Peticiok.com

Az Oktatói Hálózat petíciója

Az Oktatói Hálózat petíciójának aláíróihoz

Vendég#1 Feb 11, 2016, 11:47
Ne legyen kötelező oktatás! (TNPU)
Vendég#2 Feb 11, 2016, 12:39
Bennetek látom a jövőt és a változást is! Csak Ti fiatalok tudtok úgy osszefogni, hogy tömeg és értelme legyen (lásd net adó ).
Szurkolok és Veletek vagyok!
Vendég#3 Feb 11, 2016, 14:17
Szabad oktatást, pluralizmust, élhető életet! Visszük magunkkal szombaton.
Vendég#4 Feb 11, 2016, 14:32
Sok sikert a csatlakozáshoz! Sajnos én nem tudok ott lenni. De nagyon szurkolok, hogy minél többen legyetek!
Vendég#5 Feb 11, 2016, 16:13
Csatlakozom a petícióhoz.
Berke Barnabásné
Vendég#6 Feb 11, 2016, 16:43
Igen, alapvető lenne az oktatás rendbetétele az alapoktól egészen a felsőoktatásig. Remélem, ezzel a tüntetéssel elérünk majd valamit, valamilyen pozitív változást indíthatunk el.
Vendég#7 Feb 11, 2016, 19:01
Én is ott leszek. Közalkalmazottként hosszú évek óta nem kaptunk fizetésemelést. Egymagam vagyok egy nagy könyvtárban a teljes munkafolyamatra. Mindezt 16 nyelven. Sem a személyi, sem a tárgyi feltételek nem elégségesek. Nem mehet ez így tovább. Gyermekeim iszonyatos mennyiségi óraszámban tanulnak az iskolában. Alig marad idejük zenélni, népi táncolni a tanulás mellett. Végre kellene költeni az oktatásra és sok minden fontos dologra. Lásd egészségügy, kultúra. Elég volt az állami vezetők értelmetlen költekezéséből.
Vendég#8 Feb 11, 2016, 20:22
Ma Ti vagytok Magyarország!
Vendég#9 Feb 12, 2016, 18:48
Ne vegyék kukacoskodásnak, és lehet, hogy mindenki tudja, de talán jó lett volna a pontos időpontot is feltünteni a fentebbi levélben. Azaz
2016. február 13. 11.00.óra

HM#10 May 31, 2017, 08:05

Az Oktatói Hálózat korábbi petícióinak aláíróihoz

Kedves barátunk, támogatónk! Kedves Barátunk, Az Oktatói Hálózat szervezésében 2017. június 1-én, csütörtökön kerül sorra a "Mi lesz veled, értelmiség?" sorozat legközelebbi rendezvénye, a CEU-ügy című vita.

2017. június 1. csütörtök 17h ELTE BTK Gombocz Zoltán terem 1088 Budapest, Múzeum krt. 4/A. fszt.47.

A rendezvény facebook-oldala: https://www.facebook.com/events/329559130796102/

Fontos volna, hogy a beszélgetésben minél többen számoljunk be tapasztalatainkról a CEU-val kapcsolatban, mondjuk el, miért fontos a CEU a magyar tudományos élet és felsőoktatás számára.

Szeretettel várunk és kérünk, küldd el a meghívót ismerőseidnek is.

Oktatói Hálózat

Please comment on this petition

Please do not write personal information such as an address, phone number or email address in your comment. Do not write your own name or the name of any other person either.