Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt


Vendég

#5776

2011-11-27 11:12

Tisztelt fórumozók.
Kihagyás után oklovasom újra az oldalt és nem meglepve látom, hogy ez a félkegyelmű irányítja, Ti meg lelkesen leveleztek vele. Miért van erre valakinek szüksége?
kellett ez nekünk ???

#5777 a fidesz bóvliba tette a hazánkat !!!

2011-11-27 12:28

Nem irányít ez a senki semmit, ahhoz ő nyaktól felfelé "vékonka", mint kenyéradói.

Vendég

#5778 Re:

2011-11-27 13:25

#5776: -  

 Teljesen igazad van, nem szabadna vele semmilyen gépi kontaktusba sem kerülni, de az embert, engem legalábbis mélységesen felháborít, hogy egy ilyen agyament senki belerondítson mindenbe, mert élete egyetlen öröme. Ha meg pénzt kap érte, akkor külön meg van a véleményem róla. Ez az embernek indult senki hű tükörképe a jobboldal letaglózó, két könyökkel, hat lábbal mindent sárba tipró politikájának, mi pedig ez ellen megpróbálunk a magunk eszközeivel tiltakozni. Most viszont ki is szállok, mert minden bizonnyal elkezdődik a mai napra betervezett büdöskomcsizás. Szégyen, hogy nekem kell meghátrálni ilyen gazemberek miatt.


Vendég

#5779 A hitelminősítők alkonya

2011-11-27 14:52

"Rájár a rúd a hiteltelen hitelminősítőkre
Szigorú új szabályokat javasolt az Európai Bizottság kedden a hitelminősítő intézetekre vonatkozóan."

"Több forrásból származó adatok független értékelésén alapuló rendszerrel váltaná fel a nagy amerikai hitelminősítők egyeduralmát Európában Christine Lagarde francia pénzügyminiszter."

"A három nagy hitelminősítő szétdarabolására hívott fel az EU igazságügyi biztosa, Vivian Reding annak érdekében, hogy letörjék a Moody's-Fitch-S&P hármastól való függést. A másik lehetőség Reding szerint, hogy új, európai és ázsiai intézeteket hoznak létre - közölte a Die Welt német lap"

"A három nagy hitelminősítő cég (a Moody’s, a Fitch és a Standard & Poor’s) sokak szerint nyakig benne volt a 2008-as krízis kialakulásában és az eurózóna bajainak elmélyülésében is. A Der Spiegel magazin a minősítők világába enged bepillantást.


Moritz Krämerről, a Sandard & Poors európai államadósságokat minősítő részlegének fejéről a munkájával összefüggésben úgy beszélnek, hogy „nagyon veszélyes” és „parázsló” figura, egyike azoknak a „halálos embereknek”, akik „destabilizálták egész Európát” – olvasható a Der Spiegel cikkében. Sokak meggyőződése, hogy kollégáival együtt hozzájárult a görög, portugál és ír államkötvények bóvlivá süllyesztéséhez, így ezen országoknak sokkal nehezebb a finanszírozásukhoz szükséges további kölcsönökhöz jutni."

