Mondj nemet a Városőrség megszüntetésére!


Vendég

#1

2011-07-13 22:52

Ha sokan leszünk talán meghátrálnak és ismét helyreáll Pestszentlőrincen a közbiztonság!

Vendég

#2

2011-07-14 23:18

Számomra érthetetlen ez az elképzelés, mert volt alkalmam átélni pár betörést és azóta sajnos nem a bűnözők élnek rácsok között, hanem mi! A városőrség és a kamerák megléte óta érezhetően biztonságosabb lett a kerület, mert a járőrözés és az utcai jelenlét megzavarhatja a bűnözők garázdálkodásait. Biztos vagyok benne, hogy szomszédaim is is ezt gondolják, mert sajnos a mi házunkban már több helyre törtek be és fosztottak ki lakásokat. Tehát a városőrség felszámolásának nagyon rossz következményei lesznek, mert korábban bizony sok bűnöző élt és garázdálkodott a kerületben, pont ezért alakult meg a VÁROSŐRSÉG!

Vendég

#3

2011-07-15 14:06

Van a városőrségnek alternatívája, és az a polgárőrség, illetve a legjobb lenne, ha a rendőrséget erősítenék ebből a pénzből! (mert nekik van a legszélesebb jogkörük)
Szóltam már rendőrnek a Szarvas Csárdánál, hogy kiégett a lámpája, amíg a rendőrségnek nincs elég ereje, addig teljesen jognélküli, gyakorlatilag civil járőrökbe nem kéne pénzt lapátolni!
Szóval vagy a nagyobb jogkörű polgárőrséget, vagy a rendőrséget támogatni, de ne egy ilyen haszontalan szervezetet!
mihaszna

#4 Re:

2011-07-15 17:39

#3: -

egy rendőr "üzemeltetése" sokkal drágább, mint egy városőré. így az elrettentés céljából praktikusabb városőrt alkalmazni. maga a bűnüldözés más napra tartozik, de a bűnmegelőzésnél kiváló alternatíva a városőrség.