Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Lukrécia

#4876 Re: LUKRÉCIÁNAK

2011-11-04 12:22

#4875: SZERÉNKE - LUKRÉCIÁNAK 

 Igen, most én jártam úgy, hogy írtam Neked egy hosszút és nem jelentette meg. Kénytelen voltam emlékezetből leírni még egyszer, ami persze nem lett ugyanaz, de a lényeg igen.

Mikor végez a töltőd, vagy otthon van?

L.

SZERÉNKE

#4877 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hódmezővásárhelyi polgármeste,r Lázár Jánosra válasz

2011-11-04 12:23

#4873: Lukrécia - Re: Re: Re: Re: Re: Hódmezővásárhelyi polgármeste,r Lázár Jánosra válasz

TUDOD, LUKRÉCIA, AZON IS ELGONDOLKODTAM, HOGY MIÉRT NEM A DEMJÁNT, VAGY A SZÁZ LEGGAZDAGABBAT TALÁLJÁK MEG SIMLIS, FÚRÓS  DUMÁJUKKAL ???  MERT....??   TÉLLEG NEM TUDOM.    EGY VALAMI LEHETSÉGES,  HOGY, GYURCSÁNYT, MINT POLITIKAI ELLENFELET -NEKIK PERSZE ELLENSÉG-, AKARJÁK LEJÁRATNI, ÉS  A " LÓVÉZÁS"  EHHEZ CSAK  EGY ESZKÖZ.  NEM AZ ÉRDEKLI ÜKET,  KINEK MENNYIJE VAN,  MERT NEKIK IS VAN - MÁR 8 ÉV KOPLALÁS UTÁN IS-,  HANEM, HOGY GYURCSÁNYNAK MENNYIJE VAN , MEG HOGYAN, MIÉRT ???  ORBÁN PAPA IS PRIVATIZÁLT NÉHÁNY LÓBÁNYÁT, MÉGIS KUSS VAN RÓLA.  MINDEN A GYURCSÁNY KÖRÜL FOROG !!!  NO, PERSZE,  ÉN NEM CSODÁLKOZOM RAJT,  HA VÉGIG NÉZEK A POLITIKUSI PALETTÁN.  DE AZ IS LEHET, HOGY ŐK SEM, HA TÜKÖRBE NÉZNEK ÉS CSINÁLTATNAK MELLÉ EGY TELJESKÖRŰ CT- VIZSGÁLATOT.

Lukrécia

#4878 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hódmezővásárhelyi polgármeste,r Lázár Jánosra válasz

2011-11-04 12:41

#4877: SZERÉNKE - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hódmezővásárhelyi polgármeste,r Lázár Jánosra válasz 

 Már megint dadogott. Felrobbanok. Vima néni küldheti csőpostán az új gépet.

Az természetes, hogy nem fogják Demjánt és Csányit bolygatni, ebben az esetben igaz, hogy ahol eszem oda nem sz...ok. Bár ezeknél semmi sem tuti, vannak annyira érdekemberek, hogy ha már valakire nincs szükség, egy gusztustalan mozdulattal el is távolítják, lásd anno Torgyán papa (aki tényleg szart sem ért, de ő juttatta ezeket először trónra). Képzeld el enélkül a támogatói kör nélkül mennyivel kevesebbjük lenne propagandára, reklámra, emberek megvásárlására, szájak betömésére, stb...

 

SZERÉNKE

#4879 Re: Re: Re: Re: Hódmezővásárhelyi polgármeste,r Lázár Jánosra válasz

2011-11-04 12:55

#4874: Lukrécia - Re: Re: Re: Hódmezővásárhelyi polgármeste,r Lázár Jánosra válasz

