Gyermekvèdelmi reform

Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével

Ez a(z) Gyermekvèdelmi reform petíció automatikusan generált fórumtémája


Anonymous

#1

2015-10-10 06:12

Kedves Magyar csalàdok, àllampolgàrok!
Kèrlek benneteket segitsetek vèlemènyetekkel, javaslataitokkal a jobb, èlhetõbb èletèrt sajàt hazànkban!
Köszönömszèpen!
2.

#2

2015-10-10 17:02

Sziasztok.  Ózdon élek ahol szemtanúja voltam egy szomorú esetnek. Ahol az apa anya benarkózva a családipótlékból apa kidobálja a gyerekeket a házból és azt a kevés bútort is ami volt és a 9!éves kislány próbált rendet rakni!  Ilyenkor hol vannak a gyermek védelmisek??? Mért nem szakítják ki őket a családból??  Persze vannak akiken segíteni kell nem elvenni de az ilyen mocskoktól el kell venni! 


Vendég

#3

2015-10-11 14:39

Ezt a petíciót minden magyar ember figyelmébe ajánlom. A gyermekeink jelentik nemzetünk jövőjét.

Vendég

#4

2015-10-11 15:05

Nem értek egyet a mai jogrendszerrel, hogy a bántalmazott fél vagy felek, illetve a sértett fél feleknek kell veszekelni mind törvényileg, mind erkölcsileg, az elkövető(k) bántalmazást okozó(k) személyek miatt, végett. Egy szóval Igazságtalanság!!

Vendég

#5

2015-10-12 08:21

A gyerekvédelmi rendszerek semmit se érnek, ha egy anya elveszti a gyerekeit esélye sincs....Semmi,és csak ülnek az ügyön és végignézik az anya küzdelmét és az anya-gyermek kapcsolat teljes szétbombázását

Vendég

#6 Re:

2015-10-13 14:34

#4: -  

 

Szervusz! Te mit gondolsz, hogyan lehet jobb? Mi vàltozzon? Üdvezlettel S.D. Elizabet

Vendég

#7

2015-10-15 18:27

Az a gond az egész rendszerrel, hogy hosszú hosszú évek telnek el mire valami történik, itt értendő a rendőrségi nyomozások, miközben bizonyítékok mutatják meg, hogy a feljelentések nem hasra ütés alapján készültek. Az összes gyámhivatali vezető és ügyintézője alkalmatlan a pozíciójának betöltésére, nem a gyerekek érdekeit hanem a bántalmazó érdekeit képviselik. Egy szóval az egész gyermekvédelmi rendszer rossz. Sajnálatos de alkalmatlan emberek töltik ezeket a munkaköröket be. De itt ellehet mondani, hogy a bíróságon lévő bírák döntéseit felül lehetne bírálni és újra lehetne tárgyalni, mert addig amíg mondva csinált hazugságokra hoznak döntéseket azzal sem törődve, hogy egy életet tesznek tönkre itt értendő a gyermek élete akit nem megvédenek hanem ahhoz asszisztálnak, hogy a bántalmazó nagy nyugalomba a 4 fal között azt tegyen a gyermekkel vagy gyermekkel amit akar. Szociális háló nincs az országban nincs aki ezeket jól összefogná és minden egyes hivatalban az egymásra való mutogatás van. Az iskolában, óvodában, bölcsődében a pedagógusok nem merik jelezni ha bántalmazást vesznek észre a gyerekeknél, félnek vagy nem akarnak belefolyni a gyermek megvédésébe. EZEN SÜRGŐSEN VÁLTOZTATNI KELL.

Vendég

#8

2016-01-01 17:34

A nevelőszülői és intézeti elhelyezés helyett, inkább az anyagi vagy lakhatási gondokkal küzdő családokat támogassák és mindenkinek (munkahelytől, keresettől, életkortól függetlenül) járjon a CsOK és havi "fizetés" 50 ezer Forint plusz a családi (jelenleg egy gyermek után ennél többet kapnak a nevelőszülők)!