzet ( inkább annak teljes hiánya) nem így akar emlékezni !  Jellemző példa az egyenesági folytatásra (mszp=MSZMP) , hogy a "baloldal" csak a 2006-os tüntetők rombolásaira akar emlékezni, de arra már nem , hogy az egészet ŐK OKOZTÁK a hazaáruló öszödi beszéddel, és fő gazemberük a nem-lemondással.  BÖRTÖNBE gyuriccsányt !