Mondj nemet a sorkötelezettség visszaállítására!


Vendég

#526 NEM, NEM, NEM Rokkantá akarnak tenni, akkor összefogás!

2011-12-16 15:59


Összefogás-több érintett petíció támogatására felhívás

Figyeljünk a közvetlen érintettek tiltakozására is, amely része az általános megfogalmazásnak melyek támogatása a konkrét petíciót segíti. Akkumlálódik a tiltakozás.
Mindenkitől elvenni a pénzt! A jó érzékű ember még a kispénzű rokkant is a lehetőségéhez képest
támogatja minden nemes célt. A kormányunk ennek a felfogásnak ellene van. A saját pénzük megemelése az elsődleges. Jogtiprás.
Az életünk napról napra kilátástalanabb! Már nem dughatjuk fejünket a homokba...
Rokkantvadászat is egyik eszköze a kormány taktikájának.
Gondolja meg,bármikor Ön is erre a sorsra juthat, akkor a bitófa vár minden ilyen emberre, ne engedje.
Náluk is ketyeg az óra.(ez nem a csalók,hanem a valóban betegek petíciója)
Klikkelj ide:
http://www.peticiok.com/rokkantvadaszat

Vendég

#527

2011-12-16 17:01

Amiket az idióták beirtak, pl. Kata, azokra ott vannak az önkéntesek és világosan megmondták h csak Mo.védelmére szervezik ezt rendkivüli helyzetre..istenem már megint az újabb uszitás :))

Vendég

#528

2011-12-16 17:20

Szerbia nem Magyarország! Az USA Magyarországról is csak önkénteseket vihet! Az önkéntesek be vannak sorozva, az önkéntesek vállalják azt hogy bárhova mehetnek külföldre is... Ennek semmi köze a magyar (rendkivüli helyzetben) behivható kötelesekhez... Világosan megmondták, hogy a magyar hadköteleseket csak Mo. védelmére hivják be rendkivüli esetben s nem külföldi országok védelmére... Mo.ról külföldre csak önkéntesek meghetnek akik arra külön és jobban ki vannak képezve.... Gondolkodjatok már.... Ha az USA megtámadná az oroszokat akkor az usának vége lenne mint a botnak :) Ha Mo.-ról hivnak katonákat akkor azok CSAK ÖNKÉNTESEK LEHETNEK! Gondolkozzatok már ! Hol vagytok ilyenkor Zrinyisek ?? :)))

Vendég

#529

2011-12-16 17:35

Meg ellentmondás is van a cikkben..ez megint egy összeollózott cukkolás...
Azt mondja a cikk:
"A fiatalok, akik most váltak katonakötelessé, képezik ez egyik csoportot, ők kaptak olyan értesítéseket, amelyben felszólítják őket a katonai nyilvántartásba vételre, annak ellenére, hogy a kötelező sorkatonaság már nem létezik. A másik csoport számunkra a nyugtalanítóbb: különböző körzetekben olyan emberekhez is érkeztek behívók, akik már a közelmúltban letöltötték sorkatonai szolgálatukat, katonarendőrként, sofőrként, felderítőként, stb., és most őket helyezik tartalékos állományba."
Az első mondat vége szerint a sorkatonaság már nem létezik...
A második szerint meg: " akik már a közelmúltban letöltötték sorkatonai szolgálatukat"
Hogy a francba töltötték le a közelmúltban a sorkatonai szolgálatot ha nem már nem létezik? :D

Vendég

#530

2011-12-16 17:49

Ja és utána néztem h milyen tipusú cikkek irják ezeket... hát meg kell h mondjam nem lepődtem meg :)) "Szabadságot a politikai foglyoknak" "Szebb jövőt" :D :D :D Azon elmebeteg emberek csoportja, akik mindig is uszitanak mindent mindenki ellen, hogy legyen témájuk :)) No comment rólatok Jobbik meg mindenféle "szerveződések" :) Mindenki tudja h az mszp csatlósai vagytok és a karta is az, nem véletlenül vált ki Pinokkió az MSZP-ből...
JA és én is megnéztem h kik azták fel ezt a peticiót és azon sem lepődtem meg: Baloldali Demokratikus Szövetség :)) magyarul a karta és innentől kezdve szintén mindent értek... Uszitsátok az érdekes illatú, ősi mesterséget űző női ágú felmenőtöket :))))

Vendég

#531

2011-12-16 17:56

Baloldali Demokrata Közösség
de teljesen mindegy :))

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2011-12-16 18:06


Bocsi bá

#533

2011-12-16 20:51

Hiába izmoztok itt, nem kérünk ebből az egészből. Na pá.

