Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re: Re: Tényleg féltek?
#1447: 1448 - Re: Tényleg féltek?
Mivel én nem loptam, ezért nem is félek. És nekem sem lehet, most sem. Egyéb kérdés?
Re: Re: Re:
Mégis milyen alapon? Konkrét, valós indokot mondj (és lehetőleg ne rágalmazz, mert hidd el, abból még bajod lehet).
Egy valódi bűnöző, aki szétlopta az országot (és erre bizonyítékok is vannak) megérdemli a díszes, demokráciáért aggódó társaság védelmét, de egy politikai fogoly, akit ítélet (és valódi gyanú) nélkül tartanak fogva 3 éve, Ő nem. Természetesen engem ez nem lep meg. Igazi baloldaliak vagytok, valóban.
Re: Re:
#1451: kocsag - Re: A kerék forog és lessz még a fidesz alul is.
Persze, hogy lesz. Legkorábban 10-15 év múlva. De addigra nem az MSZP lesz felül.
Re: Re:
Ez már valóban nevetséges, a baloldali elvek: "ha gyurcsányt bebörtönzik, orbánt fel kell akasztani", komolyan, nektek nincs egy kis identitászavarotok?
Egyébként felőlem mindkettő mehetne börtönbe életfogytiglanira, és kapálhatnák az udvart, legalább akkor csinálnának valami értelmes és hasznos dolgot is az életükben.
Re:
#1428: - Változás kellene, de nagymértékű.
A változás tavaly megtörtént. És nagymértékű.
Az, hogy esetleg nem a te kedved szerint való (hanem a többség kedve szerint való) a te egyéni szociális problémád.
Re:
Tegnap meg Budaházy György, és társai. Akkor miért nem féltetek?
Kettős mérce off!
Elfogadom, hogy sokaknak van esetleg " veszíteni valója", de ha mi leszünk többen, akik visszautasítjuk az erőpolitizálást, egyenes arányban csökkenni fog a félnivalójuk.
Tisztelem Gyurcsány Ferencet, de nemcsak miatta, hanem a demokrácia védelmében írtam alá a petíciót.
Csepp a tengerben....
De mint tudjuk, a tenger cseppekből áll!
Re: Re: Re:
Soha ne mondd, hogy soha!
Látod ez a különbség köztünk ( demokraták) és köztetek: nem baj, ha más győzi le a Fideszt ( remélem sokkal hamarabb!), csak akarja visszaállítani a demokratikus jogállamot!
Tiszta szívünkből támogatni tudjuk!
Re:
#1460: - Olyan kummunikációs offenzívát kell megszervezni
Hát csak kummunikáljatok, kummancsok! :)))
Re: Re: Re: Re:
A demokratikus jogállam köszöni szépen, jól megvan. Ti, MSZP-sek viszont nem vagytok jól és ez nagyon jól van így.
Re:
Ez esetben gondolom Budaházy György ügyéről nem hallottál.
A kommunista rendszerben történt meghurcolásokról nem is beszélve...
Re: Re: Re: Re: Re:
Demokratikus jogállam? Miről beszélsz? Mikor volt itt demokrácia? Vagy jogállam? Az utóbbi 20 évben így csúfoltátok a rendszert, de nézd már meg a folyamatos jogtiprásokat!
| This discussion has been closed. |
Re:
#1448: -
A kerék forog és lessz még a fidesz alul is. Orbán a betonozásrol beszélt egykor én meg azt mondom mocsárba a fidesszel hogy ott rohadjon el örökre.