Petíció az iskolai dolgok megváltoztatására


Vendég

#1

2015-09-17 09:03

Gyerekek! Ugye azzal tisztában vagytok, hogy egy petíciónál csak a nagykorúak aláírása számít?

A fiúk/férfiak erősebbek normál esetben, mint a nők/lányok, így őket másként kell fejleszteni izomzatban is. A tornatanárok ezért járnak egyetemre, hogy megtanulják.

..

#2 Re:

2016-02-25 18:21

#1: -  

 Petíció egy puszta kérés amiben az aláírások csak a nyomatékosítást szolgálják. A petícióban megjelölt embereknek még elolvasási kötelezettségük sincsen, nem hogy vérehajtói. Pontosabban hiába gyüjtessz kétszázezer aláírást egy csapra, ha az önkormányzat úgy dönt hogy nem érdekli akkor ez van. Viszont nyilvánvalóan az aláírásokkal fel lehet hívni a figyelmet illetve éreztetni az igény nagyságát. Erre az a legjobb módszer ha az ügyben érintettek írják alá. Sehol sincsen megszabva hogy mennyi idősnek kell lennie az illetőnek meg semmi egyéb dolognak. Azt majd a petíció elbírálásakor veszik figyelembe ha gondolják (pont ezért kell sok petíciónál megadni). Véleménye, igénye és javaslata mindenkinek lehet kortól, nemtől, bőrszíntől függetlenül. Itt az számít hogy kinek/kiknek a véleménye érdekli a célpontot. Egy város önkormányzatát nyilván a városban élő emberek véleménye érdekli, egy iskoláét nyilván a tanulók, tanárok és a szülők véleménye.

Emellett szerintem se normális a testnevelésoktatás. Viszont ennek a petíciónak a minősége még annál is rosszabb. Normális és egyértelmű átfogalmazás esetén aláírom.