MILYEN IGAZAD VAN, LUKRÉCIA!  ÉN IS LEÍRTAM, NA NEM VETÉLKEDNI AKAROK , HOGY KEDVES, HUMOROS, KÖZVETLEN ÉS SÁRMOS FÉRFIÚ, AMIÉRT NEM CSODA, HA ELLENFELEI ÍRIGYLIK.   LÁSD: JOHN F. KENNEDY VÁLASZTÁSI KAMPÁNYÁT, JÓKÉPŰ, HUMOROS, ÉRTELMES ÉS GAZDAG,  NAGY DEMOKRATA REFORMER, IFJONCKÉNT IS GYŐZÖTT.  A KÖVETKEZŐNÉL PEDIG MÁR NEM BÍRT MAGÁVAL AZ ELLENSÉG ÉS SZOMORÚ VÉGE LETT, DE A MAI NAPIG IS A LEGNÉPSZERŰBB ELNÖKKÉNT TARTJÁK SZÁMON.  A KISFIÁT IS, EGÉSZEN A BALESETÉIG,  EGY BŰVÜLET ÖVEZTE, A MOZDULATAIT LESTE A FOTÓSOK HADA,  BÁRMIKOR ELNÖK LEHETETT VOLNA ÉS LETT IS VOLNA, MERT EGÉSZ AMERIKA IGÉNYE EZ VOLT. NEM MERT A NŐVÉRE NYÍLVÁNOS TEMETÉST SZERVEZNI, MERT VILÁGRASZÓLÓ CÉCÓ LETT VOLNA. EGYÉBKÉNT EGY TÜNDÉRI KISFIÚ VOLT, AKINEK GYÖNYÖRŰ SZÉP VOLT AZ ÉDESANYJA IS. NO, EZ MÁR MÚLTIDŐ, MI FOGLALKOZZUNK SAJÁT HAZÁNK LEGNAGYOBB DEMOKRATÁJÁVAL,  AKIT ÚGY HÍVNAK, HOGY  GYURCSÁNY FERENC, AZAZ GYF.!!!!!!!

SZERÉNKE

#4880 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hódmezővásárhelyi polgármeste,r Lázár Jánosra válasz

2011-11-04 12:57

Lukrécia

#4881 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hódmezővásárhelyi polgármeste,r Lázár Jánosra válasz

2011-11-04 13:07

#4880: SZERÉNKE - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hódmezővásárhelyi polgármeste,r Lázár Jánosra válasz 

 

Az tenne csak be!

Én most eltűnök egy rövid időre, mert jön a traktoros és felszántja a kert végét, ahol a jövő évi konyhakertemet csinálom. Csodálatos dolog, városi lányként a természetben tevékenykedni. Szoktam mondani, hogy másképp áll a kapa a kezemben, mint a helyieknek, de élvezem csinálni. Tanácsot mindenkitől kapok, aki nem bíja látni, hogy mit csinálok, és megjegyzést tesz, ráfázik, mert beinvitálom, mutassa meg, hogy kell, ha már megfogta a szerszámot, meg is csinálja, én meg mondom, hol a hiba. A FIDESZ-től tanultam. Persze ez itt humoros formában történik és az egész konykakert nem több 100 nm-nél, abban az éves mennyiség megterem. A sajátnál meg nincs finomabb.

SZERÉNKE

#4882 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hódmezővásárhelyi polgármeste,r Lázár Jánosra válasz

2011-11-04 13:16

DR. TORGYÁN

#4883 ORBÁN VIKTOR MONNNYON LE !!!

2011-11-04 13:27

ÉN VAGYOK A TORGYÁN PAPA ÉS ÉN IS AZT MONDOM, HOGY MONNNYON LE !!! ENGEM IS MEGVEZETETT, PEDIG ÉN VÓTAM A MÉRLEG NYELVE, NÉLKÜLEM MÁR AKKOR LEMONDHATOTT VOLNA. DE JOBB KÉSŐN, MINT SOHA:  MÉG  MA  SZALADJON ÉS MONNNYON LE !!!  LÁTOD, VIKTOR, ILYEN IS VAN !!!  NÉLKÜLEM EGY POLITIKAI NULLA VAGY,  MERT ÉN VOLTAM, VAGYOK ÉS LESZEK A MÉRLEG NYELVE ÉS A TE ÉLŐ LELKIISMERETED.  MERT  ÉN MÉGIS CSAK A RÓZSADOMBRÓL VÓTAM SZTÁRÜGYVÉDKÉNT  FÖLDMŰVELÉSÜGYI  MINISZTER,  MÍG TE EGY AL-FELCSUTI KŐBÁNYÁBÚL NEM LEHETSZ MINISZTERELNÖK,  HOGY NÉZEL KI A BÁRSONYSZÉKBEN ???  BIZTOSAN KIDOBATTAD A NAGYTÜKRÖT, MI ??? MAJD KÜLDÖK EGYET MIKULÁSRA, OSZT MEGLÁTOD MAGAD.  DE BÍZZÁL BENNEM, ÉN NEM TÁMADLAK HÁTBA, SZEMTŐL-SZEMBE: SZ.RUL NÉZEL KI, CSŐDBE VITTED A HAZÁMAT, MONNNYÁL LE !!!


