Tiltsuk ki az autókat a sétányról!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) Tiltsuk ki az autókat a sétányról! petíció automatikusan generált fórumtémája


Vendég

#1

2016-08-27 17:51

Jó ötletnek tartom. És szükségesnek. Áruszállításon kívül (ők nem is szlalomoznak a port a képünkbe csapva) a sétányon és annak külső területén semmi keresnivalója a kocsiknak, főleg azoknak, akik elől szinte tigrisbukfenccel kell arrébb ugrani, mert majdnem elcsapnak. És még rám néz úgy a vezető, mint a véres rongyra, hogy "mit keresek ott?"!
A parkolóban (parkoló: a névben a funkció is magában foglaltatik, gyengébb értelmi képességű szlalomozók kedvéért, megj.) meg lehet állni és 200 métert (se) betotyogni a célállomásig.
Elismerem, hogy nem egyszerű, a távolság pedig fényév, de egy próbát megér. Sarjaik a bölcsiből, oviból gyalog eljutva a kocsihoz, nem fognak megállni a fejlődésben. Sőt. De ezt csak akkor tudjuk meg, ha kipróbáljuk.
Hajrá, kísérletezés, hajrá evolúció következményeként használandó alsó végtagok (lábak)!
Peace

Vendég

#2

2016-08-27 20:06

Tiltsuk ki az autósokat a sétányról !

Vendég

#3

2016-08-27 22:09

Mert engem is bosszant, ahogy kinéz a sétány ezen része hozzátéve, hogy a művház és az üzletsor közötti rész is rettenetes, vagy por vagy sár.

Vendég

#4 Re:

2016-08-27 22:46

#1: -  

 Volt olyan is, amikor az autós velümk szemben jött a járdán, nem a murvás részen, ami a müv.ház előtti rész után van.

Mégis mi a fenét keress egy autó a sétányon, azon belül is a járdán???????? És miért nekünk kell félreállnunk?

Ami pedig az ételszállítót illeti, ők is be tudnának menni, az iskola udvaránál lévő kapun, ahol kavicsos út van a kapuig. Így elkerülhető lenne a számukra is a sétány. De tényleg ez legyen a legkisebb gond.

Ha vki a müv.házba megy fitnessre meg nem tudom én mire, tudjon elgyalogolni 200 métert az autójáig, és ne 3 lépésre parkoljon le az autójával.

Ez vonatkozik a gyerekekre és a szülőkre is egyaránt!

 


Vendég

#5

2016-08-28 04:55

Egyetértek a kezdeményezéssel,mível én is sokszor tapasztalom azt,hogy sokszor jön be autó a sétányra.
Ha integetünk neki, hogy nem jô helyen jár, akkor vállat ránt és megy tovább.
Olyat is láttam már,hogy gyermekét a Csontváry Isk. kapujáig hozta a kedves szülő, mintha nem tudna gyermeke 50 m.sétálni.

Vendég

#6

2016-08-28 07:02

Egyetértek az autók kitiltásával a Kondor Béla sétányról.

Vendég

#7

2016-08-28 12:24

Tiltsuk ki az autókat a sétányról ! Kezdődik az iskola , sok a kisdiák. Kismamás babakocsi. És nekik kell kerülgetni az autósokat? Már mint a kisbabás baba kocsival anyukáknak?

Vendég

#8

2016-08-29 06:34

Mi az, hogy a kutyák épségét veszélyeztetik?! A kutyának semmi keresnivalója póráz és felügyelet nélkül az utcán,  így nem veszélyeztethetik az autók.

A másik: Szerinted az ott lévő intézményekbe mégis hogy a fenébe vigyék be az ellátmányt, mondjuk a gyerekek ebédjét? Talán az utca elejéről ölben?! 

 


Vendég

#9

2016-09-07 09:05

Mert egyetértek.

Vendég

#10 Re:

2016-09-08 12:28

#8: -  

Ki beszélt itt a gyerekek ellátmányáról? Senki!!!!!

Amúgy pedig az ovi, bölcsi mögött van a parkoló és a főbejárat, nem pedig a sétány felől, ahol a gyerekek játszanak az udvarban. Az iskolában meg gondolom helyben főznek.

Ez azokra a lusta emberekre vonatkozik, akik nem képesek 2-300 métert begyalogolni a parkolóból a gyerekekkel, vagy aki a műv.ház jár tornára vagy bármilyen mozgás órára, és szintén nem tud sport ember létére párszáz métert gyalogolni.

Azokról meg nem is beszélve, akik olyan gyorsan mennek, mintha a Hungaroringen lennének, vagy aki éppen a járdán megy, kikerülve a gödröket, mi pedig kénytelenek vagyunk félreállni és megvárni, hogy a járdát elhagyja.

Egyáltalán, miért kéne nekünk, akár gyerekkel, akár kutyával félreállni az autók miatt egy SÉTÁNYon?????

Itt ez a legnagyobb kérdés, és nem az, hogy a kutya pórázon van vagy nincs!!!!!