Peticiok.com

Mindent a maga helyén!

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Vendég#401 Mar 21, 2016, 15:10
Mert felháborit Orbán Viktor és a kormányzat hazug , arcátlan ,
arrogáns , erőszakos és bunkó magatartása és ténykedése.
Vendég#402 Mar 21, 2016, 15:27
Mert olyannak szeretem a Városligetet amilyen. Fákkal, füves területekkel, játszóterekkel, ahol gesztenyét lehet gyűjteni és szép sárguló faleveleket. Lehet nagyokat sétálni a zöldben, gyerekeknek biciklizni a kresz-pályán, futóknak futni, kutyásoknak, babásoknak levegőzni, sörsátorban felfrissülni, korcsolyázni a műjégpályán. Szeretem, hogy nagy a liget, sok a zöld, magasak a fák, és örülök a közelben található múzeumoknak (Műcsarnok, Szépművészeti, Mezőgazdasági és Közlekedési Múzeum, Olof Palme- ház) és örülök a műcsarnok terszon tartott táncos estéknek, Kertemnek, Állatkertnek, fürdőnek, várnak. Ennyi intézmény épp elég egy városi parkban, nem kell a kultúrát egy helyre összezsúfolni, például a Galéria nagyszerű helyen van a várban. Szeretem a plakátkiállításokat a liget szélén, sőt szerettem a rock koncerteket a Pecsában és a vasárnapi zsibvásárt is, ahogyan a Pecsa elötti sportpályán futott Cooper-teszteket is. Városliget én Szeretlek!
Vendég#403 Mar 21, 2016, 15:43
Mert peticióban foglaltakkal teljes mértékben egyet értek.
Vendég#404 Mar 21, 2016, 16:30
Városliget maradjon Budapest gyöngyszeme...becsüljük meg ezzel is az elődöket !!!
Vendég#405 Mar 21, 2016, 17:07
A kormány sürgős leváltását követelem, mert minden cselekedete az ország tönkretételét szolgálja, ezer példát lehet felhozni ennek bizonyítására és mert szándékosan elbutítja, becsapja az embereket.
Vendég#406 Mar 21, 2016, 17:46
Mert felháborítónak tartom, hogy csökkenteni akarják a fás-ligetes területeket, alig van park Budapesten, ezért egyre nagyobb lesz a szmog veszély, ha igy folytatják a fák kivágását. Parkokat kellene létesíteni, minél több helyen. Másrészt a Várba költözés a megalománia kifejező eszköze, a várat a kultúra központjává kellene tenni, nem a kormányzás terének - nem csodálkoznék, ha zárt területnek akarnák nyivánítani.
Vendég#407 Mar 21, 2016, 18:18
A mindenkori kormány maradjon csak Pesten, az Országház közelében! Éppen elég, ha a köztársasági elnök hivatala a Várban van, a fizikai távolsággal is szimbolizálva, hogy legalább ő nem áll a kormány, a miniszterelnök befolyása alatt. Az értelmetlen város-átrendezés helyett inkább az egészségügy gondjait oldanák meg - értelmesen! Az valóban az EMBEREK érdekében történne.
Vendég#408 Mar 21, 2016, 18:27
Szeretném, ha abba maradna a város zöld felületeinek a legyalulása, és az ostoba presztizs beruházások. A források az egészségügyre és az oktatásra kellenek.
Vendég#409 Mar 21, 2016, 18:51

Re:

#126: -  

Mert egyetértek a tartalmával.

Vendég#410 Mar 21, 2016, 18:55
Budapest egy zsúfolt, nyüzsgő város, ahol már-már képtelenség élni. A városliget egy nagyon kicsi pont, ahová kijárhatunk mi, akik a belvárosban élnek, megnyugodni. Főként ide járnak a XIV, a VII és a VI. kerület lakói! Olyan jó egy egy kis séta itt, ne vegyék el a lehetőségét azoktól az emberektől, akik kizárólag itt tudnak felüdülni a hétköznapi őrület után.
Vendég#411 Mar 21, 2016, 20:05
mert egyetértek vele
...az élet él és élni akar...#412 Mar 21, 2016, 20:08

Re:

Vendég#413 Mar 21, 2016, 20:12
zuglói gyerek voltam.
Vendég#414 Mar 21, 2016, 20:46
mert nem értek egyet a vár funkciójának megváltoztatásáva
Vendég#415 Mar 21, 2016, 20:52
Elég az országrontásból. Felelősségre kell vonni az elmúlt 25 összes politikusát. Ráment az életem a hűtlen kezelésekből meggazdagodottak hazugságaira.
Vendég#416 Mar 21, 2016, 20:58
Mert egyetértek a Felhívásban foglaltakkal! Meg kell védenünk, tartanunk történeti, kulturális, idegenforgalmi értékeinket!
Vendég#417 Mar 21, 2016, 21:43
Mert egyetértek a tartalmával.
Vendég#418 Mar 21, 2016, 22:30
Mert egyetértek a benne foglaltakkal.
Vendég#419 Mar 22, 2016, 03:41
Azért írtam alá, mert én is úgy gondolom, hogy az egész építési tervet jogtalannak, észszerűtlennek tartom, felesleges pénzmilliárdok kidobásának.Maradjon minden úgy, ahogy van, nem kell elcsúfitani a Városligetet otromba épületekkel, nem kell a Várba beköltözni a politikának, arra ott van az Országház! "kiskirályra"sincs szüksége az országnak, az egészet eszement ötletnek tartom.Minden esetre nem az ország javát szolgálja.
Vendég#420 Mar 22, 2016, 04:38
Mert ez a kormány az állampolgárokat az (meg)élhetésüktöl is megfosztja.
Vendég#421 Mar 22, 2016, 04:39
Mert a Városliget a pesti oldal egyik, a város belső részének legnagyobb összefüggő zöldterülete, rendkívül fontos a város levegője, az ott lakók egészsége szempontjából. A másik, hogy a Városliget éppen attól liget, hogy nincs agyonépítve, s hozzátartozik Budapest városképéhez.
Vendég#422 Mar 22, 2016, 11:00
Polgári engedetlenségi mozgalmak létrehozatalát javasolom
Vendég#423 Mar 22, 2016, 11:04
Mert Budapesten születtem és itt élek.Mert ha most
Kossuth téren megyek (egy közeli utcában laktunk
ott voltam gyerek) sír a lelkem a látottakon.
A ligetben ennek nem szabad megtörténnie!!!
ÉLNIE KELL A FÁKNAK, A VIRÁGOKNAK !!!

Vendég#424 Mar 22, 2016, 11:12

Barátom javasolta. De én is egyetértek vele is, meg az összes eddig itt olvasható véleménnyel is. Aláírásom nyilvános, Kostyán Ákos Antal (1943) vagyok. Szebb jövőt!

This comment has been removed by the person who wrote it.