Internetes petíció Esterházy János védelmében
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Vendég#252 Aug 31, 2011, 04:40
Aláirás gyüjtés mind szép, mind jó.
Tüntetés még jobb!
Tüntetés még jobb!
Vendég#253 Aug 31, 2011, 06:33
ezek az emberek talán keressék meg a hazájukat(már ha van nakik) de ne a ősi magyar földön óbégassonak hazug dolgokat.ilyen tudatlan ember hogy lehet köztársasági elnök.talán nem tudatlan csak provokálja a magyar nemzetetaz ilyen embereknek isten nem bcsájtmeg soha.
Vendég#254 Aug 31, 2011, 06:52
Felháborító,amikor ilyen alávaló hazugságokkal jönnek elő!
Vendég#255 Aug 31, 2011, 07:35
32 cimre elküldtem. Kezdeményezzük Esterházy boldoggáavatását. Kérje a MZSIHISZ a Jad Vasem emlékéremmel való postumus kitüntetését, és próbálják megkeresni a felvidéki - tótok által ideiglenesen megszált -terület holokauszt túlélőit, ill. azok leszármazottait, hogy ők nyilatkozzanak.
Vendég#256 Aug 31, 2011, 07:40
Aláírásommal megerösítem a petíciót.
Vendég#257 Aug 31, 2011, 07:43
A rágalmazásával nem lesznek nagyobb hazafiak!
Vendég#258 Aug 31, 2011, 08:34
Holl zsarnokság vav ot zsarnokság VAN !!!!!!!!
T:A
T:A
Vendég#259 Aug 31, 2011, 08:39
Éljen Magyarország!
Vendég#260 Aug 31, 2011, 08:43
Nem mártir volt, hanem egy igaz ember, de ezt sajnos azok sem tartották tiszteletben, akiket megmentett....Sindler legalább meghuzhatta magát ....
Vendég#261 Aug 31, 2011, 08:49
Véget kellene már vetni a gyűlölködésnek....
Vendég#262 Aug 31, 2011, 08:58
http://www.3szek.ro/load/cikk/42015/esterhazy_janos_harmadszori_kivegzese Csatolom a Háromszék augusztus 3o-i számának jegyzetét
Vendég#263 Aug 31, 2011, 09:32
Gróf Esterházy János a korabeli Szlovák parlament egyetlen képviselője aki elutasította a zsidótörvényt!
Vendég#264 Aug 31, 2011, 09:36
Esterházy Jánosról példát vehetne minden mai parlamenti képviselő Szlovákiában és Magyarországon is!
széphazám#265 Aug 31, 2011, 09:37
Esterházy Jánosról példát vehetne minden mai parlamenti képviselő Szlovákiában és Magyarországon is!
Vendég#266 Aug 31, 2011, 09:49
Szerintem minden embernek nacionalistának kellene lennie,vagyis védeni az ősei által megteremtett értékeket.A bajt nálunk abban látom,hogy a szlovákok túlnyomó többsége-szerintem-nem nacionalista,hanem soviniszta!A másik nyomós ok,hogy nagyon jól tudják,hogy Trianon igazságtalan volt,s még mindig félnek a visszarendeződéstől... Vincebá
Vendég#267 Aug 31, 2011, 10:04
Tisztességes ember volt. Egyértelműen ellene mondott a fasizmus törekvéseinek. De ellene mondott a magyarságot megalázó cseh-szlovák törekvéseknek is.
Vendég#268 Aug 31, 2011, 10:07
Felhaborito, hogy egy kozjogi meltosag ilyen modon nyilvanuljon meg. Ivan Gasparovic ur szegyelje magat, es tanuljon, mert ugy nez ki, hogy egy szakbarbar, vagy legalabb vegye magat korul szaktudassal biro emberekkel... S ha megis tudta, mert azert vannak koztunk ilyenek is, akkor egy utolso soviniszta, bar irhattam volna fasisztat is siman, s a SMER es az SNS babja..., defenestraciora szorul... A nyomdafesteket nem turo mondanivalomat meg megtartom inkabb magamnak...
Vendég#269 Aug 31, 2011, 10:09
Iván Gaszparovics paranoiás és rosszindulatú, magyarellenes kijelentéseit nem lehet minősíteni. Esterházy Jánossal szemben égbekiáltó igazságtalanság történt. Nevetséges, hogy még mindig megoldatlan a kérdés. Na és a Benes dekrétumok? Ez lenne követendő példa egy európai úniós ország magatartására? Malina Hedviget már nem is említem. A kettős állampolgársággal kapcsolatos gáncsoskodás is ugyanarra a tendenciára utal. Hogyan lehetünk mi jó szomszédok ezekkel az ügyekkel szemben? Nem mi magyarok ellenségeskedünk, inkább minket provokálnak egyfolytában.
Vendég#271 Aug 31, 2011, 10:18
Amióta /hosszú évek / ismerem Eszterházy János történetét,hiányolom az általa védett zsidók nyilvános kiállását mellette.De ez jellemző az ő viselkedésükre.Most már nincs belőle hasznuk...Talán kellene mindegyiküknek ígérni egy eurót a kiállásért... Vincebá
Vendég#272 Aug 31, 2011, 10:32
Teljes szivemből lelkemből helyeslem az aláirásgyüjtést az igazság védelmében.Ha Esterházy János tette igaz,márpediglen ez úgy van ,miért nem értékeljük a jó cselekedeteket is.Megerősitem az aláirásomat
Vendég#274 Aug 31, 2011, 10:44
Re: hozzászólás
Nagyon helyes ,igy kell eljárni, igen a katólikus egyháznak is meg kell szólalnia,valamint a zsidó közösségeknek is,mert azt hiszem a sziv és a lélek úgy diktálná
Vendég#275 Aug 31, 2011, 11:05
Szomorú és tragikus ,hogy 2011-ben ez megtörténhet, de nincs mit csodálkoznom, a Benes dekrétumok a mai napi érvényben vannak,a magyar állam kárpótlási k
ötelezettségét nem teljesíti,sőt szót se ejt erről.
Röviden szólva gyalázat ami Eszterházyval történik.
ötelezettségét nem teljesíti,sőt szót se ejt erről.
Röviden szólva gyalázat ami Eszterházyval történik.
| This discussion has been closed. |
Hasonlóképpen Erdő Péter bíboros atyát is felkellene keresni, hogy az Európai Katolikus Püspöki Konferencia elé terjessze az ügyet, valamint a Vaticán állásfoglalása is fontos lenne. Hogy ott hova kell fordulni, legjobban Ternyák Csaba egri érsek atya tudná memondani.
Eszterházy János nem csak a felvidéki magyarság mártírja, henem az egyetemes magyarságé, de a zsidók is magukénak vallhatják, mert őket védte.
Mozduljon meg végre a katolikus egyház, és a történelmi egyházak, nem elég az imádkozás!
Vinczer Péter