Mondj nemet a Klubrádió megszüntetésére


Vendég

#5501

2012-11-28 11:26

Mától már Tatabányán sem szól.....
A médiahatóság"szorgalmas" tevékenysége eredményeként a vidéken élők igényeit semmibe véve működik. Jelentéktelen ellenállást feltételezve apránként szeletelve a vidéki hallgatókat. Nem jelent különösebb gondot a petíció sem.
A nem Budapesten élők tehát mától le vannak "sajnálva". Vagy mégsem???


Vendég

#5502

2012-12-21 13:43

Tiltakozom!
közgép

#5503 közgép a korrupció fellegvára

2012-12-21 14:07

Ez a magyarország és a vezetése az én számomra nem jelent már semmit sem!!!Gátlástalan, hazug, a közpénzeket elrabló, a nyugdijvagyont ellopó politika bűnüzőkből álló banda.

Vendég

#5504 1146 Budapest, Abonyi u. 3/a

2012-12-21 14:34

Nemet mondok!

Vendég

#5505

2012-12-21 14:41

Szalai Annamária takarodjon a p....ba!!!!!!!!!!!!!
KUTASOMIKSA

#5506

2012-12-21 15:33

MEDDIG TŰRÜNK MÉG MI ORBÁNIA LAKÓI ?

Vendég

#5507

2012-12-21 16:08

Szólás szabadságot és DEMOKRÁCIÁT!!
Demokraták

#5508

2012-12-21 17:26

Kedves Fórumtársak!!!

Legyetek szívesek, írjátok alá a jobbik nevezetű igen rossz párt betiltását
kezdeményező petíciót. http://www.peticiok.com/koveteljuk_a_jobbik_birosagi_betiltasat
Köszönettel és üdvözlettel.

Demokraták

#5509

2012-12-21 17:28

Igen, szólásszabadságot és DEMOKRÁCIÁT AKARUNK!!!!!

Vendég

#5510

2012-12-21 18:03

Minél több aláírást kell gyüjteni. Le a Média Tanáccsal! A Fidesz koszos bagázs, a szalajtott anomália sex lap szerkesztő takarodjon!
Kati Svaby

#5511 Nem foszthatnak bennünket a Klubrádiótól!

2012-12-21 20:50

Klubrádió az egyetlen rádió, ami az ellenzék igényeit kjielégíti. Erre a hírforrásra szükség van!!!! Sokan vagyunk, akik csak ezt a rádiót hallgatjuk, ettól nem foszthatják meg a másképp gondolkodókat. Még remélem demokráciában élünk!?!?
Sváby Kati
Hitetlentamás

#5513

2012-12-21 23:42

A napokban körbeutaztam az országot és természetesen - amíg tudtam - a Klubrádiót hallgattam. Sajnos egyre kisebb az országnak ezen területe. Ahol eltűnt, ott a Kossuthra kapcsoltam, és mondhatpm: ordító a különbség!!! Íg már tényleg szinte forradalminak tűnik a Klubrádió hangja és nem is szabad hagynunk, hogy elhallgattassák!
Sas

