MINDEN EDDIGINÉL KEMÉNYEBBEN TÁMADJA SOROS GYÖRGYÖT A MAGYAR KORMÁNY. TILTAKOZZUNK!
A peticio folytatódik
Semmi mást nem kívánok azoknak, akik kifundálták ezt a gusztustalan gyűlöletkampányt, úgy Soros György, mint a menekültek (és direkt nem használom a kormány által rájuk aggatott migráns szót) ellen mint azt, hogy kerüljenek olyan helyzetbe, mint azok, akiknek háza, egzisztenciája, esetenként rokonsága odaveszett. Ugyanolyan elutasításban, gyűlöletben legyen részük, mint ezeknek a szerencsétleneknek.
Bár szerintem abból sem tanulnának...
mélységesen egyetértek, de sajnos a magyar sötétség ellen szinte lehetetlen harcolni, amelyet persze a Fidesz minden erővel igyekszik mélyíteni. Mindazonáltal szívesen aláírom újra a petíciót, ha van új változata. És mindenkinek ajánlom figyelmébe Umberto Eco A prágai temető című könyvét, amelyben gyönyörűen leírja, hogyan kell gyűlöletet kelteni az emberekben a zsidók ellen, ha el akarjuk terelni a figyelmüket másról. Baráti üdvözlettel: Szabó Mária
Re:
Bocs, nem ugyanaz, ez a petíció már elég régen elkezdődött....2017 júliusában...
"Ki szelet vet, vihart arat!" Elég a gyűlöletkeltésből!
NINCS (Soros terv)
HAZUGSÁG
Bár tudjuk, hogy hogy a választásokra vették megint elő Soros urat, a nagyobb gond a félelem -és gyűlöletkeltés fokozása. Le kell őket váltani -bármi áron!
Soros rengetegett tett Magyarországért. Megalakította a CEU-t, nagyon sok diáknak megadta a lehetöséget, hogy nagynevü külföldi egyetemeken tanulhasson! Mindig is védte Magyarországot, beleértve a magyar demokráciát, amely sajnos már igencsak hanyatlásban van.... én mélyen tisztelem a Soros úrat, ezért ezennel büszkén aláírom a peticiót!
Ami Mo-on történik lehet, hogy Isteni ítélet (vagy következmény) a holokauszt miatt
Nekem az az érzésem, hogy a gyűlölködés, nyomor és minden rossz eluralkodása Magyaroszágon Isteni ítélet vagy következmény a holokauszt miatt.
Tiltakozom!
Tiltakozom a magyar kormány és a kormányfô gyûlöletkampánya ellen!
De a humor, a nevetség tárgyává tevés segíthet.