Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

SZERÉNKE

#4976 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ALBERT FLÓRI NYUGODJON BÉKÉBEN !!!!!!

2011-11-07 03:06

#4975: -  LÁZÁR JÁNOS  FIDESZ-ARC SZERINT EGY EMBER ANNYT  ÉR, AMENNYI PÉNZE VAN....      EZ JELLEMZŐ A FIDESZRE, HISZ  AZÉRT LETT  A GAZDAGOK PÁRTJA.   POFFFÁTLAN, ARROGÁNS, ALJA NÉPSÉG,  AHOGY  ÍROD A KOMMENTEDBEN, NAGYON IS HELYTÁLLÓAN.   EZÉRT -HOZZÁD HASONLÓAN-  IGEN SOKAN VÉLEKEDNEK ÚGY,  AHOGY TE ,  AMI A SZAVAZÁST ILLETI.  AZT HISZEM,  A  KORMÁNYZÁSUKAT  ELQRTÁK   E G Y  É L E T R E,   MERT FEHÉR EMBER NEM FELEJT.   MÉG EGYSZER NEM IXELÜNK AZ ÖREGEDŐ  FIATAL,  DE DEMOKRATÁNAK ÉPPEN,  HOGY NEM NEVEZHETŐ,  HAZUGNAK ANNÁL INKÁBB,  GAZDAGOK PÁRTJA MELLÉ.  MEGBUKOTT A FIDESZ , MERT ANNYIT ÉR,  MINT LÁZÁR JÁNOS FRAKCIÓVEZETŐJÜK  ÓCSKA ÉS LENÉZŐ  DUMÁJA !!!  ÜDV.

Lukrécia

#4977 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ALBERT FLÓRI NYUGODJON BÉKÉBEN !!!!!!

2011-11-07 05:49


Vendég

#4978 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ALBERT FLÓRI NYUGODJON BÉKÉBEN !!!!!!

2011-11-07 09:57

#4975: - Még egyszer a büdös életben nem szavazok rájuk.

Te soha a büdös életben nem is szavaztál rájuk, te ócska büdöskomcsi féreg... :D :D

nem kérjük még egyszer a Fideszt

#4979 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ALBERT FLÓRI NYUGODJON BÉKÉBEN !!!!!!

2011-11-07 10:20

#4977: Lukrécia - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ALBERT FLÓRI NYUGODJON BÉKÉBEN !!!!!!

Na én sem szavaztan soha rájuk és nem is fogok. Szerencsére átláttam a szitán, hogy ezek milyen nagy pancserok és ezáltal  gátolják saját hazájuk fejlődését.  lásd: 4-es metro-építés leállítása, Nemzeti Színház -milliók ráköltése után- a prérire való kivitele....stb.,   csak úgy !!!!  A szüleim nyugdíjának megkurtítása, 36 és 41 évi munkaviszony, 3 gyermek felnevelése után. Apám sűrűn emlegeti is, hogy az mi pénz lett volna mára, persze az ő szintjükön.  Ezt nem kértem és nem is kérem még egyszer, de szüleim és gyermekeim sem . üdvözlettel: Sándor

Új arc
Vendég

#4980 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ALBERT FLÓRI NYUGODJON BÉKÉBEN !!!!!!

2011-11-07 10:25

#4979: nem kérjük még egyszer a Fideszt - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ALBERT FLÓRI NYUGODJON BÉKÉBEN !!!!!! 

 Kedves Sándor!

Mielőtt bekapcsolódtam ebbe a fórumba, néhány oldalt visszaolvastam, csak aztán írtam pár sort. Számomra nagyon furcsa, hogy adva van abszolut baloldali fórum, amelyben néhány ember eszmét cserél és akkor közéjük furakodik egy piaci légy, aki ordenáré módon belepiszkít és akkor az ember tehetetlen, mert el sem lehet hessegetni. Megvallom őszintén, bele szoktam nézni jobboldali fórumokba is, minden témára vevő vagyok és kíváncsi is a magam szintjén, de azokban nem látok soha az ellenoldalról semmiféle belepiszkálást. Ez a fórum is egy apró tükörképe annak, hogy milyen a bal - és a jobboldal mentalitása. Még ha találok is néha olyan intézkedést a jobboldalról (nem sűrűn történik meg), ami nekem tetszene, megjelenik egy ilyen antipatikus arc és tönkretesz egy pillanat alatt mindent. Üdvözlöm ismeretlenül is

jobbat vártam

#4981 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ALBERT FLÓRI NYUGODJON BÉKÉBEN !!!!!!