Vendég

#4884 Hihetetlenül tűzálló és vastag a bőr a büdöskomcsik ocsmány pofáján

2011-11-04 13:33

"Kovács Tibor, a szocialisták egyik vezérszónoka arra szólította fel a kormányt, hogy vonja vissza a költségvetést és az azt megalapozó törvénymódosításokat. Szerinte ugyanis az előterjesztés az elmúlt évek „legbrutálisabb”, „legmegszorítóbb”, Magyarországot nyomorba döntő költségvetését próbálja megalapozni."

Puch László, az MSZP másik vezérszónoka azt mondta, hogy „ezt a fantaszta költségvetést” mindannyian meg fogjuk szenvedni"*

*Az nagyon jó lenne, hogy ha ezek a büdöskomcsi férgek tényleg szenvednének, mert azt nagyon megérdemelnék...


A Fidesz vezérszónoka válaszában hangsúlyozta: "minden alkalommal el kell mondani, hogy nem fehér lappal kezdett a mostani kormány, hanem egy nagyon terhes szocialista örökséggel. Mint mondta, a szocialisták most azt mondják, hogy a költségvetés nyomorba taszítja az országot, holott éppen az üt 1000 milliárdos lyukat a jövő évi költségvetésen, hogy 2008-ban a szocialista kormány az IMF-hez fordult. Nem tehetnek úgy, mintha a múlt ezzel a kormánnyal kezdődött volna, és nem lenne Magyarországon kívül gazdaságpolitikai környezet.
Ez a kormány időben és aktív módon reagált a válsághelyzetre*, a költségvetés feltárja a belső lehetőségeket a bürokrácia csökkentésével, takarékossági intézkedésekkel és az adócsalási kiskapuk bezárásával. A cél, hogy a kormány sikeres válságkezelést folytasson, és olyan állapotot idézzen elő, amely lehetővé teszi, hogy Magyarország felkapaszkodjon a válság utáni időkben megélénkülő gazdasághoz."

* Az MSZP kormányzati képességét látva, a vörösiszapkatasztrófától egyszerűen összeomlott volna az ország, ha még mindig a büdöskomcsik lettek volna hatalmon.
Hangsúlyozta: ez a kormány időben és aktív módon reagált a válsághelyzetre, a költségvetés feltárja a belső lehetőségeket a bürokrácia csökkentésével, takarékossági intézkedésekkel és az adócsalási kiskapuk bezárásával. A cél, hogy a kormány sikeres válságkezelést folytasson, és olyan állapotot idézzen elő, amely lehetővé teszi, hogy Magyarország felkapaszkodjon a válság utáni időkben megélénkülő gazdasághoz – tette hozzá a kormánypárti képviselő.