#5514 devand13@gmail.com

2012-12-22 12:11

A KLUBRÁDIÓ, amely kétségtelenül a baloldali érzelműek rádiója, mégis egy egységben testesíti meg az igazi KÖZSZOLGÁLATOT, mivel különösen híranyagaiban szinte tételesen felsorol mindent, ami a lakosságot érdekelheti.
A KLUBRÁDIÓ ezen kívül kulturális és egyéb közkeletű témákkal foglalkozik, amely nemcsak érdekesek, hanem tanulságosak is és ezért talán mindenkinek ajánlható, aki nyitott füllel hallgat meg új információkat, amelyekből fejlesztheti nemcsak tájékozottságát, hanem teljesen új ismeretek birtokába is juthat. A műsorok legnagyobb része ilyen.
A politikai jellegű "megbeszéljük" és más típusú fórum műsoraiban megszólaltatják az ellenkező véleménnyel rendelkezőket is, amely sajnos más rádiócsatornákon, különösen és nem eléggé elítélhetően már nem található meg az adófizetők millióinak pénzén működtetett közmédiákban.
Sajnos a KLUBRÁDIÓT csak egy korlátozott számú, de szerencsére egyre növekvő hallgatóság élvezheti, de már hosszú idők óta csak "ideiglenesen"
A kormány kiszorító politikájának és a kormányfő által közvetlenül irányított Média Tanács áldásos tevékenysége miatt a több, mint húsz éve megszerzett demokrácia lehetőségének teljes megcsúfolása mellett olyan elnyomó és irányított, de a közvélemény tudta nélküli irányelveket fogalmazott meg, amely ugyan nem írásos utasítások útján, de eredményében olyan helyzetet teremtett, hogy mondván "aki ezt a rádiót hallgatja, az nem lehet nemzeti!"
Ez különösen visszacseng a jelenlegi kormányfő 2002-es Testnevelési Főiskolán elmondott híres, hírhedt beszédében, amely közvetlenül a váratlan parlamenti választások elvesztése generált, mondván "a haza nem lehet ellenzékben" Ezt kibontván, a jelenleg megszerzett kétharmados parlamenti többség birtokában, amely tulajdonképpen csak a szavazók 52 %-os többségét jelentette, nem kíván élni azzal a lehetőséggel, hogy igazi reformokat hozzon létre, csupán arra törekszik, hogy totális hatalma birtokában mindenkit eltaposson, aki más hangon szólal meg, mint amelyet ő személyesen vezényel.
A magyar népből a legrosszabb zsigeri, történelmi, szinte tudat alatti érzékeny pontjaival játszik, amely bármely pillanatban egy tisztán populista és demagóg vezérszónoklat után be tud indulni, amely során az emberekben automatikusan generálódik az az ellenségkép, amely úgymond a "nemzetet veszélyezteti" Ennek most éppen és ebben a kiemelt tárgykörben a célpontja a KLUBRÁDIÓ.
Nagyon jellemző, hogy éppen a KLUBRÁDIÓ vonzotta magához mindazokat a szakmában legkiválóbb munkatársakat, akik a maguk intelligens módján nem kívánnak a kormány stílusában válaszolni a demokrácia leple alatt végbemenő elképesztő hazugságokra és csúsztatásokra, hanem az ész és a természetes emberi értelem hangján próbálják a hallgatóság figyelmét az összefüggésekre irányítani.
Sajnos, mint említettem a fenti körülmények és a rádió folyamatos anyagi nehézségei, amelyet a komplex elnyomó irányítás kényszerített a média erre az igen fontos területére, a lakosság számának csak egy kicsiny százalékára elérhetőek. Szerintem, ha a másik oldal, -amely számomra alapvetően mint szándékosan generált "másik oldal" nem létezik, hiszen egy nemzet vagyunk,- csak úgy próbaképpen egy hétig hallgatná a KLUBRÁDIÓT rájönne arra, hogy eddig mennyit veszített. Persze, akik a balhét, az örökös bűnbakkeresést és az ádáz személykekéseket kívánja hallgatni, az nagy választékban magáévá teheti a kormány által bőségesen dotált más csatornákat, amelyektől okosabb, tájékozottabb ugyan nem lesz, de levezetheti saját szorongásait, dühét, amelyet magánéletbeli, vagy munkahelyi stressz helyzetek hozhatnak többek között létre létre.
A saját megfogalmazásom szerint ez nagyon hasonlít ahhoz a helyzethez(ilyen a történelem során soknál több is volt), hogy egy ország,vagy kisebb egység rossz helyzete miatt az akkori és ottani uralkodó a kisebbség ellen fordított és a néptömegben keletkezett feszültségeket ezzel kívánta megoldani.
Ez egy régi recept, amelyet sajnos egy XXI. század Magyarországában, az Európai Unió és a NATO tagjaként egy mások szavát meghallani nem akaró autokratikus kormány, sőt inkább annak feje ismét elővett a történelem rosszízű és veszélyes gyűjteményéből! Most nincsenek törökök, Habsburgok, a fasiszta Németország, vagy a mindent elnyelő kommunista Szovjetunió...és mégis ez a kis országban sikerült darabokra törni az a megvalósítandó egységet, amelynek most egyik célpontja, mint reprezentatív képviselője a KLUBRÁDIÓ.
Kíváncsi vagyok és nagyon várom azt a pillanatot, amikor a demokratikus világot képviselő Egyesült Államok végre tüzetesebben fog foglalkozni Közép-Kelet Európa ezen gyújtópontjával(ugyanis a történelmi példák szerint ez vírusként terjedhet..), ahol egy miniszterelnök még azt is meg merte tenni, hogy az USA külügyminiszterének, Hlllary Clintonnak azt ígérte nyilvánosan, hogy mindent megtesz a KLUBRÁDIÓ fennmaradásával kapcsolatban.

