ÁLLÍTSUK MEG SOROS GYÖRGYÖT és háttér embereit!

ÁLLÍTSUK MEG SOROS GYÖRGYÖT és háttér embereit! / Közlemények / KÖZLEMÉNY! / Hozzászólások

Beáta

#1 Három személy már azonosítva!

2017-06-09 10:08

Az egyik x faktoros személy Vincze Alíz Liza lehet. Ő indult az őszi X faktorban és pécsi. Elég furcsa egy lány.
A másik X faktoros Mitru Tímea lehet aki hörgős előadásával sokaknál főleg a katolikusoknál verte ki a biztosítékot.
A harmadik személy aki vélhetően a titogzatos összekötő lehet az Csík Renáta akiről Angol.info is írt a provokátor figyelőn. Tőle kitelik az ilyesmi!
Persze egyértelműen bizonyítani én sem tudom, de a leírtak rájuk illenek!

Béláim az Úrban!

#2 Ez csak is Egres Béla műve lehet

2017-06-11 13:27

Gratulálok Fruzsina! Ezt még Colombó is megirigyelné! 
Van erre bizonyítékod, vagy csak valamiféle kicsinyes gyűlölet böfögte ki belőled?
Csak nem téged tett lapátra az a túrajáró srác?
Tán csak nem téged cserélt le az az eszperantista srác valaki másra?

Te biztosan Egres Béla egyik embere lehetsz ahogyan Kaltenekker Anikó is! (aki nem ismerné guglizza be a nevét) - még az iwiwes időkben ő talált ki hasonló meséket azokról akik neki nem voltak szinpatikusak!
Egres Béla itt Pécsett terjeszt hasonlóakat főleg a középiskolásokról és az egyetemistákról akik mernek gondolkozni és nemet mondani a kormány hülyeségeire!

Ismered a juhász és a farkas mesélyét?
Ha nem, olvass utána! Addig kiabáltok farkast amíg az megérkezik, de akkor már senki sem fog mögöttetek állni!
Ha még is bekövetkezne a  Soros féle puccs és a Soros oldalára fogok állni- nem mintha annyira szeretném, de ezek után már csakazértis az ő oldalára állok és nem kérek tőle ezért semmit sem, csak azt, hogy téged, Orbánt és a haverjaitokat takarítson el a Föld színéről! 

Tudok arról is, hogy a menekültekre és Sorosra hivatkozva újra be akarjátok vezetni a katonai szolgálatot még a nők számára is!
Tudom, hogy mit művelt a Bélád egy éve Norvégiában Selma Holgerssonnal! 
Ez itt nem fog bejönni- ha még is akkor én a Magyar Amazon Szövetséghez fogok bevonulni, hisz nő vagyok- és nem utolsó sorban a nőket szeretem!

Elsőként mint amazon terrorista a felcsúti kisvasutat és az óbarokki kerti vasutat fogom felrobbantani -amolyan vadnyugati stílusban. Bízom benne, hogy te is és a drága Bélád is rajta lesztek.

Sok boldogságot a frigyetekhez-egyértelmű, hogy szeretők vagytok!

Várady Napsugár - Pécsvárad!

Zsuzsanna

#3 Egy egy összeesküvés!

2017-06-13 05:20

Gratulálok Fruzsina!
Ennél jobb összeesküvésről még nem olvastam. A rossz az egészben az, hogy ezt a jobboldali sajtó is benyeli. Minen ami nem Orbán és bandájának befolyása alatt van az egyből Soros, Gyurcsány meg a szabad kőművesek?
Szerintem menj orvoshoz és kezeltessed magad Egres Bélával együtt!
Jól ismerem a barátodat- Pécs díszlelkű polgára- az élő fába is beleköt. Van egy túrajáró házaspár, évek óta zaklatja őket, hogy miért azt én sem tudom. Szatírkodni is szokott a Mecsekben- persze soha nem kapják el!
Egy éve azzal dicsekszik, hogy ő érte el, hogy vezessék be a Skandináv országokban a kötelező katonai szolgálatot a nők számára és, hogy a közbenjárására nyírtak kopaszra egy fiatal metál énekesnőt a sorozáson!

Béla és Fruzsina, ti betegek vagytok, nem kicsit, NAGYON!!!!!!

Csongrádi Eszter

#4 Ez a lány biztosan Kemény Zsófi!

2017-06-28 12:08

Nem tudom, hogy most hol él és hol született, de most jelent meg egy könyve ami pont arról szól, hogy felkelés tör ki budapesten. Persze Orbán Viktor benne a rosszfiú és a Soros által pénzelt forradalmárok a jófiúk.
Két évig egy utcában laktam vele és voltak közös ismerőseink.

2014 előtti diák lázadások egyik főszereplője volt a KIHA-t szervezte. Nagy szarkeverő, minden második este részegen ordítozva jött haza az utcán, fiúkkal és lányokkal is tart fenn kapcsolatot (mindenki érti ugye mire gondolok) és persze úgy kritizálja a jelenlegi garnitúrát, hogy ez adott neki érettségit, diplomát és jó fizető lehetőségeket! 

A petícióban leírt vádak pot Kemény Zsófira illenek!Tuti ő a titkos Soros ügynök!!!