SZERÉNKE

#4885 A KÉT HÉT LETELT, 100 NAPOT PEDIG NEM KÉRT A FIDESZ

2011-11-04 14:19

AZ EZERMILLIÁRDOS LUKAT BETAPASZTHATNÁK AZ ELLOPOTT 3000 MILLIÁRD MAGÁNNYUGDÍJ MEGTAKARÍTÁSUNKBÓL, VAGY A 16 SZÁZALÉKOS ADÓKULCSUKKAL KITERMELT MÍNUSZ 507 MILLIÁRDBÓL, AMIT ZSEBRE VÁGTÁK, MINT GAZDAGOK, VALAMINT A BANKOKTÓL ÉS ÁRUHÁZLÁNCOKTÓL LEVÁGOTT TÖBB SZÁZMILLIÁRDBÓL. 2009-BEN A FIDESZ BEJELENTETTE, HOGY NINCS MÁS "GAZDASÁGPOLITIKAI KÖRNYEZET", NINCS VILÁGVÁLSÁG, MERT AZT A KÁRPÁT-MEDENCÉT KÖRÜLVEVŐ IGEN MAGAS HEGYLÁNCOLAT VISSZASZORÍTOTTA. NO, FENE, CSAK NEM MEGADTÁK MAGUKAT A HEGYLÁNCOK ??? ADTÁK A FRANCOT, EZEK QRTÁK EL AZT A CCA. 4000 MILLIÁRDOT. ŐK NEM SZENVEDIK MEG EZT A KÖLTSÉGVETÉST, MERT MIN. HÁROMNEGYED MILLIÓRA EMELTÉK SAJÁT FIZETÉSÜKET, VISSZAFIZETTÉK DEVIZA-ADÓSSÁGUKAT, LELKIISMERETÜK MEG NINCS. DE ERRE MÁR NAGYON NINCS IS SZŰKSÉG,  MERT ÉRIK A ROPOGÓS CSERESZNYE,  AZ A SANDA GYANÚNK..

Lukrécia
Vendég

#4886 Re: Hihetetlenül tűzálló és vastag a bőr a büdöskomcsik ocsmány pofáján

2011-11-04 14:30

#4884: - Hihetetlenül tűzálló és vastag a bőr a büdöskomcsik ocsmány pofáján 

 Szerénke, egy vaknyúl kapirgál az utca végében. Szereptévesztésben van, ugrálni már nem tud. Mint az eltévedt kutya, ugatja a holdat és arról papol, amit a FITYISZ-szemináriumon hallott. Megint nem érti, amit leír. Ha értené, nem írná le. Még mindig nem jutott el az agyáig, hogy a 8 év negatív ellenzéki magatartás 80 %-ban bűnös a 2010-re kialakult helyzetért, amit pedig rátettek a 1,5 év alatt, az meg is ásta a sírjukat.

Álmodozik arról, hogy mi lett, volna, ha az MSZP kormányzása alatt következik be a vörösiszapo katasztrófa. Ha az ő kormányzásuk alatt következett volna be, akkor pl. elszámolnának azzal a rengeteg adománnyal, pénzzel, amit a lakosság adott össze a károsultak megsegítésére. Abból éppen úgy, mint a Ft bedöntésekből valakik nagyon jól jártak és az egyik sem MSZP-s volt. A 100-as listán 37.helyen lévő Csipak Péter építési vállalkozó vállalta, hogy egy családnak felépíti 6 hét alatt a óz új házát, a FITYISZ-esek mondták, hogy kijelölik a személyt és adja oda a pénzt, mondta, hogy nem, ő épít és 6 hét múlva kulcsra készen átadta a családnak a házat, a katasztrófa után 2 hónappal. Ez természetesen egyeseknek nem tetszett, megtalálták az utat a cseszegetéséhez, aminek még nem tudni, mi lesz a végeredménye. Mindenesetre megint egy ember, aki szembe mert velük szállni és megint egys ember, akit mindenáron büntetni fognak ezért.

Ha Gyurcsány nem döngölte volna földbe a csúti géniuszt 2006-ban a TV vitában, akkor most más lenne a helyzet. De földbe döngölte és a géniusz nem felejt. Borzasztó dolog, amikor valaki csakis saját sértettségből akar revansot venni. Sok ilyet ismerünk, mind sértett, kishitű, gonosz emberek. Én alapból menekülök a fajtájuktól.

SZERÉNKE

#4887 Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2014-BEN ÓRIÁSI BALOLDALI GYŐZELEM LESZ, BIZONY...