Vendég

#534 Re:

2011-12-16 21:23

#533: Bocsi bá -

pá :))) oda mész ahova akarsz :))

Bocsi bá

#535

2011-12-16 21:31

Bocsi, de én nem megyek sehova...! :Đ

Nem tudni, mért olyan fontos nektek ez a pár aláírás, amit itt begyűjtenek. Érdemes ezért itt erőlködni? Na mindegy. Az a lényeg, hogy TI tudjátok, miért csináljátok. Addig is nyalogassatok narancsot...jó bő nyállal. Az sem baj, ha sok a mag. :)))))

Utóirat: mennyit fizetnek nektek ezért a tehetségtelen xarköpülésért, amit itt levágtok? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD


Vendég

#536 Re:

2011-12-16 21:46

#535: Bocsi bá -

Hát te komolyan hülye vagy... :)) Bocs, ennek az aláirásnak semmi értelme, mert nyilvánvaló h nem lesz az amiért gyűjtik :) Bocs, én nem nyalom a narancsot, nem szagolom a szegfűt, nem hiszek a szebb jövőben, és tudom h nem lehet más a politika...
!!!!DE!!!!
Senki nem fizet nekünk semmit, ésszerűen gondolkodunk, nem hiszünk a kitalált összeollózütt hireknek, nem hiszünk a jobbik "szebb" jövőjében, a jobbiknak már megjött a szebb jövő, bent vannak a Parlamentben és u.úgy nem csinálnak semmit a havi milliókért mint a többiek :))) JA de bocs,  mindenkit mindenki ellen való uszitást, kitalállt hirekkel való uszitást ja azt igen, azt CSINÁLJÁK :)) !
Az  tehetségtelen és amatőr próbálkozás, amit a jobbik meg a szövetségesei csinálnak :) "szabadságot a politikai foglyoknak" röhögnöm kell :))

Bocsi bá

#537

2011-12-16 23:10

"Bocs, én nem nyalom a narancsot, nem szagolom a szegfűt, nem hiszek a szebb jövőben, és tudom h nem lehet más a politika..."

Akkor valamiben legalább egyetértünk. Az erőfeszítésedet viszont továbbra sem értem. Én biztosan nem néznék be olyan oldalra, ahol néhány "nem ingem-ember" ténykedik valamin, ami senkinek az érdekét nem sérti. Vagy...? Nyugi, én például nem vagyok sem komcsi, sem náci, sem anyám kínja, de a jelenlegi kormányt nem értem az ötleteléseivel. Vártam, hogy az előzőek felszívódjanak, de sajnos még rosszabb jött a helyébe. Hogy ezek után mi jön, arra gondolni sem merek. Ráadásul a kormány extrém szinten keveri a hamis lapokat, így a híradásoknak sem hihet az ember, ezért inkább benyomja a vészkapcsolót. Elmebeteg idealisták játékszerei lettünk, olyanoké, akik narancsszínben akarják láttatni a világot. És még örülhetünk, ha él ilyenkor a többesszám. Hazudoznak és bizonytalanságban tartanak olyan szinten, mint ezelőtt semelyik másik kormány. A sok kisembert megnyomorító, álnok intézkedésük után a bizalmatlanság azt hiszem indokolt. Ezért nem tudok bízni egyetlen döntésükben sem- különösen ha azokban a döntésekben benne rejlik valamilyen negatív potenciál. Mivel ezek rendkívül gerinctelenek, az esetek döntő többségében élnek a lehetőségeikkel és minden tagadásuk ellenére megvalósítják mindazt egy adott pillanatban, szerény, szorgalommal párosult tehetségtelenségük éppen megálmodik.

Vendég

#538

2011-12-17 00:10

Nem támogatom a magyar fiatalok sorozását.

Vendég

#539

2011-12-17 00:23

Az erőfeszitésem az, hogy nem szeretem sem én, sem más ép eszű ember, ha hülyének nézik őket! Namost amik ide be lettek linkelve, az egyértelműen összeollózott uszitás, azért mert a mostani kormánynak is vannak hibái, semmi ahhoz képest ami az MSZP SZDSZ kormány volt... Ez a rosszabb jött a helyébe...szöveg kicsit ismerős...


"Ráadásul a kormány extrém szinten keveri a hamis lapokat, így a híradásoknak sem hihet az ember, ezért inkább benyomja a vészkapcsolót." Ez az előző kormányra volt igaz...

"Elmebeteg idealisták játékszerei lettünk, olyanoké, akik narancsszínben akarják láttatni a világot."
Sztem meg az előző kormány és a csatlósai (jobbik, karta) nem birjak elviselni h nem ők vannak hatalmon és minden rágalmat megcsinálnak h visszakerüljenek a hatalomra meg h legyen témájuk...