"Amerikai keselyűk keringenek Európa felett

Van olyan elemező, aki úgy véli, hogy az amerikai bankok haszonélvezői lennének egy európai pénzügyi összeomlásnak.
A Fitch éppen ellenkezően látta ezt a héten.Az amerikai pénzintézetek nem vesztesei, hanem nyertesei lennének egy európai bankválságnak - állítja Rick Bove, a Rochdale Securities pénzügyi szolgáltató cég elnökhelyettese. A szakértő ezzel reagált a Fitch szerdai jelentésére, amelyben a hitelminősítő arra figyelmeztetett, hogy komoly csapást mérne az amerikai bankokra, ha az eurózó egy vagy több állama fizetésképtelenné válna, s így nem tudná visszavásárolni kötvényeit. A Fitch szerint ennek az a magyarázata, hogy a tengerentúli pénzintézetek kezében is jelentős európai államkötvény-állomány van.
Bove két érvvel támasztja alá álláspontját. Az egyik szerint az amerikai bankok kevés európai pénzintézeti kötvényt tartanak a kezükben, a másik szerint a bizonytalan helyzetű európai pénzintézetek helyett részben amerikai bankokkal keresnének kapcsolatot az ügyfeleik. Szerinte az európai pénzügyi szektor jövője kétséges lehet, ám az, hogy bajainak a szektor Európán kívüli szereplői a haszonélvezői, az nem.
Az európai kitettséggel összefüggésben a Fifth Third Bancorp példáját hozza fel például. Ez a bank kevesebb mint 500 millió dollár értékű állampapírt tart 78,2 milliárd dolláros hitelportfóliójában. Ugyanakkor részvényeinek ára - akárcsak a többi amerikai pénzintézet papírjaié - minden Európából érkező rossz hírre csökken.
A pánik igazságtalan
A részvények ugyan esnek az európai pánik hatására, de ettől még ez a bank nem európai pénzintézet, hanem amerikai, amelynek hazai piacán kell helyt állnia. Ezért elvárható lenne, hogy piaci értékét amerikai teljesítménye alapján ítéljék meg a befektetők, ami a gazdaság lassulása ellenére sem rossz - véli Bove.
További példaként a PNC Financial pénzintézetet említi. Véleménye szerint nem korrekt, hogy e bank piaci értéke az európai helyzet miatt nyomott, és úgy véli, biztosan hasznot húz majd az öreg kontinens bajaiból.
Ha a Toyota bukik, a GM szárnyal
Bove a befektetőknek küldött e-mailjében az autógyártók helyzetét említette példaként, nevezetesen azt, milyen hatással jár a Toyota idei szenvedése az amerikai autógyártókra. A márciusi japán földrengés miatt ellátási nehézségekkel küszködő japán autógyártók bajából egyértelműen hasznot húznak versenytársaik.
Az európai bankok részben vagyonuk, eszközeik egy részének eladásával javítják tőkemegfelelési mutatójukat - azaz a nevezőt csökkentik a tőketartalék/saját tőke hányadosban -, ami a külföldi, köztük az amerikai bankok malmára hajtja a vizet. Ezek lesznek ugyanis a vevők az ilyen üzletekben. Bove szerint ezért az amerikai bankok befektetőknek egyáltalán nem kell tartaniuk az európai bankválság hatásaitól."


Na, akkor most csak ennyit a bóvlizó vinnyogásotokról, ti hihetetlenül visszataszító, aljas büdöskomcsi férgek!
Ezért minősítették le - a makrogazdasági adatok alapján indokolatlanul - Magyarország hitelképességét múlt csütörtökön.

Igazán jól jellemez benneteket, büdöskomcsi tetvek, hogy ti ezen ujjongtok, förtelmes büdöskomcsi csürhe...

Vendég

#5780 Re: A hitelminősítők alkonya

2011-11-27 19:13

#5779: - A hitelminősítők alkonya 

 Győztél, BAROm.

Győztél? BAROM!

Nem, csak hiszed. Okso enged, szamár szenved. Az 5 éves unokám már tudja. Te még/már nem. Szenvedj magadban.


Vendég

#5781 Re: Re: A hitelminősítők alkonya

2011-11-27 20:01

#5780: - Re: A hitelminősítők alkonya

Szenvedjetek ti, undorító büdöskomcsi férgek! :)

Ja, szeretek győzni. :))


Vendég

#5782 Jövő évi adótörvények

2011-11-27 20:55

Durván 450 milliárd forintot vesz ki az emberek zsebéből és a cégek kasszájából a 2012-es adócsomag, amelyet a hétfői zárószavazáson szentesített a parlament.

- A számos apró és néhány nagyobb adóemelés mellett egy-két ponton tehercsökkentést is tartalmazó 2012-es adóváltoztatások közül a legfájdalmasabb és mindenkit sújtó lépés az áfakulcs 25-ről 27 százalékra emelése lesz.. Ezzel az Európai Unióban nálunk lesz a legmagasabb az áfa, és világviszonylatban is dobogós helyezést ér a 27 százalék. (Dzsibutiban 33, St. Lucia szigetén 40 százalékos az adómérték.) A jövő évi adócsomagtól remélt pluszbevétel egyharmadát, 150 milliárd forintot ez a lépés adja.
- A boltban a chipsadó miatt is drágul néhány termék. A szörpöket, koncentrátumokat, sűrítményeket, lekvárokat chipsadóval sújtják.


