Összefogás a Quaestor-ügy károsultjaiért - "Nem hagyjuk!"
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Károsult
Ellopták a pénzünket, de sajnos a törvény nem a károsultak oldalára állt, hanem az ő eszközeivel és mödszereivel, igéreteivel, hónapokon át tartó hitegetéseivel becsapott bennünket. Bizonytalanságban tartottak bennünket és a végén, mint a lóvásáron egy tiszteségtelen ajánlattal álltak elő, ami teljes mértékben érthetően megosztott bennünket. De a lopás az tény marad és a károsultak becsapása is!
Nem vagyok az fb-n, igy ott nem tudom megválaszolni az Emailt.
Vissza szeretném kapni a befizetett pénzemet euromat, mert ez bizony lopás volt.
helyreállításának is ez az egyetlen módja.
Érintett vagyok és egyet értek a leírtakkal.
Köszönöm a rengeteg fáradozást, önzetlen munkát.
Azért csatlakoztam a petícióhoz, mert magam is Quaestor-károsult vagyok és kirabolva, megalázva ugyanakkor tehetetlennek és védtelennek érzem magam a kifosztóinkkal és a hatalommal ill. annak intézményeivel szemben, ugyanakkor közel 1 év után sem derült ki, hogy hova tünt el a pénzünk(?)! Felháborítónak tartom azt, ami Q-ügyben eddig történt/megtörténhetett...!
Egy nyílt levelet juttattuk ma el a médiának.Kérünk mindenkit, hogy minden lehetséges fórumon (index,origó,tévék) írjon,azok is tudnak segíteni saját magukon,akik nem tudnak eljárni tüntetni.Írjátok meg ezt az orbitális disznóságot,és csatoljátok a saját leveleteket!Köszönjük azoknak akik tesznek valamit.Nem tudom ide feltölteni,mert nem engedi a rendszer,aki tudja nézze meg a facebook-on.
Csütörtökön 11 órától újra tüntetünk a Demokrácia téren,várunk mindenkit!
Re:
A másik peticiós oldalra, amit többen olvasnak is fell kellene ezt a beírást tenni. Legközelebb, mert már elmúlt.
Facebookon az egyik legaktívabb csoportja a Károsúltaknak MINDNEK ott a helye :
| This discussion has been closed. |