Tényleg majdnem megtette, amit ígért: mindent megtett - közben a Média Tanács állandó, kormánytól való függetlenségére hivatkozva - hogy a KLUBRÁDIÓ-val kapcsolatosan mindent elkövetett, hogy az ne működhessen, azaz majdnem működhessen! Miért is teszi mindezt? Azért mert fél, hogy az emberek, akik ezt a rádiót hallgatják elkezdenek gondolkozni. A KLUBRÁDIÓ témái nem arra sarkallják a hallgatókat, hogy ne hallgassák a többi médiát, hanem arra ösztönöz, hogy "nézz utána, tájékozódj, hasonlítsd összes, használd az agyadat és hasonlókat" Ez igen nagy veszély egy népbutító vezetés számára, amelynek hazugságait és csúsztatásait ezen rádiócsatorna nem egy ellentétes demagógiával kívánja ellensúlyozni, hanem az értelmi meggyőzés útját választja és arra készteti az embereket, hogy induljanak el a kézzel fogható tények felkutatásában, amelyek majd igazolni fogják a KLUBRÁDIÓ hitelességét.
Tegyünk meg mindent, akár nemzetközi segítséggel is, hogy egy igazi magyar rádiócsatorna megmaradjon, amely nem ellenzéki, hanem éppen olyan magyar, mint a többi médiacsatorna, csak éppen a tények és nem a hazugság útján próbál eljutni az igaz emberi értelemhez.
edu

#5515

2012-12-22 18:39

Meg kell látogatni Annamariskát!!!!!!!!!!4

Vendég

#5516

2012-12-22 21:57

Sorolhatnám.. Itt élek ugyan ( de minek..), nekem az Orbán-féle Kft nem kormányom, ő maga nem miniszterelnököm, csupán türni vagyok kénytelen, és szomoruan názem ennek az országnak és népének emberfeletti küzdelmét a mindennapokban. Még ma is katona vagyok. A gondolkodásom, a mentalitásom. Nehezen viselem a megaláztatást, a cifra nyomoruságot.. Számomra nem létezik "nyug" - állomány, ilye seholsincs európa civilizált részein, szolgálaton kivüli tisztek igen-, akik amikor egyenruhát öltenek, ismét katonák lesznek a szó igazi értelmében, nem pedig az egykori szolgálati helyének kapujában álldogáló "vén fasz" (idézet kapuügyeletes helyettes szkv ), aki még a kötelező tiszteletadást sem tanulta meg rendesen.. Emeljétek fel a fejeteket-, én is igy teszek-, legyetek büszkék arra, hogy katonák vagytok, álljunk ki magunkért, mindenkiért, akit ez a rezsim és talpnyalói a sárba próbálnak tiporni. Vigyázzatok Magatokra. Mnonostory Tamás szds

Vendég

#5517

2012-12-23 10:04

Kell egy hiteles információt és igényes szórakozást nyújtó RÁDIÓ!!!!! Ez ma a KLBURÁDIÓ !

Vendég

#5518 Re:

2012-12-23 16:33

#26: -

Ami most folyik Klubrádió - ügyben, az is jogi eljárás. Mit lehet ezen kívül tenni ?  Ön az ügyvéd !


Vendég

#5519 Fidler

2012-12-24 13:16

Zavarjuk el a Médiatanácsot az Anómáliával együtt, és a közmédiát arányos megjelenés mellett működtesse az állam! Fejezzük be, és büntessük akik cenzúráznak, vagy manipulálják a híreket!
Fidler2

#5520

2012-12-25 15:18

A Médiatanácsot tüntessék el, ne is lássam, az Anómáliával együtt!!! Szólás, és sajtószabadságot követelünk, a cenzúra eltörlését!!!

Anonymous

#5521

2012-12-25 20:38

Nem értek egyet a Klubrádió megszüntetésével!
szeka

#5522

2012-12-26 17:28

Támogatom, nem szeretnék olyan országban élni, ahol nem szélsőséges, sőt azok ellen érvelő rádiókat betiltanak.
Laci53

#5523 A gyáva diktatúra

2012-12-27 17:06

Csak a gyáva hatalom fél az igazságtól!

Vendég

#5524

2012-12-27 17:14

Nagyon nagyon szomoru vagyok.

Vendég

#5525

2012-12-27 23:10

Ez "fidesz demokrácia" ??