2011-11-07 10:46

#4980: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ALBERT FLÓRI NYUGODJON BÉKÉBEN !!!!!!

T. XY!  Én ritkán érek rá, mert egyenlőre még dolgozgatok és egyébként sem kenyerem az írás, nem ezt tanultam, én egy egyszerű szakmunkás vagyok, aki kényszerből lettem válalkozó vízvezetékszerelőként. Munkám nem sok van, de szerencsére feleségemnek is van munkája, így a gyerekeinket talán becsületben fel tudjuk nevelni.  A Fidesz számunkra egy unszimpatikus párt volt mindig is, a gyülölet ami árad belőlük, nagyon távoli tőlünk. Az, hogy új heppjük a gazdag réteg támogatása, az végképp meglepett és eltántorított, csak rosszat tudnék írni róluk, és bevallom, hogy ennél azért jobbat vártam, ha csak az igéreteiket tartom szemelőtt. Minden jót!

SZERÉNKE

#4982 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ALBERT FLÓRI NYUGODJON BÉKÉBEN !!!!!!

2011-11-07 11:15

#4977: Lukrécia - Re: Re:  LÁZÁR JÁNOS FIDESZ-VEZÉR SZERINT:     EGY EMBER ANNYIT ÉR, AMENNYI  A  PÉNZE !!!!

HELLO, LUKRÉCIA !!!  ÉN SEM SZAVAZTAM SOHA A FITYESZRE, MERT SOKAKKAL ELLENTÉTBEN, ENGEM NEM TUDTAK MEGVEZETNI.   BÁR NEM TETSZETT A GYURCSÁNY KORMÁNY TÚLZOTT PUHÁNYSÁGA SEM,  DE BELÁTTAM, HOGY A FITYISZ MINDENBEN GÁNCSOLTA ŐKET, KIFEJEZETTEN  ROMBOLÓ ELLENZÉKKÉNT KAPTÁK A KÖZFIZETÉSÜKET, AMIT POFFFÁTLANUL ZSEBRE IS VÁGTAK, NEM ÚGY, MINT BAJNAI-GYURCSÁNY,  AKIK  "INGYÉR" DOLGOZTAK.  MINDEGY,  HOGY KI MIT MOND, AZ ÉLET MÉGIS ENGEM IGAZOLT, AKI NEM IXELT A FITYÓRA ÉS NEM IS FOG SOHA. AMIT ŐK NEVEZNEK KORMÁNYZÁSNAK, AZ ORSZÁGUNK  "FÖLDBEDÖNGÖLÉSE" , A SZEGÉNY RÉTEG KIVÉGZÉSE, CSAK SZÉP LASSAN, MERT JÓ EMBEREK VOLTAK. SZÁZADSZOR IS: SZÉGYELLJÉK MAGUKAT !!!


Vendég

#4983 Ki szavazott a Fideszre?

2011-11-07 11:51

Én. Itt egyedül én szavaztam a Fideszre, természetesen. A "kiábrándult Fidesz-szavazót" alakító beírások csak büdöskomcsi szarzsákoktól származnak, akik soha nem szavaztak a Fideszre. :)   Mégis kinek próbáljátok itt  előadni ezt az ócska, régi fogást, büdöskomcsi férgek? :D  Én nem veszem be, saját magatoknak meg minek színészkedtek, nyomorult csürhe? :)))

Ami engem illet, alapvetően azóta is meg vagyok velük elégedve.  Egy dolog kivételével: az nem tetszik, hogy sajnos nem számolnak le elég gyorsan és elég keményen a büdöskomcsi férgekkel. Gyurcsányt például nem csak kihallgatni kellett volna már, hanem le is kellett volna tartóztani. Jó, jó, tudom... jogállami macerák... de akkor is...

pofffátlanok, mint a piaci légy

#4984 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ALBERT FLÓRI NYUGODJON BÉKÉBEN !!!!!!

2011-11-07 11:54

#4982: SZERÉNKE - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ALBERT FLÓRI NYUGODJON BÉKÉBEN !!!!!!

