lomtalanítás

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) lomtalanítás petíció automatikusan generált fórumtémája


Vendég

#1

2016-02-17 12:03

Nagy szükség van a lomtalanításra, de különösen a családi házasoknak kellemetlen ez az időszak, mert ilyenkor az utcákat ellepik a lomizó autók, nagy a forgalom. EZT MÁR ÚGY KI TUDTUK KÜSZÖBÖLNI, HOGY GYŰJTÖGETÜNK ÉS CSAK AZ UTOSÓ NAPON RAKJUK KI! A felügyelet fokozása viszont nagyon is jó lenne ! Kérjük!


Vendég

#2 Re:

2016-02-17 20:00

#1: -  

 Csak helyeselni tudom, hogy mindenki a számára kijelölt napon (az "utolsó napon") tegye ki a lomokat, hiszen az felel meg a szabályozásnak is. Aki korábban helyezi ki, valószínűleg büntethető.


Vendég

#3

2016-02-19 06:58

Mert ebben az időszakban és utána szemét tölti el az utcákat. Az emberek képtelenek felfogni mi az amit kitehetnek mi az amit nem! Az őregek félnek az utcára menni, mert zaklatják őket van-e valami , segítsenek-e kihozni es ez gyakran nem önzetlen segítseget takar! Miért nem lehet ezt egy szombati napon egyszerre több helyen több szemetes autó ahová egyenesen be lehetne dobni a felesleges dolgokat? Így nem kell kipakolni csak bepakolni nincs turkálas nincs hömpölygő szemét tenger. Tisztelettel Keszthelyiné Balogh Éva