- Önmagukban az adóváltozások miatt sok munkavállaló rosszabbul jár. Ha nem emelik a bruttó béreket a cégek, akkor a dolgozók nagy része kevesebb pénzt visz haza, mint idén. Az adójóváírás megszüntetésével az átlagbér alattiak rosszul járnak.
- Megemelik az egészségbiztosítási járulékot, ez mindenkit egyformán érint.
- A gépjárműszerzési illeték is többe kerül majd a mostanihoz képest (a kocsi teljesítménye és a kora határozza meg az illeték mértékét, nem pedig a motor hengerűrtartalma, ennek keretében drágul az átírás), és egy új adót, a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás díjának 30 százalékára rúgó baleseti adót is fizetnie kell.
- A vállalkozói szférát a kikényszerített, de csak részben kompenzált béremelés és az evakulcs emelése mellett, a 40 milliárd forintos pluszterhet jelentő termékdíj-emelés, a veszteségelhatárolás szigorításától remélt 30 milliárdos költségvetési bevételtöbblet és a 20 milliárdos cégautóadó-emelés is sújtja.

Az adóváltoztatások között néhány tehermérséklő pontot is találhatunk. Az importautók regisztrációs adója a mostaninak a felére, ötödére csökken, A lízingelt gépjárművek után le lehet majd vonni az áfát, amire az EU kötelezi Magyarországot.


Tehernövelő lépések
- a kedvezményesen adózó béren kívüli juttatások után 10 százalékos egészségügyi hozzájárulás bevezetése;
- kikerül a kedvezményesen adózó béren kívüli juttatások köréből az internetszolgáltatás munkáltató által megtérített díja;
- a termőfölddel spekulálókra 48 százalékos személyi jövedelemadó kivetése;
- bírósági és más tételes illetékek emelése;
- egyéni és társas vállalkozók egészségbiztosítási járulékának alapja a minimálbér másfélszerese lesz a minimálbér helyett
- a kiegészítő tevékenységet folytató vállalkozók egészségügyi szolgáltatási járuléka havi 5100 forintról 6390 forintra nő;
- a fuvarozóknak a gázolaj után járó jövedékiadó-kedvezmény literenként 19,5 forintról 17 forintra esik;
- az adóbírságok emelkednek, az adóhatóság jobban figyelemmel követi a nem tiszta múltú adózók cégalapítását;
- 25 százalékos pornóadó bevezetése;
- a kommunális adó 12 ezerről 17 ezer forintra nőhet éves szinten;
- a bioetanol jövedéki adója literenként 40-ről 70 forintra nő.


Teherkönnyítő lépések
- 300 ezerről 450 ezer forintra nő a kedvezményesen adózó, a Széchenyi Pihenő Kártyára utalt jövedelem ;
- a házi sör- és pezsgőkészítés évi 1000 literig adómentes lesz;
- a végtörlesztéshez a cég által a munkavállalónak adott támogatás, kölcsön adómentes lesz.

FIDESZ = BÓVLI KATEGÓRIA !!!

#5783 Re: Re: Re: A KOMCSIZÓ ALKONYA = FIDESZ ALKONYA

2011-11-27 22:47

#5781: - Re: Re:   GYURCSÁNY A NAGY Ő !!!  TEHÁT  RAGOZZUNK:

ÉN SZERETEK, Ő SZERET, TE PEDIG SZERETNÉL GYŐZNI !!!

GAME OVER !!!

#5784 Re: A "BÓVLI FIDESZ" B Ó V L I J A !!!

2011-11-28 00:05

#5777: kellett ez nekünk ??? - a fidesz bóvliba tette a hazánkat !!!

HÜLYÉNEK NÉZIK A VILÁGOT,  AZ ORSZÁGOT ÚGYSZINTÉN,  - HOLOTT AZ EGÉSZ BANDÁJUK EGY ÓTVAR  KRETÉN !!!


Vendég

#5785 Re: Re: Re: Re: A büdöskomcsi férgek vége

2011-11-28 00:43

#5783:

Nem csak szeretnék, hanem fogok is,  te förtelmes és rendkívül undorító, nagyon ocsmány büdöskomcsi féreg. :)


Vendég

#5787 Elsöprő Fidesz-győzelem Budán

2011-11-28 02:22

Láng Zsolt, a Fidesz-KDNP jelöltje nyerte a II. kerületi időközi országgyűlési választást a szavazatok 58,45 százalékával. A második helyen Lévai Katalin, az MSZP jelöltje végzett a voksok 30,55 százalékával. Karácsony Gergely LMP-s politikus a harmadik (6,45 százalék), Bodor Zoltán, a Jobbik aspiránsa a negyedik (3,75 százalék), míg Kovácsics Ádám, a Jólét és Szabadság jelöltje az ötödik helyen zárt (0,79 százalék).

:)
FOG EZ MENNI......