2011-11-04 14:54

#4886: - Re: Hihetetlenül ÓCSKA TÁRSASÁG KORMÁNYOZ MAGYARORSZÁGON

LUKRÉCIA,  HÁROMSZOR VOLT ÁRVÍZ, LEGUTÓBB 2006-BAN.  MÉG ITT NÁLUNK IS,  AZ EGÉSZ RÓMAI PARTOT ELÖNTÖTTE. KI A FENE SEGÍTETTE AKKOR A BAJBA JUTOTTAKAT, TÁN A DALAI LÁMA ???  EGYÉBKÉNT MÉG MINDIG OTT TARTOK, HOGY KÉT HETET KÉRTEK, AZZAL, HOGY NEKIK NEM KELL 100 NAP.  AKKOR EZ MIT JELENT,  TÁN NEM TELT LE MÉG A KÉT HÉT, VAGY EZ KÓDOLTAN 100 ÉVET JELENT ???  NO, EZ NEKEM MAGAS,  MAJD FEJTSE MEG VALAMI LÁTNOK.

Lukrécia

#4888 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2014-BEN ÓRIÁSI BALOLDALI GYŐZELEM LESZ, BIZONY...

2011-11-04 14:59

#4887: SZERÉNKE - Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2014-BEN ÓRIÁSI BALOLDALI GYŐZELEM LESZ, BIZONY... 

 Ezt hívják náluk "ŐSZINTE BESZÉD"-nek. Ha a baloldal csinálná, utolsó, alávaló hazudozásnak hívnák. Nem akarok újra az Öszödi beszédre hivatkozni, ott is az fájt nekik, hogy végre valaki igazat mondott, hogy le akarta állítani a hazudozást, amit 15 éve minden kormány csinált. Ebből kiragadtak, összemontaroztak néhány mondatot és máris rákenték GyF-re a hazug jelzőt. Arra az emberre, aki egyedül igazat mondott. Persze, féltek attól, hogy velük szemben is kitudódnak dolgok.

SZERÉNKE

#4889 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2014-BEN ÓRIÁSI BALOLDALI GYŐZELEM LESZ, BIZONY...

2011-11-04 15:31

#4888: Lukrécia - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 2014-BEN ÓRIÁSI BALOLDALI GYŐZELEM LESZ, BIZONY...

KERESZTANYÁMÉKNAK TOKAJHEGYALJÁN AZÉRT LETT MŰÚTJUK A SZŐLŐJÜKHÖZ, MERT OTT VAN A ZORBÁNÉ IS . AZ EGÉSZ ORSZÁGBAN NEM ÉPÍTETTEK ÖSSZESEN ANNYI ÚTAT, MINT ODA.    AZ ERZSÉBET TÉRI KECÓM ELŐTTI GÖDÖR NÉVEN ELHÍRESÜLT GÖDÖR ÉVEKIG TÁTONGOTT,  MERT AZ ELŐZŐ NEMZETI IS A PRÉRIN VOLT, ÚGYE ?  TUDOD, OTT, AHOL A 6-OS MEGÁLL, SZEMBEN AZ EMKE CIGÁNYA ZENÉL...STB. A 4-ES METRO FÉLBEHAGYÁSA IS NAGYHÚZÁS VÓT.   EZEK LEHET, HOGY  NEM EGETRENGETŐ DOLGOK, DE VALAHOVA AZÉRT ÉPÍTENI KÖZUTAT, MERT OTT A SZŐLŐJE, HÁT...., MÁSRÉSZT PEDIG SOK KICSI SOKRA MEGY.....  MÁS: TUDOD, AZ A SZERENCSÉTLEN HORN GYULA,  2/3-DAL NEM ALKOTMÁNYOZOTT, HOGY AHHOZ 4/5 KELL, TEHÁT ELLENZÉK IS.  A NÉMETEKTŐL KAPOTT 500.000 MÁRKÁJÁBÓL ÉPÍTETT VILLÁT,  A III.KER-BEN.  PRÓBÁLTÁK KIKEZDENI, DE NEM JÖTT BE, MERT ELMESÉLTE NEKIK, HOGY A KÖNYVÉÉRT KAPOTT LÉBŐL ÉPÍKEZETT, 65 ÉVESEN. TUDOD, AZT HISZEM NINCS IS MIRŐL BESZÉLNI, EZEK OLYAN MÉLYEN VANNAK MÉG, HOGY TÉLLEG NEM ÉRIK FÖL MÉG A FSZT. 1-ET SEM.


