Mentsük meg a Petőfi-kilátót!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Gyerekkorom óta egyik kedvenc helyem. Megértem már egy felújítást akkor lett a mostani kinézete és nagyon jó lenne ha ez ismét megtörténne. Annyi sok szép hely van a Bükkben mellyet hagytunk lepusztulni,benőni...ez a kilátó ne jusson ilyen sorsra. És tudom nem is fog.....
.
Én szívből remélem, hogy nem rombolják le a Petőfi kilátót, hisz ez egy nagyon csodálatos hely!!! Ha kell, én támogatom pénzben is, hogy megmaradjon az utókor számára is.
A kilátó állami tulajdon és a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság kezelésében van évek óta. Nem értem, hogy miért nem adják vissza a természetjáróknak. Amíg a diósgyőriek kezelésében volt, karbantartották. Az ország egyik legszebb hegyén az ország egyik legszebb kilátását nyújtja nekünk. Összefogással mentsük meg!
This comment has been removed by the author of the petition.
Reason for the removal: A terület Heves megyéhez tartozik. Semmi köze hozzá Miskolc polgármesterének. A kezdeményezés teljes egészében politika mentes, ezért törlöm a hozzászólást! Megértésében bízva.
This comment has been removed by the author of the petition.
Reason for the removal: Politikai sallangoktól mentes a civil kezdeményezés, ezért a hozzászólást törlöm.
Re:
Nem anyagi segítséget várunk. Ez a civil kezdeményezés nyomóerőt szeretne jelenteni azokra a szervekre nézve, akik tudnak tenni a kilátó fennmaradásáért.
Nem akarom hogy bármit lebontsanak!
Ez a Bükk része!!!! Már gyerekkoromban is voltam fenn, emlékszem a felső szintre egyszerre csak 5 ember mehetett fel!!! Mentsük meg!!!
Kis gyermek voltam, amikor ez a vasszerkezetű kilátó épült. A vascső elemeket a Bükköt szerető turisták kézben szállították fel Garadnától a Bálványra .Tizenkét éves koromtól kedvenc helyem volt a Bálvány. Amikor megengedhettem, a bánkúti turistaház padlásán aludtam, máskor a kis, vulkanit sziklák szélmentes tövében, majd a bánkúti filmforgatásból visszamaradt kulissza házban, amíg valaki birtokába vette.
Ez a kilátó a bükki turizmus ős- és aranykorának az emlékműve, meg kellene őrizni. Hiszen minden darabját a Bükköt szerető emberek kézben, gyalog szállították a helyszínre.
| This discussion has been closed. |