MONDJ NEM-ET A BUDAVÁRI LABIRINTUS BEZÁRÁSÁRA!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
This comment has been removed by the author of the petition.
Re: Egyetértek. Nem ember (ek) az ilyen (ek),
Egyetértek. Nem ember (ek) az ilyen (ek), csak annak látszik (szanak), ha látszanak. Kár, hogy már nem létezik a megbélyegzés, hogy mások messze elkerülhessék őket. Akkor talán önvizsgálódna ( nának), talán a magányban megbánna, megbánnának. Aki ilyet tesz, annál esély sincs minderre. De ha rosszul érzi magát ( magukat ), talán egyszer rájön ( jönnek), csak a valaha volt emberi lelkiismeretük marja, marcangolja, sorvasztja, porlasztja, rothasztja, s nem mások mégcsak megvetése sem.
Visszaprivatizálta a labirintust Illés volt beosztottja
- ciki. Nagy körny. védelmi csinnadratta mögött ilyen banális lenyúlás.
Illés Zoltán tanácsadója szerezte meg a Budavári Labirintus hasznosítási jogát
http://hu-hu.facebook.com/Alkotmany/posts/283803858350667 nc.
Kvarc
This comment has been removed by the person who wrote it.
Illés Zoltán tanácsadója szerezte meg a Budavári Labirintus hasznosítási jogát
Re: Illés Zoltán tanácsadója szerezte meg a Budavári Labirintus hasznosítási jogát
Kis falumból Budapestre jelentkeztem egyetemre... Kisvárosban és faluban nőttem fel, így ódzkodtam a nagyvárostól, de gondoltam, hogy ezt is meg kell ismerni, hogy lássam a másik oldalát is a világnak....
Már előre kinéztem, hogy mennyi minden látnivaló van amit meg lehet majd tekinteni. Köztük volt a Budavári Labirintus is. Nézegettem a honlapját, mennyiféle program és kedvezmény van.
Ősszel bekerültem a kollégiumba. Mikor már mindent elrendeztem felkerekedtem, hogy megnézzem azt a föld alatti csodát, amiről már annyit hallottam, de hát hiába. A kapu zárva volt. Csak egy cetli jelezte, hogy a közeljövőben nem is fog kinyitni a labirintus. Szomorúan kénytelen voltam visszafordulni...remélem egyszer majd láthatom én is... :-(
:)
This comment has been removed by the person who wrote it.
A Tamási-Szántó klán
Testvére élettársa, Szántó "darabos" László egy nyers és szintén nem közkedvelt figura, vélhetően ő a hajtóereje (amúgy ügyvezetője) a piti cégnek. Ez a klikk, amely állítólag saját szakállára és zsebére dolgozott, össze is balhézott az egyik korábbi ügyvezetővel, aki ki is dobta őket azonmód. Valóban piti klán, semmi egyébre nem képesek, mint hajszálra le kopírozni a a Budavári Labirintus tematikáját és programjait.
A Budavári Labirintus ki fogja vetni magából őket, ez bizonyos, csupán idő kérdése.
| This discussion has been closed. |