EU ONLINE TÁMOGATHATÓ MAGYAR DEVIZAHITELES PETÍCIÓ

Anonymous

2015-10-01 11:10

Mert jónak tartom és támogatom!

Vendég

2015-10-01 13:30

Azért, mert legalább 7-8 éve egészen biztossá vált, hogy Magyarországon a bankok mindegyike csalt, trükközött az ilyen-olyan elnevezésű hiteleikkel/ és vagy kölcsöneikkel, azok hírből sem látták az alpesi devizát! Éppen ezért mindenki annyit törlesszen vissza bankjának egy normális mértékű kamattal, amennyit a bankja bizonyíthatóan folyósított bankszámlájára! Véget kell vetni a bankok további,adósokat pénzügyileg kifosztó tevékenységeiknek,és az állami,kormányzati impotenciának,pontosabban a Kormány(fő) által a deviza egy igen magas árfolyamán történt és ez által a bankok számára legitimált pénzügyi ámokfutásának! Remélhetően sokan olvassák ezt a rövid kis hozzászólást és érteni is fogják a megteendő lépések lényegét,melynek szélesebb magyarázatát a keretek érthető módon nem teszik lehetővé!

Szeged, 2015. október hó 01. napján

Rucz Tibor

Vendég

2015-10-01 13:53

Borzasztó milyen káosz van és rendet kellene tenni.

Vendég

2015-10-01 16:05

Azért mert valóban ideje lenne véglegesen és mindenki számára megnyugtatóan (csakis a bank által ténylegesen folyósított hitelt/ és vagy kölcsönt egy normális kamatmértékkel visszatörleszteni!! ) rendezni a jog,-és a törvény alapján is úgy 7-8 éve biztosan tartó bankok általi pénzügyi adóskifosztást! Az elszámolás, melyet a bankok úgy június tájékán küldtek ki az ügyfeleiknek, bátran nevezhető leszámolólevélnek is az ügyfelekkel, mert egyrészt eltüntették az eddigi, évek alatt történt visszatörlesztéseket, másrészt pedig a Kormány(fő) által a devizát hírből sem látott bankkölcsönt/bankhitelt a deviza egy igen magas árfolyamán "forintosította" és ezáltal az eddigi visszatörlesztések ( milliós nagyságrendű!) ellenére, még a bank által eredetileg is folyósított összeghez is viszonyítottan legalább 20 %-al magasabb tőkekövetelésről küldtek ki a bankok értesítőleveleket! Mi ez, ha nem államilag intézményesített adóskifosztás a normális rendezés helyett?! Épp ezért van szükség most már a valódi és végleges, mindenki számára megnyugtató megoldást jelentő, újbóli - hiszen a 2014. október 25.-i kormányintézkedés csak konzerválta a banki trükközések és manipulációk okozta szörnyű helyzetet! - kormányzati intézkedésekre, hogy valóban érvényre juthasson a miniszterelnök által televízióban reklámozott, és személyesen is elmondott "...megmentettük a devizahiteleseket..." szlogenje!

Szeged, 2015. október 01.

Vendég

2015-10-01 17:52

Miért írta alá ezt a petíciót?mert érintve vagyok a hitellel,és igazságtalannak tartom az eĺszámolást, és 8 év fizetés után elveszik a lakásom mert nem tudom már fizetni

Vendég

2015-10-01 18:42

Mert csapdában estem mint sokan mások Ft.-ot kaptam abban is fizetem a ft-ositást nagy csalásnak tartom !! forintot forintosítottak !!!! ???

Vendég

2015-10-01 20:05

Mert szeretnék végre igazságot,engem is becsaptak a hitellel!

Vendég

2015-10-02 08:47

Remélem a kizsákmányoló bankok ellen
Számunkra kedvező döntés születik.
Egy deviza adós!

Vendég

2015-10-02 10:32

A petíciót azért írtam alá mert én is deviza károsult vagyok
és szeretném ha végre valaki kiállna mellettünk a parlamentben.
A igazumkért