Vendég

#4890 Re: Re: Hihetetlenül tűzálló és vastag a bőr a büdöskomcsik ocsmány pofáján

2011-11-04 15:35

#4886: Lukrécia - Re: Hihetetlenül tűzálló és vastag a bőr a büdöskomcsik ocsmány pofáján a 8 év negatív ellenzéki magatartás 80 %-ban bűnös a 2010-re kialakult helyzetért"

A NASA-nak nagy szüksége lenne annak a titkára, hogy mi teszi a hozzád hasonló, ocsmány büdöskomcsi férgek vastag pofáját ilyen hihetetlenül tűzállóra...

SZERÉNKE

#4891 EZ A BAROM EZEN GONDOLKODOTT EDDIG,

2011-11-04 15:40

AHELYETT, HOGY ODAFORDULT VOLNA GAZDÁJÁHOZ.

Vendég

#4892 Nem indítottak eljárást a büdöskomcsi féreg ellen

2011-11-04 16:14

Gyurcsány Ferenc az október 3-i gyanúsítotti kihallgatásakor tett becsületsértő kijelentést Keresztes Imrére, a Központi Nyomozó Fõügyészség vezetõjére. A büdöskomcsi féreg többek között esküszegéssel vádolta meg az ügyészeket, Keresztest pedig azzal gyanúsította, hogy egy kormánykitüntetésért cserébe elősegítette az ő meggyanúsítását.
Lukrécia

#4893 Re: EZ A BAROM EZEN GONDOLKODOTT EDDIG,

2011-11-04 16:21

#4891: SZERÉNKE - EZ A BAROM EZEN GONDOLKODOTT EDDIG, 

 Igen, kérdésedre igen a válaszom. Nem vagyunk egyformák, nem gondolkodunk egyformán. Én mindenesetre úgy élek, hogy tiszta lelkiismerettel tudjak tükörbe nézni. Ez nekem eddig sikerült is. Ha a büdöskomcsizó lelkiismerete tiszta, akkor nagy baj van a fejekben, az övében mindenképp. Nem méltatom válaszra, nem érdemli meg. Próbálkozzon, üzengessen, elolvasom, vagy ha látom, hogy ő írt, el sem olvasom, aztán kenyéradó gazdája szavaival élve: OSZT Jó NAPOT! Engem ismernek az emberek, nem a ZEMBEREK, mellettem nagyon sok ember van, aki velem egyformán gondolkodik. Én ezekkel az emberekkel érzem magam jól, ezért - is - maratok tiszta, becsületes. Az én értékrendem és ahogy látom a Tied is, ilyen. Nekem nem kell azon gondolkodni, hogy mivel sértsem meg a másikat, mert az másképpen gondolkodik, én egyszerűen nem akarom megsérteni. Én ettől érzem jól magam a bőrömben.

Megint itt kinlódik, kínjában nem tudja, mit csináljon. Egyszer csak felrobban az agya és nyugalom lesz úgy a környezetében, mint a mi számítógépünkön. Azt a mondatot eddig sem értette meg, hogy tűnjön innen, senki nem hívta. Őt ez élteti, engem az emberek szeretete. Döntsék el mások, mi a jobb. Nekem a szeretet, neki a gyűlölködés. Jobb neki?


Vendég

#4894 Re: Nem indítottak eljárást a büdöskomcsi féreg ellen

2011-11-04 17:04

#4892: - Nem indítottak eljárást a büdöskomcsi féreg ellen

Nyilván az volt Gyurcsány célja, hogy tovább tupírozza a mártíromságát, az ügyészségé pedig az, hogy ne sétáljon be ebbe az utcába.  Várható, hogy ezek után Gyurcsány emeli a tétet és még gorombább rágalmazással és sértegetésekkel fog előállni.  Az ügyészség meg persze erre vár.