Kaltenekker Anikó

#5 TTT

2017-06-28 12:16

A Teljesítménytúrázók Társasága pont beleillik a képbe! Elvileg ők természetvédők, de valahányszor teljesítménytúrát szerveznek a Pilisben az megtellik szeméttel, hangoskodó emberekkel akik aztán a falunkban isszák magukat részegre. Volt, hogy családostul kirándultam és belefutottunk egy ilyen teljesítménytúrába. Finoman megkértek minket, hogy ne menjünk azokon az utakon ahol a verseny zajlik! Úgy kezelik az erdőket mintha az övék lenne. Egy egy nevezésért elkérnek  vagy ezer forintot persze számlát nem adnak- aztán meg lehet nézni hogy néz ki utánuk az erdő! 
Vajon mennyi pénzhez jutnak így és az mire megy el! 
Jakab Annamária és Kimmel Péter Ebola a főszervezője az egésznek!
Arról nem is beszélve, hogy más túramozgalmakat meg elnyomnak! Remélem felszámolják az egész szervezetet és valami állami sport egyesület lép a helyükbe. 

Egres Béla

#6 Re: Ez a lány biztosan Kemény Zsófi!

2017-06-28 13:51

#4: Csongrádi Eszter - Ez a lány biztosan Kemény Zsófi! 

Ez a lány egy egyszerű uszító! Börtönben lenne a helye, de nem ő a főkolompos! Sőt lehet ezt a könyvet sem ő írta hanem egy másik Zsófia nevű lány aki viszont valóban pécsi, aikidózik és férjével együtt teljesítménytúráznak és emellett novellákat is ír! Őróla szól ez a petíciós oldal is, de nevet nem mondok!
A másik Csík Renáta aki három éve elbukta az angol érettségit és oriási balhét csapott! A provokátor figyelőn többször is írtak már róla.


Anonymous

#7

2017-08-05 02:19

legszívesebben kinevetnélek de tudom a fogyatékosokat nem illik.
Soros György (Gyurka)

#8 informationen aus ficken mit George Soros

2017-08-05 11:09

Kaltenekker Anikónak üzenem, hogy ha gondolja, pöröghet a farkamon, és akkor talán nem fog egy baszatlan ribi módjára rinyálni, ez vonatkozik a petíció írójára is. Hiába az enyém, attól még fasz! Hívjátok az 1-800-SOROS-COCK számot


Vendég

#9

2017-09-22 08:38

Ne haragudj, de ennyi marhaságot már rég nem olvastam.
Vámos Edina

#10 Látom sokaknak van itt humora!

2017-10-06 05:56

Számolják fel országosan a buliközpontokat

Budapesten az Auróráról már bebizonyosodott, hogy soros érdekeltsége!
A romkocsmák és buliközpontok tele vannak balos libsikkel akik szarnak mindenre.
Van összefüggés a petíciós oldal mondanivalójában! A bulinegyedek is ebbe a sorba tartoznak, de Isten tudja, hogy miért a soros ellen küzdő kormánypártiak egy része ellenzi a buli negyedek felszámolását, pedig az már bebizonyosodott, hogy semmi hasznot nem termelnek- max a sorosnak. A helyi lakóknak és önkormányzatoknak csak a baja van vele!

Egres Béla

#11 Re: Látom sokaknak van itt humora!

2017-10-06 10:13

#10: Vámos Edina - Látom sokaknak van itt humora! 

 Ez az az oldal amit még hozzá kell a listához feltétlenül csapni! Itt edződnek Soros fiataljai:

Számolják fel országosan a buliközpontokat

 

Nem szórakozásra van szükségünk, hanem dolgos emberekre akik hazánk jóhírét és gazdagságát gyarapítják! 

Páll Ferenc

#12 A TTT-t fel kell számolni!

2018-03-01 13:13

A TTT számora is ismerős! Töketlen fiatalok és plázacicák gyülekezete akik végighánnyák az erdőket majd szatíros történeteket írnak a hírportáloknak- így próbálják magukat népszerüsíteni és a minennapos tesi alól felmentetni. Mikor egyszer írtam, hogy szatírral futottam össze egy túrájukon, kiröhögtek! Majd aztán rólam kezdték el terjeszteni, hogy szatír vagyok. Ők a nagy természetvédők és a sportemberek. A Teljesítmény túra szabadon facebook oldalát egy ideje nem lehet használni!

Ez kell a mai fiatalságnak:

Az erkölcsös élet törvényi szabályozásáért!

Meg ez: 

Számolják fel országosan a buliközpontokat

Mert a TTT-sek egy egy hétvégi túra után ide járnak bulizni aztán meg végig fossák az utcákat. Ennek véget kell vetni. A fiatalokat meg kell nevelni, a TTT-t fel kell számolni, vagy normális vezetőséget az élére állítani. A Teljesítménytúra szabadon vezetősége pont alkalmas is lenne, de ők korrekt emberek ezért esélyük sincs, hogy kitúrják a TTT jelenlegi vezetőségét!

Valaki

#13

2018-03-01 18:18

A petíció szerzőinek: jogtalanul vádolni valakiket nem szép dolog, nehogy feljelentés legyen a vége.

Csak egy jó tanács.