Tetszik a  lázár jános fidesz-vezér: egy ember annyit ér, amennyi a pénze c. véleménye. Bár ez az egész bandájukra jellemző, azért is merte kinyílvánitani a fidesz frakcóvezetője ezt a felemelő véleményét a magyar népről, hiszen a nép 80 %-a pénztelen.


Vendég

#4985

2011-11-07 12:00

#4979: nem kérjük még egyszer a Fideszt -

Te eddig sem kérted, büdöskomcsi féreg. :)

LÁZÁR JANI LÓVÉBAN MÉRI A ZEMBERT

#4986 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ALBERT FLÓRI NYUGODJON BÉKÉBEN !!!!!!

2011-11-07 12:34

#4984: pofffátlanok, mint a piaci légy - lázár jános egy- állatnak is kevés- kupac sz.r  !!!!!!

Lázár jani egy nagyképű kekk alak, aki NEM TISZTELI A NÉPET,  őszintén szólva még viktátoron is csodálkozom, hogy engedhette frakcióvezetőnek egy ilyen csóró kis országban  a szegényeket nagyívben lenéző tetűt.  Szegény Albert Flóri, ő bezzeg bárhol, bármilyen állásban ugyanilyen sokra vihette volna, olyan kíváló -nem csak futballista-, de igaz, nagybetűs EMBER  volt.

Lukrécia

#4987

2011-11-07 12:51

Szia, Szerénke!
Nem voltam gépközelben, más dolgaim akadtak. Látom, hét végén pihent az a csúszómászó, friss aggyal újra tombol. Pénteken Pesten leszek, szombaton utazom haza. Szívesen találkoznék vele, ha személyesen ismerném. Ellenállhatatlan vágyat érzek, hogy szemen köpjem. Ilyen emberek miatt tartunk ott, ahol tartunk, ők az ország szégyenei.

Szegény apám, nem él 11 éve, ő mesélte egyszer, aztán, ahogy öregedett, többször, hogy főiskolás korában úgy 1939 környékén sétáltak Graz főterén a magyar évfolyamtársaival. A grazi kereskedelmi akadémiát végezte éppen. Szóval sétáltak és belekeveredtek egy fasiszta tüntetésbe, Hitlert éltette több 1000 ember. A tömeg sodorta őket, nem tudtak kikeveredni. Előttük ment egy nagyon hangos, nagyon fasiszta pasi egy nagy darab házőrzővel, akin nem volt szájkosár. Apu évfolyamtársa egy hirtelen gondolattól vezérelve jól seggberúgta a kutyát, amelyik a váratlan eseménytől tiszta erőből az előtte menő szintén fasisztába beleharapott. Ök a rugás után megálltak, így kicsit hátrébb kerültek az eseményektől, így megúszták a nagyobb bajt. Hát én is szeretném a büdöskomcsizót egyszer így seggberúgni, de minimum képen törölni. Nem kicsit, nagyon.


Vendég

#4988 Re: Ki szavazott a Fideszre?

2011-11-07 12:56

Új arc
Vendég

#4989 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ALBERT FLÓRI NYUGODJON BÉKÉBEN !!!!!!

2011-11-07 12:58

#4986: LÁZÁR JANI LÓVÉBAN MÉRI A ZEMBERT - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ALBERT FLÓRI NYUGODJON BÉKÉBEN !!!!!! 

 Viktátor azért tette meg Lézer frakcióvezetőnek, mert kellenek mellé a megmondóemberek, a istenadta nép ne rá haragudjon, hanem az ilyen Lézer, Szíjgyártó, Tömjén, Navracsicska félékre.

Albertről: ő is köztudottan jobboldali ember volt, mégis megmaradt tisztességesnek, és ez nagy dolog. Nyugodjon békében.

SZERÉNKE

#4990 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ALBERT FLÓRI NYUGODJON BÉKÉBEN !!!!!!

2011-11-07 13:49

#4989: Új arc - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ALBERT FLÓRI NYUGODJON BÉKÉBEN !!!!!!

T. ÚJ ARC !!!  MINDANNYIAN MAGYARORSZÁG POLGÁRAI VAGYUNK,  ÉS ALBERT FLÓRI A MAGYAR FUTBALL CSÁSZÁRA.  ÉN IS HALLOTTAM RÓLA , HOGY A MAGÁNÉLETE IS PÉLDAMUTATÓ VOLT , ÉS NAGYSÁGA ELLENÉRE:  EGY VÉGTELENÜL SZERÉNY EMBER.    A JÓISTEN FOGADJA KEGYEIBE A LELKÉT !!!        VIKTÁTOR MEGMONDÓ EMBEREIRŐL PEDIG ANNYIT, HOGY AZT MONDJÁK MEG, AMIRE ENGEDÉLYT, NETÁN PARANCSOT KAPNAK, ÉS EZT MI PONTOSAN TUDJUK: EB - KUTYA !!!