Vendég

#4895

2011-11-04 22:11

"Három évre próbára bocsátották azt a szociális munkást, aki márciusban zenés demonstrációt szervezett a nyolcadik kerület szegénységellenesnek és kirekesztőnek tartott rendelete ellen. Ferencz Norbertet - bevenevén Pumuklit - hatósági rendelkezés elleni izgatás miatt ítélt el a Pesti Központi Kerületi Bíróság.

A szociális munkást a nyolcadik kerület perelte be uszítás vádjával. A szociális munkás zenés utcai performanszot szervezett márciusban, hogy felhívja a figyelmet a nyolcadik kerület rendeletére, amely szabálysértésnek nyilvánítja a guberálást. A Baross utca és Körút sarkán összegyűlő 100-120 fős tömeg zenélt, transzparenseket lobogtatott, továbbá a sarkon álló két kukából guberáltak."
Nos itt fogyott el a cérna. Alkalmanként írogattam az oldalra, talán mondhatom, hogy visszafogottan. Úgy érzem, az erősen felgyűlt indulatok miatt ezt ma már nem tartom magamra nézve kötelezőnek.
Tekintettel az országban zajló eseményekre, azt kell mondanom, hogy a rendszerváltás óta ilyen mocskos, hazug, pimasz, pofátlan, arrogáns, sok esetben idióta, tolvaj bandát nem láttam. Bal oldalra szavaztam, de tudom a Gyurcsány - Bajnai kormányok bűneit is, nem járok a fellegekben és nem hiszek piedesztálra állított szellemi vezetőkben.
Ezek a mocskok átgázolnak mindenen, mindenkin aki és ami nem tetszik nekik. Az ország különböző pontjain egyre erősebb az elégedetlenség, jól megfigyelhetően nem politikai pártokhoz kötődően, ez pedig a spontán mozdulás, felkelés irányába mutat. Lehet itt közvélemény-kutatási adatokkal dobálózni, az élet, a kiszolgáltatottság, az elnyomott lét nem papírokon képződik és nem kér területfoglalási engedélyt ha egyszer beindul a baromsorsban tartott nép.
Undorodom a központosított, hazug, mocsok sajtótól, a hazug, gazember politikusoktól és sajnos már a megvezetett ostoba követőiktől is.
Tudom, hogy ilyen indulattal és szavakkal normális fórumon nincs erkölcsi jogom részt venni, ezért elköszönök minden levelezőtől és az 1 példány görénytől is.

Vendég

#4896

2011-11-04 22:13

Méltatlan koncepciós perfolyik Gyurcsány Ferenc miniszterelnökúr ellen. Ezt nem hagyhatja az ország. Lehetőségeink szerint támogatjuk a miniszterelnök urat a Dunántúlon is.

Vendég

#4897 Re:

2011-11-04 22:18

#4895: -  

 Kedves xy!

Nagyon visszafogottak az indulatai, jobboldalon ezt sokkal erőteljesebben csinálják, bár szerintem maguk sem hiszik, amit leírnak, lényeg részükről a mocskolódás. Megértem a dühét, sokszor magam is megtapasztalom.

Kívánok Önnek jó egészséget, kitartást, szebb jövőt - természetesen magamnak és családomnak is.


Vendég

#4898 Re:

2011-11-04 22:31

#4895: - Lehet itt közvélemény-kutatási adatokkal dobálózni, az élet, a kiszolgáltatottság, az elnyomott lét nem papírokon képződik

Aha,  szóval szerinted a közvéleménykutások nem fejezik ki a köz véleményét.

Ebből az következik, hogy állításod szerint a következő állítások valamelyikének  igaznak kell lennie:

1/ Az összes közvéleménykutató cég szakmailag teljesen pancser és képtelen megmérni azt, amit állítanak, hogy mérnek.

2/ Az összes közvéleménykutató cég (tehát a Szonda Ipsos és a Medián is) hazudik  a Fidesz-KDNP javára és az MSZP kárára.

No, tehát melyiket állítod ezek közül? :)))


Vendég

#4899

2011-11-04 23:45

Nem ______oda ahol eddig etettek.

Vendég

#4900 Re:

2011-11-05 00:08

#4899: -  

 Ezt nem tudom értelmezni, mire válasz?