Kiállunk az üzletek vasárnapi zárvatartása mellett!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re: Re:
Neked meg egy helyesírási szótár kéne szerintem először azt vegyél a plázába!!!! És költsd el arra az összes pénzed VASÁRNAP!!!!!!
Re: Re: Re:
#853: - Re: Re: Neked meg egy helyesírási szótár kéne szerintem először azt vegyél a plázába!!!! És költsd el arra az összes pénzed VASÁRNAP!!!!!!
Bagoly mondja verébnek!
1. plázában és nem plázába
2. és-sel nem kedünk mondatot
3. A vesszők használata nem választható opció az összetett mondatokba
4. A vasárnapot kisbetűvel írjuk és nem használunk többes mondatvégi írásjeleket, ha mégis, akkor 3, azaz három db felkijáltójelet írunk, sem többet, sem kevesebbet.
+1 Másnak csak akkor ajánlunk helyesírási szótár vásárlást, ha magunk tudunk helyesen írni.
megszentelhették ezzel a hét hetedik napját!
Re:
Honnan veszed, hogy a többség elégedett volt? Csak beletörődtek, idegeskedtek, viszonyt a közvélemény kutatások szerint majdnem 70 % nem ért egyet a vasárnapi boltzárral.
Re:
Te hol éltél az elmúlt egy év során? Rengeteg ember nem volt elégedett. Velük én sem. Nekem nem igazán van lehetőségem válogatni mikor megyek vásárolni. Még az élelmiszer hagyján, mert beszerzem valami kis boltba, kb. 1,5-szer annyiért, amennyiért máshol. Nagyjából lejárat után 2-3 nappal. Mindegy még nem dobtam fel a pacskert. De egy év alatt cipőt vagy ruhát nem tudtam venni. Vasárnap volt az, amikor 1-2 órát, nem többet rá tudtam szánni, hogy körbe nézzek, mi az ami kell otthonra. És egy helyen, egy hónapba 1, maximum 2 vasárnap tettem meg. Ennél többet nem is akarok a vásárlással küzdeni. Ha lehet hétköznap amúgy is kerülöm, a tömegközlekedés közben pont elég emberrel találkozok. Elég annyi belőlük.
Sirtok.
De ha kirandultok akkor egy kis fagyika meg sutike esetleg ebéd egy etteremben.
Vasarnap ne dolgozzon senki!
Re:
Nem a királyi Orbán tv-t, meg a Vajna tv-t kell hallagatni, meg kell kérdezni az embereket.
Re:
Ezt mondd annak, aki heti hat napot gályázik 12 órában és vasárnap úgy tudna együtt lenni a gyermekével, hogy közben elintézi a nagybevásárlást is.
Sok agyhalott kereskedő! Akkor ne dolgozzatok vasárnap! Hagyjátok ott az egész munkahelyet! Azt érdemlitek, nem a vasárnapi pihenőnapot! Szégyen, és gyalázat! Azt hiszitek ezzel a baromsággal mentek valamire? Ezzel a petícióval? Hát nagyon nem!
Re:
Eddig nem vásároltam vasárnap, de látva ezt a sok agyatlan marionettet hőn szeretett viktátorunk kezében, ezentúl minden vasárnapot plázázással fogok tölteni!
:D Nekem is ez jutott eszembe. Eddig nem akartam vasárnap menni, de most...Minden héten megyek majd és most én leszek majd olyan pokróc természetű, amilyenek ők szoktak lenni kiszolgálásnál vagy egy kérdésnél. Amibe lehet kötekszem majd. Vigyázzatok megyek! :)
Ha ennyire veritek a nyálatokat,hogy keressünk más munkát ahol nemkell vasárnap dolgozni,és majd a bevándorlók beállnak a pult mögé, akkor remélem minnél hamarabb befog ez következni,és majd meglátjuk ki röhög a végén..!!!!
érdekes... ahol én voltam multinál ott nem volt olyan hogy hét nap egy huzamra... meg másik ilyen nagy multiban dolgozó ismerősöm is azt mondta h egy hónapban csak 1 vasárnapot kellett mennie.... erről ennyit
| This discussion has been closed. |
Re:
#850: -
Ja, ki kell, hogy teljék! Mi lenne, ha velünk melósokkal szolidálnál és nem 3 napos kenyérrel kéne mennünk hétfő reggel dolgozni, ugyanis szombaton már nincs nyitva semmi, mire végzünk, vasárnap semmi nincs nyitva, hétfőn meg még nincs nyitva semmi, mikor elbattyogok 12 órázni... Nem magadból indulj ki! mi nem oszthatjuk be az időnket! Ha azt mondják, márpedig 2 hétig minden nap 12 órába jösz, aztán nincs pihenőnap, akkor nincs pihenőnap!