SZERÉNKE

#4991 Re: LE A BÜDÖSFASISZTÁKKAL !!!

2011-11-07 13:56

#4987: Lukrécia -

MEGÉRTETTEM, TANULSÁGUL SZOLGÁL, A BÜDÖSFASISZTÁT A VÉREBÉVEL EGYÜTT A HOLDRA KELL RÚGNI.  BÁR A BLÖKI NEM TEHETETT RÓLA,  HOGY A GAZDÁJA IS EGY ÁLLAT VOLT,  A SAJNOS AZ,  HOGY  -KÖZTUDOTTAN-  A KUTYA  A GAZDÁJÁHOZ HASONUL, HÁT ITT NEM NAGYON KELLETT.


Vendég

#4992 Re: Re: Ki szavazott a Fideszre?

2011-11-07 14:11

#4988: - Re: Ki szavazott a Fideszre?

Szarházi büdöskomcsi féreg.

Lukrécia

#4993 Re: Re: LE A BÜDÖSFASISZTÁKKAL !!!

2011-11-07 15:04

#4991: SZERÉNKE - Re: LE A BÜDÖSFASISZTÁKKAL !!! 

 Szerénke, kisütött a nap, jó a kedvem. Küldök egy SMS-t az emilcímemmel.

ÉLJEN A BALOLDAL !!!

#4994 IGEN, EZ GYURCSÁNY FERENC PÁRTOLÓINAK FÓRUMA !!!

2011-11-07 15:22

AKI A FIDESZRE SZAVAZOTT ÉS RÁADÁSUL ELÉGEDETT AZZAL A KORMÁNYZÁSUKKAL, AMELLYEL A MAGYAR NÉP 80 %-ÁT NINCSTELEN, FÖLDÖNFUTÓ KUTYÁVÁ AKARJA TENNI, AZ MIT KERES EZEN A FÓRUMON, MIÉRT NEM ÁLL ÉS TART KI A GYURCSÁNY ÉS TSAI. FELELŐSSÉGRE VONÁSA... CÍMŰ PETÍCIÓ MELLETT.  IGAZ, HOGY A KUTYÁT SEM ÉRDEKLI, DE MÉGIS CSAK AZ ÖVÉKÉ. JA, ÉS A JOBBOLDALI FÓRUM MEGÁLMODÓJA, A FELELŐSSÉGRE VONÁS (NÁLA EGYBEN ÍRVA) SZÓT JAVÍTSA KI, MERT CSÍPI PAJA BÁCSI "ÁLAMFŐ" SZEMÉT, MOST, HOGY "ÁLAMFŐKÉNT" KAMPÁNYOL A SZÉP MAGYAR NYELVÉRT. (FŐLEG, AMIÓTA EGY SORBAN A FENTI KÉT SZARVASHIBÁT VÉTETTE.) EZT, VALAMIKOR HATVAN ÉVVEL EZELŐTT, ÁLTALÁNOS ISKOLÁS KORÁBAN KELLETT VOLNA TENNIE, DE LEGALÁBB MEGTANULNIA, HA KÖZTÁRSASÁGI BÁBELNÖKI AMBÍCIÓI VOLTAK.

eltúnt fidesz szavazók nyomában... egyet találtunk...

#4995 Re: Ki szavazott a Fideszre? kit érdekel, most ki szavazna ???

2011-11-07 15:48

#4983: - Ki szavazott a Fideszre? az már a múlt...., már csak téged látlak a nagyító alatt....!!!!

Pöcsi, te nagyot tévedsz, ha azt hiszed, hogy a Fidesz szavazói kitartottak a népnyúzók mellett. Te meg a kedvezményezettjeik, az a 20 %  gazdag, vagy módosabb réteg, legfeljebb.   Pöcsi, ez " vékonka leszen". Egyszer elárulhatnád, hogy melyik gazdaságpolitikai intézkedésük fogott meg,  és ha tudod,  oszd meg velünk,  hátha csak átsiklottunk felette ???!!!