#5788 Re: Fidesz-győzelem Budán

2011-11-28 04:00

#5787: - L E J T M E N E T...

HURRÁ,  MÁR CSAK  A  34 %  ELSÖPRŐ   58 %-a  SZAVAZOTT A BÓVLIS-FITYIRE !!!

fogyik a fidesz-kdnp

#5789 kikapott a fidesz-kdnp-bóvli

2011-11-28 11:43

kikapott a fityeszes a bakonyi Nagyesztergáron megtartott önk.időközi választáson.... az 1225 fős településen a mintegy 1009 választásra jogosult 42 %-a vett részt... télleg fog ez menni, ahogy kicsit többen elmennek...


Vendég

#5790 Re: Elsöprő Fidesz-győzelem Budán

2011-11-28 12:23

#5787: - Elsöprő Fidesz-győzelem Budán

Fidesz: majdnem 60%

Undorító büdöskomcsi férgek:  30%

:D :D :D


Vendég

#5791 Re: Gyurcsány büdöskomcsi féreg bojkottálni akarja a választást :D

2011-11-28 12:25

#5786: - Gyurcsány büdöskomcsi féreg bojkottálni akarja a választást :D

Vajon hogy tudja majd a börtönből bojkottálnil a büdöskomcsi féreg a 2014-es választást? :D


Vendég

#5792 A nagyesztergári választás

2011-11-28 12:49

Szelthofferné Németh Ilona független jelöltet, a település korábbi vezetőjét választották meg ismét polgármesterré vasárnap a Veszprém megyei Nagyesztergáron – közölte Szafner József körjegyző, a helyi választási iroda vezetője. A 14 független jelölt közül megválasztották a 6 önkormányzati képviselőt is.

A győztes 216 szavazatot kapott, míg a második helyre került Janni Bélára, a Fidesz-KDNP jelöltjére 178-an, a harmadik helyezett, függetlenként indult Bittmann Máriára pedig 23-an voksoltak.

A névjegyzéken szereplő 1009 választópolgár közül 420-an mentek el szavazni (három szavazat érvénytelen volt), ami 41,6 százalékos részvételi arányt jelent.

A bakonyi községben azért kellett időközi választást tartani, mert a képviselő-testület augusztus végén feloszlatta magát.

#5789:

MSZP-s  büdöskomcsi féregnek nem sikerült indulnia sem ebben a falucskában.


Vendég

#5793 Végre többségben vannak a foglalkoztatottak

2011-11-28 13:25

A 15-74 év közötti foglalkoztatottak száma az előző időszakihoz képest gyorsuló ütemben nőtt (1,04 százalék). A foglalkoztatottak száma e korcsoportban 40 ezer fővel emelkedett, az egy évvel ezelőtti 3 millió 823 ezerről 3 millió 863 ezer főre, így a foglalkoztatási ráta 50,35 százalékra nőtt. A 15-64 évesek körében a foglalkoztatottak száma az egy évvel ezelőtti 3 millió 792 ezerről 3 millió 828 ezerre, 36 ezer fővel bővült, 56,6 százalékra emelve a foglalkoztatási rátát. Ezzel csaknem hároméves csúcspontra kerül a foglalkoztatottsági ráta e korcsoportban.

A KSH legfrissebb munkaerő-piaci statisztikája alapján 15 hónapja emelkedik a foglalkoztatottak száma az előző év azonos időszakához viszonyítva. A 15-74 korcsoportban 1 százalékot meghaladó mértékben nőtt a foglalkoztatottak száma éves összehasonlításban, így a 15-74 év közöttiek esetében a foglalkoztatási ráta az előző év azonos időszakában mért 49,8 százalékról 50,3 százalékra emelkedett.

A 15-64 évesek körében közel 1 százalékkal emelkedett a foglalkoztatottak száma éves összehasonlításban. A foglalkoztatás nemek szerinti alakulását tekintve a férfiak foglalkoztatási rátája az előző év azonos időszakához képest 0,9 százalékponttal, 62,1 százalékra nőtt, míg a nők rátája az eddigi stagnálás után 0,2 százalékos növekedést mutat (51,2 százalék). A férfiak foglalkoztatási aránya továbbra is jó, az úgynevezett legjobb foglalkoztatási korúak esetében (25-54) kiemelkedően magas, 80,5 százalékos a ráta értéke, a nők ebben a korcsoportban szintén jó teljesítményt nyújtanak 67,4 százalékos foglalkoztatási rátájukkal. A 15-64 éves férfi népességből 2 millió 67 ezren voltak foglalkoztatottak, 33 ezerrel többen, mint 2010 azonos időszakában, míg a nők esetében 3 ezer fővel nőtt a foglalkoztatottak száma, így jelenleg 1 millió 761 ezer fő a hivatalos statisztika. Folytatódott a gazdaságilag aktívak számának növekedése is. A 15-64 évesek körében 2010. augusztus-októberéhez képest 38 ezerrel többen jelentek meg a munkaerőpiacon, így az aktivitási ráta 62,9 százalékról 63,5 százalékra emelkedett.