"Hazudoznak és bizonytalanságban tartanak olyan szinten, mint ezelőtt semelyik másik kormány."   Jobbik és MSZP duma :) és azok már eleve hiteltelenek :)

"Mivel ezek rendkívül gerinctelenek, az esetek döntő többségében élnek a lehetőségeikkel és minden tagadásuk ellenére megvalósítják mindazt egy adott pillanatban, szerény, szorgalommal párosult tehetségtelenségük éppen megálmodik."

Erre csak azt mondom h "nem lesz gázáremelés" és mégis volt, tudod mire gondolok :)


Vendég

#540

2011-12-17 00:33

"Én biztosan nem néznék be olyan oldalra, ahol néhány "nem ingem-ember" ténykedik valamin, ami senkinek az érdekét nem sérti. "
Oda nézek be, ahova akarok :) Amúgy zavar titeket h olyanok is járnak ide, akik nem hisznek nekek. Méghozzá azért zavar titeket, mert igy ők is beirkálnak cáfolatokat és nem jön össze maximálisan a szédités amit akartok :)

Vendég

#541

2011-12-17 00:44

ja és még valami!
Amikor azt gépeltem, hogy nem nyalom a narancsot, te azt hitted, hogy már akkor egyből neked, nektek, a Baloldali Demokrata Közösségnek hiszek :) hát óriásit tévedtél :) Először jött a primitiv provokálás, és amikor láttad h a fideszt sem és az egyiket sem támogatom, ezért jött a beetető széditő sablonszöveged :) azt hitted hatásos lesz :)

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2011-12-17 01:05


Bocsi bá

#543 Re:

2011-12-17 01:15

#541: -

Jól elleszel itt magadban, trollkám. :)

Ne aggódj, többet nem olvaslak.

...és ne izmozz túl sokáig, mert kaksi lesz belőle.  ;DDDDDDD

 


Vendég

#544 Re: Re:

2011-12-17 01:18

#543: Bocsi bá - Re:

Tipikus reagálás, tipikus válasz! Amikor rájöttél h rájöttem az egészre.... , ennyi vagy! :) csak olyan buta vagy h fel se fogod :)

 

Kollár Dávid

#545 Tüntetés a hadkötelesség ellen

2011-12-17 11:09

Tüntetést szervezünk a hadkötelesség ellen, szeretettel várunk mindenkit, aki úgy érzi, hogy nem szívesen harcolna egy ilyen rendszerért...

http://www.facebook.com/events/212437008835965/

www.anarchosite.webs.com
Kata

#546 Re:

2011-12-17 12:07

#527: -  

 

.... eresz alól ?? :) .... ne sértegess NÉVTELENÜL, mert én sem tettem.( Jellemző a stilusodra az uszitás ) egyébként jobb lenne ha komolyabban tájékozódnál és remélem az elsők között leszel, akiket be fognak hivni ...:)

Ezt a hozzászólást a szerzője eltávolította (Részletek)

2011-12-17 14:16



Vendég

#548

2011-12-18 22:59

jót tenne a mai fitalakonak egy kis sorkatonáskodás. kicsit férfiasabbá tenné őket...
KPZ

#549 Re: Legyen sorállomány a libsiknek.

2011-12-19 13:27

#11: Nem oda Buda - Legyen sorállomány a libsiknek.

Pontosan azért baj a sorkatonaság, mert engedelmes és alázatos embereket farag a kreatív fiatalokból. Továbbá elfogadhatóvá és nem mérlegelhetővé teszi akár az emberölést is. Egy egészséges társadalomnak pedig nem mentálisan megnyomorított, hanem szabad és alkotó emberekre van szüksége. Aki ezt nem látja, maga is korlátolt.

Arról már nem is beszélve, hogy ennek a fenntartása gazdaságtalan. a gondolkodásról való lenevelés pedig ki sem muitathatóan károsítja nemcsak az egyént, a családját, de a nemzetet is. Az igaz, hogy a hatalmat birtoklók számára egy engedelmes nyáj tűnik hasznosnak, hiszen az nem veszélyezteti a hatalmát, sőt, akár fegyveresen meg is védi...

Egyébként azok, akik fiatal korban még nem tudják, valójában mi is a hivatásuk, általában széles érdeklődésű emberek, akik az élet sok területén lesznek hasznára az országnak és környezetüknek. Szemben az együgyű szakbarbárokkal, akik általában unalmasak, kevés hasznuk van, mert nem látják át tevékenységük eredményét, és nehézség esetén eltartandó koloncok.

KPZ

#550 Re:

2011-12-19 13:28

#548: -

Nem igaz...