Vendég

#4996 Re: IGEN, EZ GYURCSÁNY FERENC PÁRTOLÓINAK FÓRUMA !!!

2011-11-07 15:58

#4994: ÉLJEN A BALOLDAL !!! - IGEN, EZ GYURCSÁNY FERENC PÁRTOLÓINAK FÓRUMA !!!

Mint mondtam, nem vagyok teljesen elégedett, mert lassúnak, körülményesnek és puhának tartom a büdöskomcsi féreg kedvenceid agyagba taposását.

Ui: A magyar népet, a te büdöskomcsi féreg kedvenceid próbálták "nincstelen, földönfutó kutyává tenni", IMF-es segédlettel és felügyelettel.


Vendég

#4997 Re: Re: Ki szavazott a Fideszre? kit érdekel, most ki szavazna ???

2011-11-07 16:06

#4995: eltúnt fidesz szavazók nyomában... egyet találtunk... - Re: Ki szavazott a Fideszre? kit érdekel, most ki szavazna ???

 

Sasoljad a számokat, nyomorult büdöskomcsi féreg.

Pártválasztó szavazók körében az átlag  Fidesz: 39.5%,  MSZP: 16.2%

Az egyes cégekre lebontva:
Tárki     (10/27)     46 - 22    
Szonda Ipsos     (10/21) 47 - 24
Medián     (10/21)  47 - 24
Századvég (10/13) 51 - 19
Szonda Ipsos (09/30) 47 - 27


Vendég

#4998 Gyurcsányék a pofára esés küszöbén

2011-11-07 16:08

Csak fél év elteltével alakíthat frakciót az MSZP-ből távozó és a Demokratikus Koalíció (DK) színeiben politizáló tíz képviselő az alkotmányügyi bizottság állásfoglalása szerint.

 

A testület hétfőn 21 szavazattal – a kormánypárti és a jobbikos képviselők támogatásával – hozta meg döntését. A szocialista bizottsági tagok nem szavaztak, LMP-s képviselő nem vett részt az ülésen. Az érintett tíz – az állásfoglalás értelmében jelenleg tehát függetlennek tekintendő – képviselő az Országgyűlés állásfoglalását kérheti az ügyben.

 

Molnár Csaba, a Demokratikus Koalíció alelnöke – aki a frakcióalakításról október 23-án tájékoztatta Kövér Lászlót – a vitában azzal érvelt, hogy az alkotmányügyi bizottság korábbi gyakorlata különbséget tett a kilépő, illetve az új frakciót létrehozó képviselők között, és az utóbbiaknak nem kellett fél évre a függetlenek közé ülniük. Példaként a Magyar Demokrata Néppárt frakciójának 1996-os megalakulását hozta.

A vitában felszólaló kormánypárti politikusok viszont Mesterházy Attila MSZP-s frakcióvezető házelnöknek írt levelére hivatkozva vitatták az azonnali frakcióalakítás jogát. Hangsúlyozták, hogy a szocialista képviselőcsoport vezetője a tíz képviselő kilépéséről számolt be, a házvezetés pedig a frakcióvezetői bejelentések igazságtartalmát hagyományosan nem vizsgálja. A kilépő képviselőkre ugyanakkor féléves frakcióalakítási tilalom vonatkozik – érveltek.

ÉLJEN A BALOLDAL !!!

#4999 Re: Re: IGEN, EZ GYURCSÁNY FERENC PÁRTOLÓINAK FÓRUMA !!!

2011-11-07 16:20

#4996: - Re: IGEN, EZ GYURCSÁNY FERENC PÁRTOLÓINAK FÓRUMA !!!

Pöcsi, te nem tudod,  hogy mi a gazdaságpolitika ???  Ha mégis rájössz, írd meg, hogy melyik az a Fidesz intézkedései közül,  amely jó a népnek is,  ha úgy tetszik neked, vagy nekem ???


Vendég

#5000 Re: Re: Re: IGEN, EZ GYURCSÁNY FERENC PÁRTOLÓINAK FÓRUMA !!!

2011-11-07 16:29

#4999: ÉLJEN A BALOLDAL !!! - Re: Re: IGEN, EZ GYURCSÁNY FERENC PÁRTOLÓINAK FÓRUMA !!!

Csak annyiban érdekel engem, hogy neked mi a jó, hogy  lehetőség szerint minél rosszabb legyen neked, büdöskomcsi féreg.