Peticiok.com

MONDJ NEM-ET A BUDAVÁRI LABIRINTUS BEZÁRÁSÁRA!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

This comment has been removed by the author of the petition.

Vendég#303 Jan 19, 2012, 01:45
EZT NEM HISZEM EL! AZT KÍVÁNOM ANNAK AKI EZT KITERVELTE ÉS AZ ÉRDEKÉBEN ÁLLT, SORVADJON EL ÉS ÉLJE ÉLETÉT BÁNATBAN, SZERENCSÉTLENSÉGBEN, MAGÁNYBAN ÉS MEGBÁNÁSBAN. EZ A LEGERKÖLCSTELENEBB DOLGOK EGYIKE AMIT VALAHA HALLOTTAM. MI LESZ A KÖVETKEZŐ? ROSZ HELYRE ÉPÜLT A MÁTYÁS TEMPLOM ÉS LEBONTJÁK?
Vendég#304 Jan 19, 2012, 02:29

Re: Egyetértek. Nem ember (ek) az ilyen (ek),

#303: -

Egyetértek. Nem ember (ek) az ilyen (ek), csak annak látszik (szanak), ha látszanak. Kár, hogy már nem létezik a megbélyegzés, hogy mások messze elkerülhessék őket. Akkor talán önvizsgálódna ( nának), talán a magányban megbánna, megbánnának. Aki ilyet tesz, annál esély sincs minderre. De ha rosszul érzi magát ( magukat ), talán egyszer rájön ( jönnek), csak a valaha volt emberi lelkiismeretük marja, marcangolja, sorvasztja, porlasztja, rothasztja, s nem mások mégcsak megvetése sem.

Vendég#305 Jan 20, 2012, 19:44

Visszaprivatizálta a labirintust Illés volt beosztottja

http://index.hu/belfold/2012/01/12/visszaprivatizalta_a_labirintust_illes_volt_tanacsadoja/

- ciki. Nagy körny. védelmi csinnadratta mögött ilyen banális lenyúlás.
Vendég#306 Jan 21, 2012, 21:25

Illés Zoltán tanácsadója szerezte meg a Budavári Labirintus hasznosítási jogát

http://hu-hu.facebook.com/Alkotmany/posts/283803858350667 nc.

Kvarc#308 Feb 09, 2012, 23:32

Kvarc

Ma fent voltunk londini barátainkkal, jól beégtünk. Most látjuk itt a neten, hogy mi történt.Két éve voltunk, ezért mentünk vendégeinkkel s magabiztosan. 2000 forint egy üres barlangért? Nekünk 1500. A diszkrimációval is beégtünk. We love Hungary.

This comment has been removed by the person who wrote it.

Vendég#310 Feb 23, 2012, 15:29

Ezek szerint a jelenlegi hasznosító, a korábban 1. kerületi képviselő, ill. az államtitkár tanácsadója pályáztatás mellőzésével került a korábbi cég helyére. Ennyi?
Vendég#312 Apr 05, 2012, 18:41

Kis falumból Budapestre jelentkeztem egyetemre... Kisvárosban és faluban nőttem fel, így ódzkodtam a nagyvárostól, de gondoltam, hogy ezt is meg kell ismerni, hogy lássam a másik oldalát is a világnak....
Már előre kinéztem, hogy mennyi minden látnivaló van amit meg lehet majd tekinteni. Köztük volt a Budavári Labirintus is. Nézegettem a honlapját, mennyiféle program és kedvezmény van.
Ősszel bekerültem a kollégiumba. Mikor már mindent elrendeztem felkerekedtem, hogy megnézzem azt a föld alatti csodát, amiről már annyit hallottam, de hát hiába. A kapu zárva volt. Csak egy cetli jelezte, hogy a közeljövőben nem is fog kinyitni a labirintus. Szomorúan kénytelen voltam visszafordulni...remélem egyszer majd láthatom én is... :-(

Vendég#313 Apr 10, 2012, 23:58
Lemaradtunk róla és szeretnénk visszakapni!!! ;)
Vendég#314 Apr 25, 2012, 13:18
firkantva
vendég#315 Apr 25, 2012, 22:25
Mi is firkantottuk:) Szurkolunk Nektek és magunkért!
:)
Vendég#316 Apr 26, 2012, 02:14
A múzeum éjszakás karszalagomat nem dobjuk ki.
Vendég#317 May 01, 2012, 01:10
Ne zárják be!

This comment has been removed by the person who wrote it.

Többen a korábbi dolgozók közül#319 May 01, 2012, 11:17

A Tamási-Szántó klán

Tamási "autista" Róbertet nemigen kedvelte meg senki. Szerénynek igyekezett mutatkozni, de teli volt lefojtott agresszióval és nyers, kíméletlen számítással. Mindennek ellenére báb volt, és báb ma is.

Testvére élettársa, Szántó "darabos" László egy nyers és szintén nem közkedvelt figura, vélhetően ő a hajtóereje (amúgy ügyvezetője) a piti cégnek. Ez a klikk, amely állítólag saját szakállára és zsebére dolgozott, össze is balhézott az egyik korábbi ügyvezetővel, aki ki is dobta őket azonmód. Valóban piti klán, semmi egyébre nem képesek, mint hajszálra le kopírozni a a Budavári Labirintus tematikáját és programjait.

A Budavári Labirintus ki fogja vetni magából őket, ez bizonyos, csupán idő kérdése.
Vendég#320 May 01, 2012, 20:40
.
Vendég#321 May 03, 2012, 12:37
ai. megvolt, mikor nyittok?
Vendég#322 May 03, 2012, 12:39
Ki az a Szántó?