EGY BAKONYI BETYÁR

#5794 Re : A FIDESZ BUKOTT AZ 1225 FŐS NAGYKÖZSÉGBEN !!!

2011-11-28 13:31

#5792: - A nagyesztergári választás

EZT IS ROSSZUL TUDOD...,  HÁTHA RÁJÖSSZ ????!!!!


Vendég

#5795 Re: Re : A FIDESZ BUKOTT AZ 1225 FŐS NAGYKÖZSÉGBEN !!!

2011-11-28 13:50

#5794: EGY BAKONYI BETYÁR - Re : A FIDESZ BUKOTT AZ 1225 FŐS NAGYKÖZSÉGBEN !!!  

 Kedves FÓRUMTÁRS!!

Mi a fenének harcolsz vele, nem érdemes, ne menj le állandóan a szintjére. Elnézést, ez így nem pontos, mert nem lementél a szintjére, csak elkezdessz vitázni, érvelni és ez az ő esetében felesleges.Ez élteti, nem érdemli meg, hogy válaszolj, engem meg a csodaszép időjárás éltet pillanatnyilag. 1 szál trikóban égetem a gazt a kertben. Gyere, segíts.

Légvonalban nem is vagy messze!


Vendég

#5796 Re: A nagyesztergári választás

2011-11-28 14:14

#5794: - A nagyesztergári választás

Mit tudok rosszul ezzel kapcsolatban,  te módfelett undorító büdöskomcsi féreg? :D  Mondjuk mégis indult volna valami MSZP-s büdöskomcsi patkány ebben a bakonyi falucskában, de elfelejtették említeni a hírben? :)

Lukrécia

#5797

2011-11-28 16:25

Hello, Szerénke!

Régen nem találkoztunk itt a fórumon, pedig nagy a vihar mostanában az ország háza táján. Gyülekeznek a viharfelhők, bár ma szikrázóan süt a nap.
Hiányollak, tegnap olvastam vissza az elmúlt napok beírásait, hát mit ne mondjak, semmi nem változott.
Képzeld el, hét végén vendégeim voltak. Ez önmagában nem is újság, még az sem, hogy ez a házaspár erősen FIDESZ-es kötődésű - volt. Igaz, még ma is oda voksolnának, de azt mondja a férj, hogy ma már kezdi elhinni azokat a dolgokat, amikre megpróbáltam én is rávilágítani. Ők azok a fajták, akik nem bigottak, lehet velük mindenről beszélgetni, egészséges vitákat folytatni, nem megy a barátság rovására. Szóval ebből azt akartam kihozni, hogy megmutattam nekik ezt a fórumot, kíváncsi voltam a véleméynükre. Hát volt nekik. A büdöskomcsizóst egy kézlegyintéssel elintézték, mondták, hogy egy nemnormális állat. Azt is mondták, hogy ezek miatt - is fog a FIDESZ népszerűsége nagyon rövid időn belül a béka hátsója alá menni.
Üdv.

Vendég

#5798 Re:

2011-11-28 16:38

#5797: Lukrécia -

Hát  már másfél éve tart ez a "nagyon rövid idő", te undorító büdöskomcsi féreg... Azóta hörögtök erről folyamatosan, büdöskomcsi patkányok...  :D  (Nem hívlak macskának, mert a macskákat szeretem)

Lukrécia

#5799 Re: Re:

2011-11-28 16:44

#5798: - Re:  

 Javíts ki, ha tévednék. Én nem hozzád beszéltem, te megint belemászol mások beszélgetésébe, te alávaló gennyláda.

Ne válaszolj, kiszállok, mint már oly sokszor. Életed legnagyobb győzelme legyen, te patkány, te rohadék.


Vendég

#5800 Re: Re: Re:

2011-11-28 17:09

#5799: Lukrécia - Re: Re:

Te undorító büdöskomcsi féreg. :)