Szatyor Miklós a Pécsi állatkert igazgatója mondjon le!!!
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Re: farkas
Én, meg azt remélem, hogy te leszel az áldozata, addig se szaporodj, baromarc!
....
10000 gyengeelmélű csak így tovább
De mit csodálkozik az ember a 10millió szakértő országában, igaz h még azt sme tudja h az altatólövedék 20 perc után hat, de azért osztja az észt h hogyen kellett volna. Szánalmas.
Nem tudom megítélni, hogy valóban szüökséges volt-e a farkast lelőni, vagy lett volna jobb megoldás. De az biztos, hogy az az állatkert nem áll a feladata magaslatán, ahonnan egy vadállat ki tud szökni. Ezért biztosan illene az igazgatót meneszteni.
Re: Re: no comment..
#1004: WTF?? - Re: no comment..
Fú, de okos valaki! Most aztán jól megmondtad, a tutit! Húzz a tükör elé és verd ki magadra!
Mélységesen fel vagyok háborodva az emberek butaságán, akik laikusként megbélyegeznek egy embert... Nagy az Isten állatkertje...
Kedves felháborodók... mindenféle sértés nélkül ajánlom figyelmetekbe az alábbi linket:
A világszerte elismert farkasszakértő véleménye
Sajnálom szerencsétlen állatot, DE jobban sajnáltam volna azt a gyereket, édesanyát, barátot, apát, nagymamát, vagy akárkit akit esetleg MEGZABÁLT volna.
A mérhetetlen nagy empátiátokat inkább fordítsátok az éhező, vagy beteg gyermekekre, rajtuk tudtok segíteni akár 200 Ft-tal is. Egy megtörtént dolog miatt szájhősködni bárki tud a gép mögül, de ha tenni kell valamit, akkor már kevés az összetartás.
+ apróság h a farkast nem érdekelte a villanypásztor. Ha egy állat ilyet teszt annak rögtön jár a fejébe a golyó, mert be van kattanva.
Re: ....
Jaj, még jó, hogy te ilyen kurvára okos vagy!Bár ez az írásodon, nem nagyon látszik!Még jó, hogy ott voltál és segítettél....., se!
Re: Re: ....
Szerintem is, sajnálatos lenne olyan ostobának lenni mint te. Ha nem tudnék összrakni egy olyan egyszerű összefüggés h a farkas lelép amíg el nem kezd hatni az altató:).
farkas kontra ember
az emberek akik itt hozzászólnak még csak a fáradtságot sem veszik maguknak, hogy utánanézzenek, mi történt. Esteledett, nem volt altatólövedék elérhető közelségben, az erdő hemzsegett a túristáktól, nem lehetett egy ember életet kockáztatni, gyors döntést kellett hozni, az igazgató racionálisan és helyesen döntött.
Ha nem lőtte volna le az állatot, és az egy óra múlva széttép egy gyereket, akkor az igazgató, gondatlanságból elkövetett emberölésért felelt volna, hiszen a vizsgálat során kiderült volna, hogy lehetősége lett volna lelőni.
Jól döntött, az emberi élet nem tűr meg semmilyen kockázatot, az ilyen állatmegnövénymegjogvédő liberális széplelkű álmodozók, akik mindig csak egy lépésre látnak előre, több kárt okoznak a XXI. században az emberiségnek, mint a háborúk és a terrorizmus együttvéve.
Re: ....
Nicsak, értelmes embert is látni. Az a baj, hogy "egy bolond százat csinál" Tipikus magyar mentalitás: nem értek hozzá, és valószínűleg ha én lettem volna ott szimplán összecsinálom magam, de azért akkor is jobban tudom, mint az aki már évek óta foglalkozik ezzel!
Re:
Én, meg ajánlom figyelmedbe, a stílusát! Egyébként, táplálékot talál bőven az erdőben, apróbb állatok formájában, nem az embert fogja levadászni!
Re: farkas kontra ember
#1040: Géza - farkas kontra ember
Jól benyaltad, az utólag megírt mesét!
Re: Re:
Jesszus.... "Egyébként, táplálékot talál bőven az erdőben, apróbb állatok formájában, nem az embert fogja levadászni!"
Neked a minimális alpatudásod sincs meg az állatokról...
Re: Re:
#1042: - Re: Biztosan igazad van, 20 éve is apróbb állatokat evett nem a nagymamát, meg a 3 éves gyerekeket. Ha már ennyire otthon vagy farkastémában, gondolkozz már el egy kicsit. Fogságban volt, oda volt rakva elé a kaja nap, mint nap, mennyire tud vadászni???!!!
Re: Re: Re:
Na, akkor mesélj! Iszom szavaidat!Bár, nem tudom mit várok olyantól, aki leragadt a mese szintjén!Tanulni, soha nem késő !
A nagymama, akkor szívrohamban halt meg, szart sem tudsz! Nem ette meg a csúnya farkas!Más:Ha szerinted egy apróbb állatot nem tud levadászni, akkor egy ember menni fog?!JUjjjjjj!
Ja, meg még megette a 3 éves gyereket is a nagymama mellé!Te hülye vagy?!Honnan veszel ennyi baromságot?!
| This discussion has been closed. |