A Kúria szervezzen devizahiteles konferenciát (2016 tavaszán) - 2016 ŐSZÉN !!!

A Kúria szervezzen devizahiteles konferenciát (2016 tavaszán) - 2016 ŐSZÉN !!! / Közlemények / nem lesz sajnos konferencia / Hozzászólások


Vendég

#1

2017-01-18 19:51

Elveszi az energiát a bankárok seggének nyalása.

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2017-01-19 07:04



Vendég

#3

2017-01-19 09:39

"...a témakörben érdekelt jogászi körökből minden igyekezetem ellenére nem sikerült kellő színvonalú jogász szakmai előadókat felkérnem..."

Kérjük csak ki, hogy kiket keresett meg. Küldje el ezen megkeresések (levél vagy email) másolatát. Itt pedig publikáljuk azt, ha kérhetem.
Lehet, hogy csak ezt állítja, de nem is kért fel senkit, csak az időt húzta, majd tesz egy ilyen ködös, zavaros kijelentést. Nem tudjuk... De jó ezeknek utánajárni, már csak azért is, mert ha igaz, amit állít, akkor legalábbb levonhatjuk a következtetést, ez az út nem járható, mert az érintett jogász-társadalom nem ezt választotta. Nincs ezzel baj, csak lássunk tisztán.

Ezért, kérem szépen tessék alátámasztani ezt a fenti, idézett állítást, publikálni a megkeresést (azok számát, hogy mennyi ügyvédhez juttatta el, stb, stb)

Ezen kívül miért is nevezi ki magát önként annak eldöntésére, hogy melyik jogásznak milyen a színvonala?!

Vendég

#4

2017-01-19 09:51

Ez szégyen a Magyar Jogász Egyletre és a kúriára nézve.
Több,mint elképesztő,hogy az ezerszer bizonyított törvénysértések nem zavarják őket.

Vendég

#5 Re: 3.számú hozzászólónak!

2017-01-19 10:00

#3: -  

 A véleményével egyetértek.Igen,bizonyítsa be Sárközi Tamás,hogy kikkel konzultált,miért nem indokolta meg nekik,hogy itt súlyos törvénysértések miatt elengedhetetlen az egyeztetés,ami már sok éve aktuális!

Ezt viszont nem fogadom el,amit Ön írt:"Nincs ezzel baj, csak lássunk tisztán."

Baj van bizony ezzel,nem is kis baj!!!Erkölcsi,jogi,szakmai baj!

Sárközi és a megkérdezettek,akiknek a nevét ki kell kérni,mindenképpen felelősek a kialakult helyzetért,mert nem állnak ki a visszaható törvények ellen,amelyekkel az állam beleavatkozott a magánjogi bank-hitelfelvevő közötti jogviszonyba és így gyakorlatilag a bankok érdekei,a rablóhitelezés mellett foglaltak állást.